חיפוש באתר
 

חדשות


 
מועדון לקוחות למחזיקי
כרטיס חבר ההתאחדות
 
 


 



 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 
 

 


 
 

שיעור מצולם: כיצד בוחרים נתח בשר?

קורס יסודות הבשר והקצבות, הנערך בסניף תל אביב של מכללת השף, הינו קורס יוקרתי, ראשון מסוגו בישראל. מקצוע הקצבות תפס תאוצה בישראל ובעולם הקולינרי בחוץ לארץ. הקצבות הינו מקצוע נדרש שלו מגוון רחב של אפשרויות תעסוקה: שירותי הסעדה, חנויות ממכר בשר, מסעדות ואפילו בבית: ידע בקצבות חוסך אלפי שקלים למשפחה, מדי שנה, כאשר למשל, יודעים לטפל בנתחים לבד. מגוון האפשרויות שהוא פותח הוא רחב. בקורס יקבלו התלמידים את כל הידע התאורטי והמעשי לעולם הקצבות תוך התנסות מעשית. במהלך הקורס תהיה נגיעה בתחומים מעניינים מעולם הקולינריה.

כיצד בוחרים נתח בשר? שף בן נרושביץ מלמד אותנו לבחור נתחים ומגלנ לנו, מה לשים לב כשקונים נתח בשר. שף בן נרושביץ מלמד את קורס יסודות הבשר והקצבות. הוא בוגר ה- "French culinary institute" בניו יורק באומנויות הבישול , יין ולחם בהצטיינות. בעל תעודת "סומלייה".בעבר שימש  כשף שגריר אוסטרליה ובעל חברת קייטרינג פרטית אשר בין לקוחותיו נמנו שגרירים ולקוחות מהאלפיון העליון . בעל ניסיון עשיר בהקמת מסעדות ובניית תפריטים בארץ ובחו"ל . כיום המנהל הפדגוגי של מכללת השף ומרצה בכיר.

הצעות עבודה אחרונות
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרוש קונדיטור
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרוש אופה
  מידע נוסף
   
דרוש טבח
  מידע נוסף
   
דרוש שף
  מידע נוסף
   
דרוש שף קונדיטור
  מידע נוסף
   
דרושים קונדיטורים
  מידע נוסף
   
דרושים עובדי מטבח
  מידע נוסף
   
דרוש סושי מן
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרושים סו שפים, טבחים
  מידע נוסף
   
דרוש סו שף
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
קונדיטורים ועובדי מטבח
  מידע נוסף
   
דרוש אופה
  מידע נוסף
   
דרוש שף / שפית
  מידע נוסף
   
דרוש טבח
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים וקונדיטורים
  מידע נוסף
   
סו שף
  מידע נוסף
   
קונדיטור /ת
  מידע נוסף
   
קונדיטור /ת
  מידע נוסף
   
אחראי\ת מטבח קר
  מידע נוסף
   
סו שף
  מידע נוסף
   
קונדיטור/ית
  מידע נוסף
   
להצטרפות לרשימת התפוצה הכנס את כתובת הדואר האלקטרוני שלך:
 




 
Bookmark and Share
 


 
מועדון לקוחות למחזיקי
כרטיס חבר ההתאחדות
 
 



 


 


 

 


 


 



 


 


 


 



 



 


 


 


 



 


 


 
 
כל הזכויות שמורות © ICPA  התאחדות השפים והקונדיטורים המקצועיים בישראל    I    טלפון: 08-6227876    icpa.israel@gmail.com    I

לייבסיטי - בניית אתרים