חיפוש באתר
 

חדשות


 
מועדון לקוחות למחזיקי
כרטיס חבר ההתאחדות
 
 


 



 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 
 

 


 
 

איגוד השפים העולמי קובע: "תוכניות הלימוד במכללת השף – הטובות ביותר בישראל"

 מכללת השף הינה המכללה הישראלית הראשונה והיחידה לזכות באות הוקרה לחינוך קולינרי מטעם הארגון העולמי של איגודי השפים (WACS): "בדקנו את תוכנית הלימודים של מכללת השף והיא הטובה ביותר בישראל. אנחנו שמחים להעניק למכללת השף את הכרתנו" – נכתב על ידי יו"ר וועדת ההוראה העולמית של הארגון.

מכללת השף מציעה מגוון גדול של קורסים בתחום הקולינאריה – למתחילים, למתקדמים ולאנשי מקצוע. זוהי המכללה הישראלית הראשונה הזוכה להכרה של הארגון העולמי של איגודי השפים, שבדק את תוכנית הלימודים ומצא שרמתה גבוהה והיא הטובה מסוגה בישראל.

20151207134212

שליו קמחי בשיעור: נהנה לפגוש בתלמידיו משתלבים במיטב מקומות העבודה

מכללת השף מעניקה הזדמנות לבני כל הגילאים לרכוש מקצוע לחיים או קריירה חדשה ומבוקשת. זוהי המכללה המובילה בישראל ללימודי קולינריה, הפועלת בשיתוף וחסות ICPA – ארגון השפים והקונדיטורים המקצועיים בישראל – ובשיתוף IACP – איגוד השפים העולמי. התעודות של המכללה, בזכות הקשרים הבינלאומיים שלה, מאפשרות לעבוד במקצועות הקולינאריה גם בחו"ל.
מכללת השף היא גם המכללה הישראלית הראשונה לזכות באות הוקרה לחינוך קולינרי מטעם הארגון העולמי של איגודי השפים (WACS): "חברי וועדת איכות ההוראה של הארגון העולמי של איגודי השפים בדקו את תוכנית הלימודים של מכללת השף והיא עומדת באמות המידה שלנו ואף מעבר לכך. אנחנו שמחים להעניק למכללת השף את אות ההוקרה ואת הכרתנו, על איכותה הגבוהה של תוכנית הלימודים. אות ההוקרה מסמל את המחויבות ואיכות שלכם לתחום הקולינריה ברמה העולמית", נכתב על ידי יו"ר וועדת ההוראה העולמית של הארגון. האגון העולמי סבור שהתכוניות הן הטובות בישראל, למבקשים ללמוד את מקצועות הקולינריה.

הפריסה הארצית הרחבה של הסניפים מאפשרת ללמוד את מקצועות הקולינריה קרוב לבית. למכללה סניפים בתל אביב, ירושלים, חיפה, באר שבע וראשון לציון, מציעים מגוון קורסים ומסלולי לימוד.

צוות ההוראה מורכב מסגל נבחר של שפים, קונדיטורים וכלכלנים. תוכנית הלימודים המועברת על ידיד מיטב אנשי המקצוע, פותחת דלת לעולם הקולינריה הישראלי והבינלאומי. במכללה לומדים את מקצועות הקולינריה, בעזרת תכנית לימודים עדכנית, יצירתית, חדשנית ומהנה. במהלך התוכנית נלמדות מיומנויות תוך התנסות מעשית בטכניקות וטכנולוגיות מתקדמות בתחום הבישול והקונדיטאות אשר נערכים במטבחים המקצועיים של המכללה. בקורסים משולבים לימודים עיוניים ומעשיים וכן התנסות תעסוקתית סטאז' במיטב המוסדות הקולינריים בישראל. הלימודים הם חוויה חושית מהנה. יצוין כי הקורס היוקרתי "A LA CARTE" (בישול למסעדות), הנערך בסניפי ירושלים ותל אביב, הינו מוכר במסגרת מימוש הפיקדון האישי של חיילים משוחררים.

