חיפוש באתר
 

חדשות


 
מועדון לקוחות למחזיקי
כרטיס חבר ההתאחדות
 
 


 



 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 
 

 


 
 
 
 

באדיבות קונדיטור שירית ברוק
 

מצרכים
 

למנג'ט  שוקולד

170  גר'  שוקולד מריר

מנג'טים מנייר

מברשת צבע קטנה

למוס-

130  גר'  שוקולד מריר

2 חלמונים גדולים

2 כפות אבקת סוכר

1 1/2 כפות מים

 1 כוס שמנת מתוקה

 1/4  כוס פקאן סיני קצוץ דק  

1 כף ברנדי \ וויסקי  \ רום

אופן ההכנה
 

לחמם שוקולד מריר על בן מארי עד להמסה מלאה , לשים שתי כפיות  של שוקולד בתוך מנג'ט ולמרוח בעדינות על דפנות המנג'ט  עם המברשת ולדאוג להשאיר גם שוקולד במרכז . להכניס למקפיא למשך 15 שעה , ולחזור שוב פעם על פעולת  המריחה ולהכניס למקפיא  לעוד 20 דקות .לבנתיים יש להמיס את החלק השני של השוקולד בבן מארי עד להמסה מלאה  לערבב  עם הפקאן ולהוריד לקירור , להקציף  קלות בקערה נפרדת את החלמונים והאבקת סוכר  המים והאלכוהול  ולחמם על בן מארי ולהקציף עד לקבלת קרם סמיך ויציב  , לערבב בעדינות עם השוקולד בתנועות עדינות עד להתגבשות של השוקולד ולקבלת עיסת שוקולד מאוחדת. יש להקציף את השמנת המתוקה עד לקבלת קצפת יציבה ולערבב בהדרגה לתוך עיסת השוקולד ובתנועות סיבוביות כדי להרוס האוריריות של המוס , להכניס לשקית זילוף ולהשאיר במקרר . לאחר מכן יש לקלף את עטיפת הנייר מהמנג'ט בעדינות ורצוי בתוך המקפיא כדי שהשוקולד לא יימס . להזליף את המוס לתוך הסלסילות ולקשט עם פקאן למעלה .



 
   
 
 
הצעות עבודה אחרונות
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרוש קונדיטור
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרוש אופה
  מידע נוסף
   
דרוש טבח
  מידע נוסף
   
דרוש שף
  מידע נוסף
   
דרוש שף קונדיטור
  מידע נוסף
   
דרושים קונדיטורים
  מידע נוסף
   
דרושים עובדי מטבח
  מידע נוסף
   
דרוש סושי מן
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרושים סו שפים, טבחים
  מידע נוסף
   
דרוש סו שף
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
קונדיטורים ועובדי מטבח
  מידע נוסף
   
דרוש אופה
  מידע נוסף
   
דרוש שף / שפית
  מידע נוסף
   
דרוש טבח
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים וקונדיטורים
  מידע נוסף
   
סו שף
  מידע נוסף
   
קונדיטור /ת
  מידע נוסף
   
קונדיטור /ת
  מידע נוסף
   
אחראי\ת מטבח קר
  מידע נוסף
   
סו שף
  מידע נוסף
   
קונדיטור/ית
  מידע נוסף
   
להצטרפות לרשימת התפוצה הכנס את כתובת הדואר האלקטרוני שלך:
 




 
Bookmark and Share
 


 
מועדון לקוחות למחזיקי
כרטיס חבר ההתאחדות
 
 



 


 


 

 


 


 



 


 


 


 



 



 


 


 


 



 


 


 
 
כל הזכויות שמורות © ICPA  התאחדות השפים והקונדיטורים המקצועיים בישראל    I    טלפון: 08-6227876    icpa.israel@gmail.com    I

לייבסיטי - בניית אתרים