חיפוש באתר
 

חדשות


 
מועדון לקוחות למחזיקי
כרטיס חבר ההתאחדות
 
 


 



 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 
 

 


 
 

"הלימודים במכללת השף – חוויה בלתי נשכחת"

אייל אלמוג, מנהל תחום מזון ומשקאות במרכז הרפואי הגליל, למד לתואר שף קונדיטור במכללת השף. הוא מוביל בארץ את מהפכת המלונאות במרכזים הרפואיים: תנאים מעולים מאושפזים ולבני משפחותיהם, לרבות מזון ברמה של בישול א-לה קארט
לקחת ידע וליישם אותו בדרך הכי טובה והכי יפה: אייל אלמוג למד קולינריה בשוויץ, באוניברסיטה למנהל מלונות Cezar Ritz, של רשת Swiss Education Group. לימודים במוסד יוקרתי, אשר הקנו לו ידע חשוב ומקיף בתחום המלונאות. בתום לימודיו הוא שב לישראל והחליט ללמוד, בשביל הנשמה והידע, בקורס הקונדיטוריה של מכללת השף. אייל אלמוג מיישם את הידע ומנחיל אותו בדרך יוצאת דופן: הוא מנהל את תחום המזון והמשקאות במרכז הרפואי הגליל, מה שבני המקום מכנים "בית החולים נהרייה". הוא סבור, כי יש להפוך את השהות בבית החולים לנעימה, לעוטפת, לנוחה כמה שיותר, כחלק חשוב מהטיפול בחולה ובבני משפחתו. שהות נעימה מפחיתה את התחושה המלווה באופן טבעי, כל אשפוז. בית חולים בתנאים של בית מלון, עם תפריט טעים. עבור אייל, חלפו עברו ימי הפירה הדלוח: בבית החולים מקבלים ארוחות, אותן בוחרים החולים וגם מאפה עם קפה או תה, ברמה של בתי הקפה היוקרתיים ביותר. הכול, על מנת שהמאושפזים יחושו כמה שיותר נעים, כמה שפחות לחוץ, כי כאשר חשים סביבה אמפטית ואכפתית, תהליך ההחלמה טוב יותר.

בשיעור זילוף של מכללת השף
אייל בשיעור זילוף, במכללת השף

אייל נולד בחיפה, היה תושב מעלות ובשנים האחרונות הוא מתגורר בנהרייה היפה. הוא שירת בחיל הים ולמד מטאורולוגיה. בשירות המטאורולוגי עבד עם החזאי דני רופ, אז סטודנט. הוא למד את תחום ניהול המלונות הן בארצות הברית, בנוואדה והן בשוויץ. שתי תורות ניהול שונות ומשלימות זו את זו. הלימודים גם כללו את תחום הקולינריה, ברמתו הגבוהה ביותר, תיאורטית ומעשית.

בבית הוא גדל על הבישול ההונגרי, נחשף לבישול המרוקאי ולמד את הבישול הצרפתי והאיטלקי.

עם חבר ותיק השף בן אדרת באירוע של פורום מנהלי מערכי המזון של בתי החולים בישראל

עם חבר ותיק, השף בן אדרת באירוע של פורום מנהלי מערכי המזון של בתי החולים בישראל
בישראל, אייל בחר ללמוד במכללת השף, אשר נבדקה על ידי איגוד השפים העולמי ונמצאה כטובה מסוגה בישראל: "אני מודה למכללת השף, על שאפשרו לי להגשים ולהשלים חלום ישן ולמלא את השכלתי בתחום הקונדיטוריה המקצועית", אומר אייל. הוא הגיע ללימודים דרך קרן מעגלים, המעניקה אפשרות לעובדי כפיים לערוך הסבה מקצועית.

"בגיל 45, לפני קצת פחות משנה, מצאתי את עצמי שוב על ספסל הלימודים, בסניף חיפה של מכללת השף. את תחום הבישול הכרתי, אבל באתי להשלים וללמוד את תחום האפייה, לתואר שף קונדיטור".