 

20151207134136


שף שליו קמחי, בפעולה

פריצת דרך קולינארית: במכללת השף פותחה גלזורה חדישה לעוגות

השף שליו קמחי מלמד ב"מכללת השף" מיום הקמתה. קמחי מספר, כי עולם הקונדיטוריה אינו קופא על שמריו: "זהו עולם דינאמי, המתחדש כל הזמן. זמני הלישה והאפייה לא השתנו, אבל ההכנות הפכו קלות יותר, בזכות חידושים המקלים על התהליכים השונים. כמו באופנה, ישנם דברים החוזרים אלינו, למשל זילופים, לצד טכניקות חדשות. בין החומרים החדשים, אציין כי אצלנו, במכללת השף, פותחה על ידי גלזורה חדישה, צבעונית, מבריקה, עמידה לאורך זמן, במתיקות מעודנת מאוד שאינה משפיעה על טעמן של העוגות. היא טבעית ונותנת תוצאות נהדרות. הקונדיטורים שלנו לומדים לעבוד עם חומרים טבעיים ומשובחים, על מנת להשיג את התוצאות הטובות ביותר".

שליו קמחי מלמד בכל סניפי מכללת השף מגוון רחב של קורסים, בהם טבחות למתחילים ומתקדמים, קונדיטוריה למתחילים ומתקדמים, אפייה ועיצוב עוגות, קורס קצבים וקורס "א-לה קארט". "תלמידיי הם בגילאי החל מ-17 ועד בכלל, בין אם מי שפוגשים את המטבח לראשונה ובין אם אנשי מקצוע הבאים להשתלם וללמוד חידושים". שליו קמחי למד בישראל ובצרפת ומעת לעת, נוסע להשתלם בטכניקות וחידושים.

שליו קמחי מלמד תלמידים הן ברמות הבסיס והן אנשי מקצוע הבאים להשתלם. "עם התלמידים שזה להם המפגש הראשון עם המטבח, יש לי העונג והאתגר ללמד אותם מן היסוד ולראות אותם מתקדמים. עם השנים, אני גאה לפגוש את תלמידיי הבוגרים במקומות עבודה, במטבחים וכשפים של מסעדות. את אנשי המקצוע שבאים להשתלם, אני נהנה ללמד, יש לנו כבר שפה משותפת של מושגים מקצועיים".

שליו מספר, כי השפים הישראלים נהנים מאהדה גדולה בעולם: "ישראל ידועה בעולם ברצון שלה לדעת, ליצור, הישראלים לומדים מהר, מסתגלים לשינויים. הקונדיטורים הישראליים ידועים ומוערכים בעולם כולו".

 

20151207133925

עוגה בציפוי גלזורה חדישה: לעבוד עם החומרים והמורים הטובים ביותר

 

הצעות עבודה אחרונות
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרוש קונדיטור
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרוש אופה
  מידע נוסף
   
דרוש טבח
  מידע נוסף
   
דרוש שף
  מידע נוסף
   
דרוש שף קונדיטור
  מידע נוסף
   
דרושים קונדיטורים
  מידע נוסף
   
דרושים עובדי מטבח
  מידע נוסף
   
דרוש סושי מן
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרושים סו שפים, טבחים
  מידע נוסף
   
דרוש סו שף
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
קונדיטורים ועובדי מטבח
  מידע נוסף
   
דרוש אופה
  מידע נוסף
   
דרוש שף / שפית
  מידע נוסף
   
דרוש טבח
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים וקונדיטורים
  מידע נוסף
   
סו שף
  מידע נוסף
   
קונדיטור /ת
  מידע נוסף
   
קונדיטור /ת
  מידע נוסף
   
אחראי\ת מטבח קר
  מידע נוסף
   
סו שף
  מידע נוסף
   
קונדיטור/ית
  מידע נוסף
   
להצטרפות לרשימת התפוצה הכנס את כתובת הדואר האלקטרוני שלך:
 




 
Bookmark and Share
 


 
מועדון לקוחות למחזיקי
כרטיס חבר ההתאחדות
 
 



 


 


 

 


 


 



 


 


 


 



 



 


 


 


 



 


 


 
 
כל הזכויות שמורות © ICPA  התאחדות השפים והקונדיטורים המקצועיים בישראל    I    טלפון: 08-6227876    icpa.israel@gmail.com    I

לייבסיטי - בניית אתרים