חיפוש באתר
 

חדשות


 
מועדון לקוחות למחזיקי
כרטיס חבר ההתאחדות
 
 


 



 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 
 

 


 
 
 
 

באדיבות שף אפרת וייס
 

מצרכים
 
פלפלונים קטנים אדומים ללא גרעינים מתוקים
עגבניות שרי צבעוניות ( לא חייב – אבל השימוש בעגבניות שרי מכפיל את המתיקות בתבשיל במיוחד כאשר הוא פיקנטי )
0.5 - קילו תערובת בשר טחון בקר + טלה
פטרוזיליה וכוסברה - חצי צרור מכל אחד
1.5 - כוס שעועית לבנה מבושלת מראש
3-4 כפות אריסה פיקנטית
תבלינים – מלח , פלפל , פפריקה מתוקה , כורכום , אבקת מרק עוף , 2 כפות שמן קנולה
2 - בצלים גדולים
 8 - שיני שום
1 - ביצה

 
אופן ההכנה של הפלפלים והקציצות :

 
קוצצים בצל לקוביות קטנות , קוצצים מחצית מכמות הפטרוזיליה והכוסברה , 2 שיני שום קצוצות דק , ביצה , מלח ופלפל ומערבבים עם הבשר טוב טוב עד לקבלת גוש אחיד ויפה .
ממלאים את הפלפלונים הקטנים בבשר ואת מה נשאר לגלגל לכדורים קטנים .




אופן הכנת הרוטב ובישול המנה:

בסיר עמוק ורחב , מוסיפים מעט שמן ומטגנים קלות את הבצל  והעגבניות , מוסיפים את השעועית וכ – 3-4 כוסות מים רותחים .
מוסיפים את שארית הפטרוזיליה והכוסברה , מתבלים במלח , פלפל , 2 כפות אבקת מרק , כף פפריקה מתוקה , רבע כפית כורכום ושיני שום קצוצות .. ( אל תתביישו להכפיל את הכמות של השום ...)
נותנים לציר לבעבע ולעגבניות להתפרק על מנת שהרוטב יהיה סמיך . בשלב זה ניתן להוסיף את האריסה ולערבב טוב .
בזמן שהציר מבעבע חזק יש להוסיף לאט את הקציצות והפלפלונים .
זמן בישול כחצי שעה – 40 דקות על אש בינונית ... לשים לב אם יש צורף להוסיף נוזל היות והשעועית סופחת אליה המון נוזלים ומתנפחת בזמן הבישול . במידה וכן יש להוסיף מים רותחים וכמובן לתקן את התיבול בהתאם .
להגשה – אורז לבן , פירה בטטה או אפילו בלי כלום ...אין חוקים הרי ... בתאבון ...





 
   
 
 
הצעות עבודה אחרונות
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרוש קונדיטור
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרוש אופה
  מידע נוסף
   
דרוש טבח
  מידע נוסף
   
דרוש שף
  מידע נוסף
   
דרוש שף קונדיטור
  מידע נוסף
   
דרושים קונדיטורים
  מידע נוסף
   
דרושים עובדי מטבח
  מידע נוסף
   
דרוש סושי מן
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרושים סו שפים, טבחים
  מידע נוסף
   
דרוש סו שף
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
קונדיטורים ועובדי מטבח
  מידע נוסף
   
דרוש אופה
  מידע נוסף
   
דרוש שף / שפית
  מידע נוסף
   
דרוש טבח
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים וקונדיטורים
  מידע נוסף
   
סו שף
  מידע נוסף
   
קונדיטור /ת
  מידע נוסף
   
קונדיטור /ת
  מידע נוסף
   
אחראי\ת מטבח קר
  מידע נוסף
   
סו שף
  מידע נוסף
   
קונדיטור/ית
  מידע נוסף
   
להצטרפות לרשימת התפוצה הכנס את כתובת הדואר האלקטרוני שלך:
 




 
Bookmark and Share
 


 
מועדון לקוחות למחזיקי
כרטיס חבר ההתאחדות
 
 



 


 


 

 


 


 



 


 


 


 



 



 


 


 


 



 


 


 
 
כל הזכויות שמורות © ICPA  התאחדות השפים והקונדיטורים המקצועיים בישראל    I    טלפון: 08-6227876    icpa.israel@gmail.com    I

לייבסיטי - בניית אתרים