"החוויה, של לימודים במכללת השף, היא בלתי נשכחת".

במרכז הרפואי, עובד איתו צוות מסור ומקצועי, המיישם את הידע והניסיון העשיר שצבר אייל אלמוג. העבודה במרכז הרפואי נעשית באהבה רבה והתוצאה היא תחושה טובה למאושפזים ולבני משפחותיהם.

"המטבח שלנו מודרני. מועסקים בו יותר מ-50 עובדים והוא מוציא 1200 מנות לצהריים. התפריט הוא על בסיס בחירה בשיטת א-לה קארט, על פי תוכנית חדשנית. כמובן, יש מנות טבעוניות וגם מנות בכשרות מהודרת, בד"ץ, המוכנות במחלקה מיוחדת. אנחנו מעדיפים לייצר הכול בייצור עצמי.

בעבודה
אייל בעבודתו. גאה במוסד, בצוותו ומתברך בעשייה יחד עם עמיתיו

זהו מטבח מלונאי לכל דבר, מבחינת ההיררכיה ואופן העבודה, יש בו אגפים מתמקצעים כל אחד בתחומו, יש גם קונדיטוריה מתוקה המייצרת מאפים ועוגות לכל המאושפזים וגן קונדיטוריה מלוחה. פעם הייתי המלונאי היחיד מבין מנהלי המטבחים בבתי החולים. היום קיימת קבוצה בה חברים 58 מנהלים מטבחים מכל הארץ".

"נבחרתי, זו השנה השישית ברציפות, להרצות בתחומי איכות בכנסים של האיגוד הישראלי לאיכות. ההרצאות בתחום מעניינות ומרתקות קהל רב בעניין שירותי המזון בבתי החולים. המלונאות והמהפכה הקולינרית. תחום המקצועי שלי שאני נהנה וגאה להוביל את המהפכה הזו".

 

שבו הנחיתי את אירוע הענקת הפרס לרות סירקיס האמא של סיפרי הבישול בישראל

טקס של ICPA בהנחייתו של אייל, בו הוענק פרס לרות סירקיס, האמא של סיפרי הבישול בישראל

בהרצאה על המהפכה הקולינרית -מלונאות בבתי החולים

אייל נושא הרצאה על המהפכה הקולינרית -מלונאות בבתי החולים

 

 

הצעות עבודה אחרונות
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרוש קונדיטור
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרוש אופה
  מידע נוסף
   
דרוש טבח
  מידע נוסף
   
דרוש שף
  מידע נוסף
   
דרוש שף קונדיטור
  מידע נוסף
   
דרושים קונדיטורים
  מידע נוסף
   
דרושים עובדי מטבח
  מידע נוסף
   
דרוש סושי מן
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרושים סו שפים, טבחים
  מידע נוסף
   
דרוש סו שף
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
קונדיטורים ועובדי מטבח
  מידע נוסף
   
דרוש אופה
  מידע נוסף
   
דרוש שף / שפית
  מידע נוסף
   
דרוש טבח
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים וקונדיטורים
  מידע נוסף
   
סו שף
  מידע נוסף
   
קונדיטור /ת
  מידע נוסף
   
קונדיטור /ת
  מידע נוסף
   
אחראי\ת מטבח קר
  מידע נוסף
   
סו שף
  מידע נוסף
   
קונדיטור/ית
  מידע נוסף
   
להצטרפות לרשימת התפוצה הכנס את כתובת הדואר האלקטרוני שלך:
 




 
Bookmark and Share
 


 
מועדון לקוחות למחזיקי
כרטיס חבר ההתאחדות
 
 



 


 


 

 


 


 



 


 


 


 



 



 


 


 


 



 


 


 
 
כל הזכויות שמורות © ICPA  התאחדות השפים והקונדיטורים המקצועיים בישראל    I    טלפון: 08-6227876    icpa.israel@gmail.com    I

לייבסיטי - בניית אתרים