חיפוש באתר
 

חדשות


 
מועדון לקוחות למחזיקי
כרטיס חבר ההתאחדות
 
 


 



 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 
 

 


 
 
 
 

באדיבות שף חיים דהן
מדריך בישול לנוער בסיכון

מצרכים
 
100 גר' קישוא חתוך
100 גר' פלפל אדום חתוך
100 גר' גזר חתוך
200 גר' פטריות שמפיניון חתוכות
250 גר' אבקת אינסטנט להכנה טמפורה
בקבוק בירה או 200 מ"ל מים
0.5 כפית מלח
0.5 כפית מלח
0.5 כפית פפריקה מתוקה
1 בקבוק שמן לטיגון



אופן ההכנה
 
1. חותכים את הירקות למקלונים
2. מערבבים את הבירה עם אבקת האינסטנט (אפשר להחליף את הבירה במים) מערבבים עד לסמיכות רצויה (רצוי שהעיסה תהייה צמיגית אך לא צמיגית מדי)
3. מחממים במחבת שמן לטיגון עמוק, ממתינים עד שהשמן יגיע לטמפרטורת רתיחה
4. טובלים את הירקות בבלילת הטמפורה ומחליקים לתוך השמן
5.כשהציפוי מזהיב מוציאים בזהירות את הירקות מהשמן ומניחים על נייר סופג

 
   
 
 
הצעות עבודה אחרונות
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרוש קונדיטור
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרוש אופה
  מידע נוסף
   
דרוש טבח
  מידע נוסף
   
דרוש שף
  מידע נוסף
   
דרוש שף קונדיטור
  מידע נוסף
   
דרושים קונדיטורים
  מידע נוסף
   
דרושים עובדי מטבח
  מידע נוסף
   
דרוש סושי מן
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרושים סו שפים, טבחים
  מידע נוסף
   
דרוש סו שף
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
קונדיטורים ועובדי מטבח
  מידע נוסף
   
דרוש אופה
  מידע נוסף
   
דרוש שף / שפית
  מידע נוסף
   
דרוש טבח
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים וקונדיטורים
  מידע נוסף
   
סו שף
  מידע נוסף
   
קונדיטור /ת
  מידע נוסף
   
קונדיטור /ת
  מידע נוסף
   
אחראי\ת מטבח קר
  מידע נוסף
   
סו שף
  מידע נוסף
   
קונדיטור/ית
  מידע נוסף
   
להצטרפות לרשימת התפוצה הכנס את כתובת הדואר האלקטרוני שלך:
 




 
Bookmark and Share
 


 
מועדון לקוחות למחזיקי
כרטיס חבר ההתאחדות
 
 



 


 


 

 


 


 



 


 


 


 



 



 


 


 


 



 


 


 
 
כל הזכויות שמורות © ICPA  התאחדות השפים והקונדיטורים המקצועיים בישראל    I    טלפון: 08-6227876    icpa.israel@gmail.com    I

לייבסיטי - בניית אתרים