חיפוש באתר
 

חדשות


 
מועדון לקוחות למחזיקי
כרטיס חבר ההתאחדות
 
 


 



 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 
 

 


 
 

 
סדנת שוקולד

הסדנא כוללת 3 מפגשים של 4 שעות לימוד אקדמאיות.
שעות הסדנא: 17:30-20:45.
סה"כ: 12 שעות לימוד.
 
מפגש ראשון: הכרות עם עולם השוקולד. מבוא לשוקולד והכרת סוגי השוקולד השונים, חומרי גלם וכלים, הכימיה של השוקולד, טכניקות לטמפרור שוקולד, העשרת שוקולד והארכת חיי המדף.

מפגש שני: יציקות שוקולד בתבניות כולל תרגול טמפרור.

מפגש שלישי: הכנת סוגי גנאשים ופרלינים, בהזלפה, חיתוך, יציקה ומילוי.
 
* כולל חומרי גלם.
* הסדנא מתקיימת במטבחים המקצועיים של "מכללת השף" וע"י מרצים מקצועיים.

- עלות הסדנא: 780 ₪. עד 3 תש' ללא ריבית.

מועדי התחלה:
* סניף תל-אביב - 12.2, 5.2, 29.1, ימי ד'.
* סניף ירושלים - 19.1, 12.1, 5.1, ימי א'.
* סניף חיפה - 21.1, 14.1, 7.1, ימי ג'. 
* סניף באר שבע - 20.1, 13.1, 6.1, ימי ב'.


הזמנה בתשלום: 


לפרטים נוספים:
הצעות עבודה אחרונות
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרוש קונדיטור
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרוש אופה
  מידע נוסף
   
דרוש טבח
  מידע נוסף
   
דרוש שף
  מידע נוסף
   
דרוש שף קונדיטור
  מידע נוסף
   
דרושים קונדיטורים
  מידע נוסף
   
דרושים עובדי מטבח
  מידע נוסף
   
דרוש סושי מן
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרושים סו שפים, טבחים
  מידע נוסף
   
דרוש סו שף
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
קונדיטורים ועובדי מטבח
  מידע נוסף
   
דרוש אופה
  מידע נוסף
   
דרוש שף / שפית
  מידע נוסף
   
דרוש טבח
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים וקונדיטורים
  מידע נוסף
   
סו שף
  מידע נוסף
   
קונדיטור /ת
  מידע נוסף
   
קונדיטור /ת
  מידע נוסף
   
אחראי\ת מטבח קר
  מידע נוסף
   
סו שף
  מידע נוסף
   
קונדיטור/ית
  מידע נוסף
   
להצטרפות לרשימת התפוצה הכנס את כתובת הדואר האלקטרוני שלך:
 




 
Bookmark and Share
 


 
מועדון לקוחות למחזיקי
כרטיס חבר ההתאחדות
 
 



 


 


 

 


 


 



 


 


 


 



 



 


 


 


 



 


 


 
 
כל הזכויות שמורות © ICPA  התאחדות השפים והקונדיטורים המקצועיים בישראל    I    טלפון: 08-6227876    icpa.israel@gmail.com    I

לייבסיטי - בניית אתרים