חיפוש באתר
 

חדשות


 
מועדון לקוחות למחזיקי
כרטיס חבר ההתאחדות
 
 


 



 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 
 

 


 
 
 
 
שם: נעמה
שם משפחה: צור
תאריך לידה: 01/08/1974
 
מקום מגורים: תל מונד
בעלים של סטודיו "טעמתוק"  בתל-מונד


את האהבה שלי לעיצוב עוגות גיליתי כשבני הבכור היה בן שנתיים, קניתי ספר, בצק סוכר וצבעי מאכל והתחלתי לעבוד. מאז עשיתי סדנאות שונות בבצק סוכר והתמקצעתי בתחום.

 
 
מאי 2013



כשסיימתי את שרותי הצבאי הייתי צריכה לעשות מכינה קדם אקדמאית בכדי שאוכל להתקבל ללימודים אקדמאים. בתום המכינה, החלטתי כי אני הולכת ללמוד כימיה לתואר ראשון באוניברסיטה העברית בירושלים. בתום הלימודים נרשמתי ללימודי תואר שני בכימיה אורגנית בטכניון ונסעתי לטיול ארבעה חודשים במזרח הרחוק. כשחזרתי מחו"ל התחלתי את התואר השני בטכניון.
בתום הלימודים התקבלתי לעבודה בחברת טבע ככימאית.
מעולם לא עסקתי בתחום יצירתי כלשהו ולכן גם לא חשבתי שיש לי איזשהו כישרון. את האהבה שלי לעיצוב עוגות גיליתי כשבני הבכור היה בן שנתיים, קניתי ספר, בצק סוכר וצבעי מאכל והתחלתי לעבוד. פתאום נגלה לפני עולם ומלואו, גיליתי כי אפשרויות היצירה עם החומר הן אינסופיות. מאז עשיתי סדנאות שונות בבצק סוכר והתמקצעתי בתחום.
בהיותי ילדה, בכל יום שישי הבית היה נמלא ריחות של בישולים ואפייה. מדי פעם אימי הייתה נותנת לי את משימת הכנת העוגה לשבת. כך הפכה האהבה לאפייה להיות חלק בלתי נפרד ממני שהפכה להיות יותר ממשית לפני כשנתיים, כשעשיתי קורס קונדיטוריה במכללת השף, הקורס היה חוויה מדהימה שממש לא רציתי שהוא יגמר.
במקביל לעבודתי בטבע הכנתי עוגות למשפחה וחברים, הפרגונים היו רבים. לאחר לידת בני השלישי, אחרי 11 שנות עבודה בטבע החלטתי לעזוב ולהגשים חלום, פתחתי עסק שנקרא "טעמתוק" הנמצא בתל-מונד ומתמחה בסדנאות אפייה, סדנאות בצק סוכר, הפעלות ימי הולדת לילדים, סדנאות אפייה ובצק סוכר לילדים בחופשות, מסיבת רווקות ומכירת עוגות ועוגות מעוצבות, בנוסף אני מייצרת תבניות סיליקון ליצירה המתאימות לעבודה עם בצק סוכר.
כשאני מכינה עוגה מעוצבת אני מקפידה קודם כל על כך שהעוגה שמתחת לבצק סוכר תהייה עשירה וטעימה. תחושת הסיפוק כשאני מוסרת עוגה מעוצבת והתגובות המפרגנות של אלו שטועמים את העוגות שאני מכינה ממלאה אותי סיפוק.
אחד הדברים שאני אוהבת הוא ללמד אנשים את תחום האפייה והבצק סוכר, יש לי סיפוק גדול בלהעביר ידע. שתי סדנאות האהובות עלי הן סדנת השמרים ובצק סוכר. התגובות בסדנת שמרים הן בעקבות העשייה, הריחות והידע הנלמד, לעומת זאת בסדנאות בצק סוכר אנשים נפעמים מהיכולות שהם מגלים שיש להם להגיע לתוצאות נפלאות.
בקרוב בטעמתוק סדנת מקרונים וסדנת פרלינים.
החלום שלי הוא להפוך את עוגת השמרים של טעמתוק למותג, ושכמה שיותר אנשים יבואו לחוות בסטודיו סדנאות המועברות למספר מצומצם של אנשים עם יחס חם ואישי.



לחץ כאן למתכון של הקונדיטורית נעמה צור |עוגיות תמרים

 
שף החודש - חודשים קודמים 
  מאי 2011  דצמבר 2010 יולי 2010 
  אפריל 2011  נובמבר 2010  יוני 2010 
אוגוסט 2011   מרץ 2011  אוקטובר 2010 מאי 2010 
יולי 2011 פברואר 2011 ספטמבר 2010 אפריל 2010
יוני 2011 ינואר 2011 אוגוסט 2010 מרץ 2010
 
הצעות עבודה אחרונות
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרוש קונדיטור
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרוש אופה
  מידע נוסף
   
דרוש טבח
  מידע נוסף
   
דרוש שף
  מידע נוסף
   
דרוש שף קונדיטור
  מידע נוסף
   
דרושים קונדיטורים
  מידע נוסף
   
דרושים עובדי מטבח
  מידע נוסף
   
דרוש סושי מן
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרושים סו שפים, טבחים
  מידע נוסף
   
דרוש סו שף
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
קונדיטורים ועובדי מטבח
  מידע נוסף
   
דרוש אופה
  מידע נוסף
   
דרוש שף / שפית
  מידע נוסף
   
דרוש טבח
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים וקונדיטורים
  מידע נוסף
   
סו שף
  מידע נוסף
   
קונדיטור /ת
  מידע נוסף
   
קונדיטור /ת
  מידע נוסף
   
אחראי\ת מטבח קר
  מידע נוסף
   
סו שף
  מידע נוסף
   
קונדיטור/ית
  מידע נוסף
   
להצטרפות לרשימת התפוצה הכנס את כתובת הדואר האלקטרוני שלך:
 




 
Bookmark and Share
 


 
מועדון לקוחות למחזיקי
כרטיס חבר ההתאחדות
 
 



 


 


 

 


 


 



 


 


 


 



 



 


 


 


 



 


 


 
 
כל הזכויות שמורות © ICPA  התאחדות השפים והקונדיטורים המקצועיים בישראל    I    טלפון: 08-6227876    icpa.israel@gmail.com    I

לייבסיטי - בניית אתרים