חיפוש באתר
 

חדשות


 
מועדון לקוחות למחזיקי
כרטיס חבר ההתאחדות
 
 


 



 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 
 

 


 
 

חייל משוחרר? מכללת השף מבשלת לך קריירה מלהיבה לחיים!

 

קורס הבישול היוקרתי א-לה קארט, המוכר לפיקדון לחיילים משוחררים באישור התמ"ת, פותח בפניך אפשרות להשתלב בתחום הבישול. תעודת הסמכה המוכרת בארץ ובעולם, צוות מורים מעולה ותוכניות הלימוד הטובות מסוגן בישראל, אשר זכו להכרה עולמית, יכינו אותך לעתיד מבטיח של תעסוקה מעניינת ואפשרויות קידום

restaurant-939436_640

(צילום: RESTAURANT ANTICA ROMA / PIXABAY)

חייל משוחרר? בוא לבשל לך קריירה מלהיבה לחיים. מכללת השף, אשר תוכניות הלימוד שלה נבדקו על ידי איגוד השפים העולמי ונמצאו כטובות ביותר בישראל, מציעה לך ללמוד את קורס הבישול היוקרתי A LA CARTE. הקורס מוכר הקורס מוכר לפיקדון לחיילים משוחררים באישור התמ"ת, בסניפי תל אביב, באר שבע וירושלים ותעודת ההסמכה מוכרת על ידי המוסדות המובילים בישראל ובעולם. זהו קורס הפותח בפניכם אופק תעסוקתי נהדר בתחום מלהיב, דינמי, עם אפשרויות קידום מעולות.

מהו קורס א-לה קארט?

קורס בישול a la carte הינו הקורס המקיף והיוקרתי ללימודי בישול וטבחות בישראל. הקורס ארוך מקורס טבחות מקצועי והנושאים הנלמדים בו משלבים טרנדים עכשוויים עם קלאסיקה יצירתיות והנאה. בקורס מרחיבים את נושאי הלימוד עם התנסות אישית בחומרי גלם מהשורה הראשונה. מאות מבוגרי הקורס שלנו השתלבו בתפקידים אטרקטיביים במסעדות מובילות בישראל ובחו״ל ועם הידע הנהדר שרכשו קיבלו אופק תעסוקתי מעניין לעתיד.

המרצים בקורס הינם שפים, בעלי ניסיון רב הן בעבודה והן בהוראה. תוכניות הלימוד המקיפות והשיעורים המעשיים נבדקו על ידי ארגון השפים העולמי ונמצאו כטובים מסוגם בישראל.

 

היכן ניתן ללמוד?

קורס א-לה קארט מתקיים בסניפי מכללת השף בתל אביב, בירושלים ובבאר שבע. הוא מוכר לתשלום על חשבון הפיקדון בהתאם לאישור של משרד התמ״ת.

 

למה ללמוד במכללת השף?

מכללת השף היא המכללה המובילה בישראל למקצועות הקולינריה. למכללה חמישה סניפים מאובזרים בארץ וסגל מרצים מוביל עם ניסיון פדגוגי ומקצועי רב.

תעודת ההסמכה המקצועית של המכללה מוכרת על ידי התאחדויות השפים והקונדיטורים בישראל, אירופה וארצות הברית ומסייעת בעבודה בארץ ובחו״ל.

 

האם הקורס מתאים לי?

קורס א-לה קארט מיועד לכל מי שעוסק בתחום הקולינריה ומעוניין לעבור הכשרה ולקבל תעודה מקצועית. כמו כן, הקורס מעולה עבור מי שמעוניין בהסבה מקצועית לתחום יצירתי, מעניין ומבוקש.

מטרת הקורס הינה להכשיר את הסטודנטים להתפתח בתחום הבישול והקולינריה ולפתוח עבורם דלת לתעסוקה בבתי מלון, מסעדות, קייטרינג, אולמות אירועים, מוסדות ציבור, פתיחת עסק ועוד.

