חיפוש באתר
 

חדשות


 
מועדון לקוחות למחזיקי
כרטיס חבר ההתאחדות
 
 


 



 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 
 

 


 
 
 
 

באדיבות שף שחר אסתמקר
 

מצרכים
 
חומרים דרושים ל-4 מנות

גזר 1
קישואים 1
בצל ירוק חופן 
פלפל ירוק ואדום 2 מכל סוג
כרוב לבן קטן
בצל לבן 2
שיני שום 4
פטריות שמפיניון 6 יח
סילאן 2 כפות 
2 חזות עוף 
דפי אורז 4
חבילת נודלס 500 גר
קמח טמפורה 200 גר
ביצים 2
סודה 200 מ"ג
שמן חצי ליטר
תבלין שאטה גרוס


 
לרוטב טריאקי 
 
גזר 1 חתוך גס 
בצל לבן 1 חתוך גס
סלרי שורש חתוך גס 
רוטב סויה חצי ליטר
מים חצי ליטר 
800 גר סוכר
שורש גינגר 1 עם הקליפה חתוך גס
שיני שום שלמים 2
סילאן 2 כפות 
מעט תבלין שאטה

מביאים לרתיחה מסננים את התוכן וקושרים עם קונפלור

בלילת טמפורה
מערבבים יחד את הביצים קמח הטמפורה והסודה מאחדים לבלילה אחידה ומעט סמיכה 
טובלים את האגרול ומטגנים בשמן עמוק

את חזות העוף חותכים לרצועות בגודל שווה

הקפצת כל הירקות ..חצי לתוכן האגרול והחצי שנותר לנודלס
את החצי הראשון ממלאים את האגרול .. מגלגלים מדביקים עם מעט קמח 
את החצי השני מקפיצים את הבצל ..מוסיפים את רצועות העוף ושאר הירקות י..וצקים רוטב טריאקי טועמים ומתקנים טעמים אם צריך 

את האגרול טובלים בבלילת טמפורה ומטגנים עד הזהבה


 
   
 
 
הצעות עבודה אחרונות
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרוש קונדיטור
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרוש אופה
  מידע נוסף
   
דרוש טבח
  מידע נוסף
   
דרוש שף
  מידע נוסף
   
דרוש שף קונדיטור
  מידע נוסף
   
דרושים קונדיטורים
  מידע נוסף
   
דרושים עובדי מטבח
  מידע נוסף
   
דרוש סושי מן
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרושים סו שפים, טבחים
  מידע נוסף
   
דרוש סו שף
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
קונדיטורים ועובדי מטבח
  מידע נוסף
   
דרוש אופה
  מידע נוסף
   
דרוש שף / שפית
  מידע נוסף
   
דרוש טבח
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים וקונדיטורים
  מידע נוסף
   
סו שף
  מידע נוסף
   
קונדיטור /ת
  מידע נוסף
   
קונדיטור /ת
  מידע נוסף
   
אחראי\ת מטבח קר
  מידע נוסף
   
סו שף
  מידע נוסף
   
קונדיטור/ית
  מידע נוסף
   
להצטרפות לרשימת התפוצה הכנס את כתובת הדואר האלקטרוני שלך:
 




 
Bookmark and Share
 


 
מועדון לקוחות למחזיקי
כרטיס חבר ההתאחדות
 
 



 


 


 

 


 


 



 


 


 


 



 



 


 


 


 



 


 


 
 
כל הזכויות שמורות © ICPA  התאחדות השפים והקונדיטורים המקצועיים בישראל    I    טלפון: 08-6227876    icpa.israel@gmail.com    I

לייבסיטי - בניית אתרים