חיפוש באתר
 

חדשות


 
מועדון לקוחות למחזיקי
כרטיס חבר ההתאחדות
 
 


 



 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 
 

 


 
 

זה טוב כמה שזה צרפתי

שבוע הקולינריה הצרפתית ה-4 בישראל – SO FRENCH SO FOOD עד ה – 12 בפברואר 2016

28 שפים צרפתים מביאים את הטעם הצרפתי ל-20 מסעדות ול-4 קונדיטוריות ב-6 ערים בישראל

תל אביב / חיפה / ירושלים / באר שבע / עכו / טבריה

שבוע הקולינריה הצרפתית בישראל יצא לדרך בפעם הרביעית ונערך בימים אלה בכל רחבי הארץ מצפון עד דרום וממזרח ועד מערב, 28 שפים מובילים מצרפת, עטורי כוכבי מישלן ופרסים בינלאומיים יגיעו לישראל וביחד עם שפים מקומיים מ-20 מסעדות ומ-4 קונדיטוריות ומאפיות יבנו תפריטים צרפתים מיוחדים ויאפשרו לקהל הרחב לחוות את המטבח הצרפתי, בפעם הראשונה, משלחת השפים הצרפתים תלווה ע”י ברמן צרפתי מהמובילים בעולם שבנה תפריט קוקטיילים מיוחד על בסיס וודקה גריי גוס הצרפתית, התפריט יוגש במסעדות המשתתפות.

שבוע הקולינריה הצרפתית בישראל, הרביעי במספרו, יתמקד השנה במטרופולין הצרפתי הרביעי בגודלו, העיר היפה טולוז שמעניקה את חסותה לאירוע. “העיר הוורודה”, שקיבלה את כינוייה הודות לבתי האבן האדמדמים העתיקים, שוכנת על גדות נהר הגארון, בחצי הדרך בין האוקיינוס האטלנטי לבין הים התיכון. המשלחת בת 28 שפים צרפתים, אשר בראשה עומד גם השנה גיום גומז, השף הראשי של ארמון הנשיאות האליזה ונשיא עמותת הטבחים של הרפובליקה הצרפתית, תכלול שפים רבים המגיעים מטולוז, ובראשם השף מישל סארן. נבחרת השפים תחשוף בפניי הקהל הישראלי את נפלאות המטבח הצרפתי בכלל והמטבח של טולוז בפרט, המוכר כמובן גם בזכות תבשיל הקסולה, אבל טומן בחובו מעדנים יוצאי דופן אחרים המתבססים על מוצרים מקומיים.

דיברי פטריק מזונאב, שגריר צרפת בישראל:

"אנחנו שמחים לארגן בישראל, זאת השנה הרביעית ברציפות, את שבוע הקולינריה הצרפתית הגדול בעולם. 28 שפים ואומני אוכל צרפתים הוזמנו, 20 מסעדות ו-4 מאפיות מארחות אותם בכל רחבי ישראל וכ-70 מוצרים צרפתים חדשים מוצעים למכירה. השנה, שבוע הקולינריה ילבש את צבעי הוורוד! כלומר את צבעה של העיר טולוז השותפה לשבוע זה ושמגיעה לכאן בכל הדר שפיה וטעמי הדרום. הקולינריה הצרפתית היא השאיפה למצוינות, יצירתיות והיא שיתוף. השפים המוכשרים שמגיעים לכאן יבחנו את עצמם מחדש לצד השפים הישראלים הטובים ביותר, ואיתם ירכיבו תפריטים בארבע ידיים. שפים אלה גם יחלקו את האמנות שלהם במאסטר-קלאס שאורגנו בכל רחבי הארץ עבור אנשי מקצוע, בתי ספר, וכל אוהבי המטבח. אלה שפים שבאים לחלוק את כשרונם כדי לענג את חיי היומיום של כל אחד ואחד, ותחילה, בעזרת העמותות הישראליות, של אלה שיש בחלקם מעט."

baguette-910487_640

צילום הדמייה: burningrive / PIXABAY

 

 
 
 
הצעות עבודה אחרונות
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרוש קונדיטור
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרוש אופה
  מידע נוסף
   
דרוש טבח
  מידע נוסף
   
דרוש שף
  מידע נוסף
   
דרוש שף קונדיטור
  מידע נוסף
   
דרושים קונדיטורים
  מידע נוסף
   
דרושים עובדי מטבח
  מידע נוסף
   
דרוש סושי מן
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרושים סו שפים, טבחים
  מידע נוסף
   
דרוש סו שף
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
קונדיטורים ועובדי מטבח
  מידע נוסף
   
דרוש אופה
  מידע נוסף
   
דרוש שף / שפית
  מידע נוסף
   
דרוש טבח
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים וקונדיטורים
  מידע נוסף
   
סו שף
  מידע נוסף
   
קונדיטור /ת
  מידע נוסף
   
קונדיטור /ת
  מידע נוסף
   
אחראי\ת מטבח קר
  מידע נוסף
   
סו שף
  מידע נוסף
   
קונדיטור/ית
  מידע נוסף
   
להצטרפות לרשימת התפוצה הכנס את כתובת הדואר האלקטרוני שלך:
 




 
Bookmark and Share
 


 
מועדון לקוחות למחזיקי
כרטיס חבר ההתאחדות
 
 



 


 


 

 


 


 



 


 


 


 



 



 


 


 


 



 


 


 
 
כל הזכויות שמורות © ICPA  התאחדות השפים והקונדיטורים המקצועיים בישראל    I    טלפון: 08-6227876    icpa.israel@gmail.com    I

לייבסיטי - בניית אתרים