 

מה לומדים בקורס?

תוכנית הלימודים עשירה ומקיפה ומקנה לתלמידים ידע רב. בין נושאי הלימוד: מבוא לעולם הגסטרונומיה, תורת חומרי הגלם, מושגים מקצועיים, תברואת מטבחים, טכנולוגיות בישול- שיטות בישול, שיטות חיתוך, מבנה התפריט ומרכיביו, ציוד ובטיחות, מנות ראשונות ומנות ביניים, לחמים ולחמניות, קינוחים קלאסיים ומנות אחרונות, תבלינים ועשבי תיבול, ירקות וקטניות, בישול גורמה, עיצוב שולחנות ומזנונים,

תוספות- אורז, פסטה, תפוח אדמה, עיצוב מנות ופרזנטציה, מרקים ורטבים, מטבחי עמים, יין ואלכוהול, מנות עיקריות: בקר, טלה, כבש, בעלי כנף, דגים, שרקוטורי, המטבח הקר: מאפים, טארטים, קישים וביצים.
כמו כן, נלמד הפן העסקי של האוכל: יזמות וניהול עסקי, ניהול כלכלי של מטבח, יסודות התמחור, תורת התפריט.

 

כמה זמן אורך הקורס?

משך הקורס כשמונה חודשים – פעמיים בשבוע לימודי בוקר או ערב. בנוסף, במהלך הקורס משובץ הסטודנט להתנסות מעשית (סטאז') במטבחי מלונות, מסעדות וכד'.

 

איפה לומדים?

סניף תל אביב, רחוב החרש 8 צמוד לתחנת רכבת ההגנה.

סניף באר שבע, רח' הנרייטה סולד 4.

סניף ירושלים , רחוב יד חרוצים 6 תלפיות.

 

איזו תעודה מקבלים בתום הלימודים?

 

תעודת הסמכה. קבלת תעודת הסמכה מקצועית מותנית ב: נוכחות של מינימום 85% משעות הלימוד. מבחנים במהלך הקורס.

ערכה מתנה הכוללת תיק סטודנט, ספרות מקצועית, חומרי הגלם -ללימוד המעשי, מקטורן שף, סינר,כובע ומגבת. ערכת כלים מקצועית של חברת ARCOS – במתנה!

 

לפרטים חייגו:

 

1-700-700-690

הצעות עבודה אחרונות
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרוש קונדיטור
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרוש אופה
  מידע נוסף
   
דרוש טבח
  מידע נוסף
   
דרוש שף
  מידע נוסף
   
דרוש שף קונדיטור
  מידע נוסף
   
דרושים קונדיטורים
  מידע נוסף
   
דרושים עובדי מטבח
  מידע נוסף
   
דרוש סושי מן
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרושים סו שפים, טבחים
  מידע נוסף
   
דרוש סו שף
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
קונדיטורים ועובדי מטבח
  מידע נוסף
   
דרוש אופה
  מידע נוסף
   
דרוש שף / שפית
  מידע נוסף
   
דרוש טבח
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים וקונדיטורים
  מידע נוסף
   
סו שף
  מידע נוסף
   
קונדיטור /ת
  מידע נוסף
   
קונדיטור /ת
  מידע נוסף
   
אחראי\ת מטבח קר
  מידע נוסף
   
סו שף
  מידע נוסף
   
קונדיטור/ית
  מידע נוסף
   
להצטרפות לרשימת התפוצה הכנס את כתובת הדואר האלקטרוני שלך:
 




 
Bookmark and Share
 


 
מועדון לקוחות למחזיקי
כרטיס חבר ההתאחדות
 
 



 


 


 

 


 


 



 


 


 


 



 



 


 


 


 



 


 


 
 
כל הזכויות שמורות © ICPA  התאחדות השפים והקונדיטורים המקצועיים בישראל    I    טלפון: 08-6227876    icpa.israel@gmail.com    I

לייבסיטי - בניית אתרים