חיפוש באתר
 

חדשות


 
מועדון לקוחות למחזיקי
כרטיס חבר ההתאחדות
 
 


 



 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 
 

 


 
 

קורס עם בשר

קורס יסודות הבשר והקצבות של מכללת השף, בהדרכת השף בן נרושביץ, הינו קורס יוקרתי הפותח בפני בוגריו אפשרויות תעסוקה רבות במקצוע מבוקש מאוד. מדובר בקורס הממצה והמקיף מסוגו בישראל

 

בסניף תל אביב של מכללת השף נערך קורס יסודות הבשר והקצבות, בהדרכת השף בן נרושביץ. זהו קורס ייחודי, בן 16 מפגשים, בו נלמדים יסודות המקצוע הוותיק – וגם לא מעט סודות שהיו שמורים רק לקצבים המבוקשים ביותר בשוק.

השף בן נרושביץ הינו בוגר מצטיין של  ה- "French culinary institute" בניו יורק באומנויות הבישול , יין ולחם . הוא בעל תעודת "סומלייה".הוא שימש, בין היתר, שף שגריר אוסטרליה והוא בעל חברת קייטרינג פרטית אשר בין לקוחותיו נמנו שגרירים ולקוחות מהאלפיון העליון . בעל ניסיון עשיר בהקמת מסעדות ובניית תפריטים בארץ ובחו"ל . כיום המנהל הפדגוגי של מכללת השף ומרצה בכיר.

מקצוע הקצבות וותיק, אולי כימי האנושות אוכלת הבשר. קצבות היא תחום רחב, שאינו מסתכם רק לחיתוך נתחי הבשר השונים. בישראל יש דרישה גדולה מאוד לקצבים טובים בשורה גדולה של מקומות עבודה: ממסעדות ושירותי קייטרינג ועד לרשתות שיווק. גם אם אתם מבשלים בבית, ידע במקצוע עשוי לחסוך לכם מאות שקלים מדי שנה. בם נרושביץ מסביר: "עלות נתחי עוף מנוקים וארוזים בקירור והקפאה עולה הרבה יותר מעוף שלם, אותו ניתן לרכוש טרי בסופר או בחנות הבשר. אם יודעים, אז ניתן לחתוך את הנתחים לבד בבית ולחסוך. אני לא מדבר כבר על עבודה במקצוע, שהינו נדרש מאוד".

בקורס היוקרתי במכללת השף נלמד מקצוע הקצבות מן היסוד. בין היתר נלמדת האנטומיה של בעלי החיים, בעלי הכנף, נלמדים הכלים השונים ואופן העבודה בטיחותי ביותר. נלמדים נושאי התברואה, האריזה והאחסנה של הנתחים השונים. נלמדים הנתחים השונים ושימושם הקולינרי. נלמדים נושאי הכשרות וחוקי המטבח ועוד.

מדובר בקורס השלם והמקיף מסוגו בישראל. לא בכדי, איגוד השפים העולמי בדק ומצא, כי תוכניות הלימודים במכללת השף הן הטובות ביותר בישראל.

קורס יסודות הבשר והקצבות הוא קורס יוקרתי ראשון בישראל שמאפשר ללומדים להתמקצע בתחום טרנדי ותיק ומתפתח. מקצוע הקצבות תפס תאוצה בישראל ובעולם הקולינרי בחוץ לארץ. תוכניות הבישול ובעיקר, הסועד הישראלי, שמודע יותר לאיכות, נתנו תנופה אדירה ויצרו ביקוש לקצבים מומחים.

מגוון האפשרויות שמקצוע הקצבות פותח הינו רחב. בקורס יקבלו התלמידים את כל הידע התיאורטי והמעשי לעולם הקצבות תוך התנסות מעשית. במהלך הקורס תהיה נגיעה בתחומים מעניינים מעולם הקולינריה.

 תמונות מתוך שיעורים לדוגמא:

 

151227085028

20151227085028

הצעות עבודה אחרונות
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרוש קונדיטור
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרוש אופה
  מידע נוסף
   
דרוש טבח
  מידע נוסף
   
דרוש שף
  מידע נוסף
   
דרוש שף קונדיטור
  מידע נוסף
   
דרושים קונדיטורים
  מידע נוסף
   
דרושים עובדי מטבח
  מידע נוסף
   
דרוש סושי מן
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרושים סו שפים, טבחים
  מידע נוסף
   
דרוש סו שף
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
קונדיטורים ועובדי מטבח
  מידע נוסף
   
דרוש אופה
  מידע נוסף
   
דרוש שף / שפית
  מידע נוסף
   
דרוש טבח
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים וקונדיטורים
  מידע נוסף
   
סו שף
  מידע נוסף
   
קונדיטור /ת
  מידע נוסף
   
קונדיטור /ת
  מידע נוסף
   
אחראי\ת מטבח קר
  מידע נוסף
   
סו שף
  מידע נוסף
   
קונדיטור/ית
  מידע נוסף
   
להצטרפות לרשימת התפוצה הכנס את כתובת הדואר האלקטרוני שלך:
 




 
Bookmark and Share
 


 
מועדון לקוחות למחזיקי
כרטיס חבר ההתאחדות
 
 



 


 


 

 


 


 



 


 


 


 



 



 


 


 


 



 


 


 
 
כל הזכויות שמורות © ICPA  התאחדות השפים והקונדיטורים המקצועיים בישראל    I    טלפון: 08-6227876    icpa.israel@gmail.com    I

לייבסיטי - בניית אתרים