חיפוש באתר
 

חדשות


 
מועדון לקוחות למחזיקי
כרטיס חבר ההתאחדות
 
 


 



 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 
 

 


 
 
 
 

באדיבות שפית קונדיטור שרית גז
מלון חוף התמרים עכו

סלסלת קדאיף עם תערובת פיצוחים מקורמלים בליווי סיגר קשיו

לקדאיף

 
120 גר' שערות קדאיף
60 גר' חמאה מומסת
מעט סוכר לפיזור


אופן ההכנה
 
מעצבים את הקדאיף בתבנית מאפינס בצורת סלסלה כך שהחלק העליון ישאר פתוח בעזרת מברשת מטפטפים מעט חמאה מומסת על השערות הקדאיף ומפזרים מעל סוכר

אופים ב - 180 מעלות 7-8 דקות עד להזהבה


תערובת פיצוחים מקורמלים

480 גר' סוכר
250 מל' שמנת מתוקה
480 גר' תערובת פיצוחים קלויים (אגוזי מלך, אגוזי לוז, פיסטוק, שקד)

אופן ההכנה

שמים את הסוכר בסיר בעל תחתית עבה על הגז עד שהסוכר נמס והופך לקרמל שקוף מערבבים מעט, מוסיפים בזרם דק את השמנת מתוקה תוך כדי ערבוב מתמיד לקרמל טופי (להיעזר בכפפות זה חם מאוד)
מורידים מהאש ומוסיפים את תערובת הפיצוחים
מערבבים היטב עד שכל הפיצוחים עטופים בטופי וממלאים את סלסלות הקדאיף


סיגר קשיו

אופן ההכנה


לוקחים דף עלה פילו מברישים בחמאה מומסת את העלה בעזרת מברשת מניחים מעל עלה נוסף מברישים שוב בחמאה ומעליו עוד עלה נוסף סה"כ 3 עלים

100 סמ"ק חלבון
300 גר' סוכר
מערבלים יחד במיקסר עם וו גיטרה
300 גר' קשיו

לוקחים שק זילוף עם צנטר עגול חלק ומזלפים פס בתחילת עלה הפילו התחתון ומגלגלים לסיגר
מורחים את הסיגר בחמאה מומסת ומניחים בתבנית על נייר אפיה
אופים בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות למשך 10 דקות בערך עד להזהבה לאחר האפייה טובלים את הסיגר בסירופ סוכר




 
   
 
 
הצעות עבודה אחרונות
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרוש קונדיטור
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרוש אופה
  מידע נוסף
   
דרוש טבח
  מידע נוסף
   
דרוש שף
  מידע נוסף
   
דרוש שף קונדיטור
  מידע נוסף
   
דרושים קונדיטורים
  מידע נוסף
   
דרושים עובדי מטבח
  מידע נוסף
   
דרוש סושי מן
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרושים סו שפים, טבחים
  מידע נוסף
   
דרוש סו שף
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
קונדיטורים ועובדי מטבח
  מידע נוסף
   
דרוש אופה
  מידע נוסף
   
דרוש שף / שפית
  מידע נוסף
   
דרוש טבח
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים וקונדיטורים
  מידע נוסף
   
סו שף
  מידע נוסף
   
קונדיטור /ת
  מידע נוסף
   
קונדיטור /ת
  מידע נוסף
   
אחראי\ת מטבח קר
  מידע נוסף
   
סו שף
  מידע נוסף
   
קונדיטור/ית
  מידע נוסף
   
להצטרפות לרשימת התפוצה הכנס את כתובת הדואר האלקטרוני שלך:
 




 
Bookmark and Share
 


 
מועדון לקוחות למחזיקי
כרטיס חבר ההתאחדות
 
 



 


 


 

 


 


 



 


 


 


 



 



 


 


 


 



 


 


 
 
כל הזכויות שמורות © ICPA  התאחדות השפים והקונדיטורים המקצועיים בישראל    I    טלפון: 08-6227876    icpa.israel@gmail.com    I

לייבסיטי - בניית אתרים