חיפוש באתר
 

חדשות


 
מועדון לקוחות למחזיקי
כרטיס חבר ההתאחדות
 
 


 



 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 
 

 


 
 

גיא עזב את ההיי טק לטובת טבחות

גיא בז'ור בא ללמוד במכללת השף טבחות "בשביל הנשמה" וגילה את אהבתו האמיתית: עולם הקולינריה. היום הוא מועסק במסעדת "רפאלו" והוא נהנה מכל רגע בין הסירים

גיא בז'ור היה מנהל פרויקטים בחברת הנדסה והלך ללמוד טבחות בסניף חיפה של מכללת השף "ככה, בשביל הכיף והנשמה". "אבל עם הזמן גיליתי את האהבה האמיתית שלי והלימודים סייעו לי לחדד את זה. אני אוהב את המטבח. זו אהבה גדולה, תשוקה עזה וזה העיסוק שלי כיום: אני עובד במסעדת רפאלו בחיפה ונהנה כמו שלא נהניתי בחיים".

גיא למד מנהל עסקים ואת התואר השני למד בניו יורק. את הבישול הוא אוהב מהבית. הוריו, מעולי ארגנטינה, בישלו בבית מאכלים מזרח אירופאים ואיטלקיים, היות ובבואנוס איירס קהילה איטלקית גדולה שתרמה תרומה קולינרית נכבדה. כמו רבים מיוצאי הקהילה הארגנטינית בישראל, הוא גדל בבית בו הייתה אהבה גדולה מאוד לאוכל.

"במכללת השף למדתי אצל השף יעקב כץ. זו הייתה חוויה שעזרה לי לגלות את האהבה האמיתית שלי ובבית תמכו בי בהחלטה. היה מדובר במעבר לא קל, כי אני נשוי ואב לילדים".

"היום אני שמח על המעבר שעשיתי בחיים", מספר גיא. "אני עובד במסעדה בה הקצב מהיר מאוד, אבל אני מלא אנרגיות, כי אני נהנה ממה שאני עושה. לפני כן עבדתי בקייטרינג, שאיפשר לי להתנסות בכל מיני מטבחים, לרבות בישול טבעוני. עכשיו ב'רפאלו' הכיוון איטלקי, שזה מזכיר את הבית".

"אני חושב שיש איזה שהוא דמיון, לטפל בלקוחות של פרויקט ולשרת סועדים: בשני המקרים אתה חייב להביא את הביצוע הטוב ביותר ולעמוד בזמנים. אני שמח במטבח להביא את היכולות שלי כבן אדם וליישם את מה שלמדתי במכללת השף. אני יכול לחזור הביתה אחרי סרוויס מאוד עמוס, עבודה רצופה של 12 שעות ולהיות פחות עייף מאשר במקצוע הקודם שלי. ככה זה כשאוהבים מה שעושים".

גיא בז'ור. עשה שינוי בחיים

 index

מנות של גיא בז'ור. תשוקה ומקצוענות

 

3

2

5

הצעות עבודה אחרונות
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרוש קונדיטור
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרוש אופה
  מידע נוסף
   
דרוש טבח
  מידע נוסף
   
דרוש שף
  מידע נוסף
   
דרוש שף קונדיטור
  מידע נוסף
   
דרושים קונדיטורים
  מידע נוסף
   
דרושים עובדי מטבח
  מידע נוסף
   
דרוש סושי מן
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרושים סו שפים, טבחים
  מידע נוסף
   
דרוש סו שף
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
קונדיטורים ועובדי מטבח
  מידע נוסף
   
דרוש אופה
  מידע נוסף
   
דרוש שף / שפית
  מידע נוסף
   
דרוש טבח
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים וקונדיטורים
  מידע נוסף
   
סו שף
  מידע נוסף
   
קונדיטור /ת
  מידע נוסף
   
קונדיטור /ת
  מידע נוסף
   
אחראי\ת מטבח קר
  מידע נוסף
   
סו שף
  מידע נוסף
   
קונדיטור/ית
  מידע נוסף
   
להצטרפות לרשימת התפוצה הכנס את כתובת הדואר האלקטרוני שלך:
 




 
Bookmark and Share
 


 
מועדון לקוחות למחזיקי
כרטיס חבר ההתאחדות
 
 



 


 


 

 


 


 



 


 


 


 



 



 


 


 


 



 


 


 
 
כל הזכויות שמורות © ICPA  התאחדות השפים והקונדיטורים המקצועיים בישראל    I    טלפון: 08-6227876    icpa.israel@gmail.com    I

לייבסיטי - בניית אתרים