חיפוש באתר
 

חדשות


 
מועדון לקוחות למחזיקי
כרטיס חבר ההתאחדות
 
 


 



 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 
 

 


 
 

שישה צעדים לקפה מוצלח

קפה מביא עימו ערך מוסף לכל עסק קולינרי. תחום מלהיב, בו ניתן להתקדם ולהתמקצע ולהתאים אותו בקלות לפעילות שלכם. המאמר פורסם במקור במגזין WACS, של ארגון השפים הבינלאומי, שמכללת השף חברה בו

קפה, לא אחת, מהווה את אקורד הסיום של ארוחה מוצלחת. קפה, במסעדה טובה הוא לא פחות מוקפד ולא פחות איכותי, מאשר מנת הדגל. קפה לא טוב, עלול להשאיר רושם דומה הסועדים. נושא הקפה במסעדה או בקונדיטוריה שתגיש קפה לצד המאפים, חייב לקבל תשומת לב מיוחדת. נושא הקפה, אם הוא מנוהל טוב, עשוי להניב גם רווחים טובים.

למדו את הנושא
הקידוש תשומת לב ולימדו את נושא הכנת הקפה, מבחירת זן הפולים, דרך קלייתם הנכונה, טחינתם, הכנת הקפה באופן נכון – בין אם אספרסו, מבושל (תורכי) או אף נס קפה. בריסטה מיומן יוסיף יוקרה רבה לעסק שלכם.

טריות היא שם המשחק

קפה שזה עתה נקלה ונטחן יהיה הכי טעים ואיכותי. מטחנת קפה יש לנקות מדי יום. חשוב לתחזק את הלהבים ולא לתת להם לקהות. לימדו את דרגות הטחינה הנכונות לתערובת שלכם.

רכשו את הציוד הנכון
מכונת אספרסו טובה, שתתאים לעסק שלכם. ייתכן ולא דרושה לכם מכונה גדולה, אלא בינונית. דעו מהי כמות הקפה שתידרשו להכין מדי יום. מגוון המכונות גדול וניתן למצוא מכונות אפסרסו איכותיות גפ במחירים שפויים. ישנן מכונות חשמליות וישנן מכונות ידניות. קפה הוא לא רק אספרסו ולכן, ייתכן ותתאים לכם גם מקינטה למשל. ספקי המכונות אמורים לתת לכם הדרכה.

coffee-471166_640

אפסרסו. יכולת להעצים כל עסק
צילום: AKUNNEN / PIXABAY

העצימו את הקפה ומה שמלווה אותו
קפה טוב, בילווי קינוחים טובים, משלימים את החוויה הקולינרית. למעשה, הם יעניקו למסעדה את תחושת הנינוחות, את היוקרה, את העובדה שהסועד לא בא לשם רק כדי למלא את קיבתו וללכת. הוא מאשפר לסועדים זמן איכות של שיחה, בה הם מדברים על מה שחוו זה עתה. הקפה שלכם לא פחות חשוב מהמנות.

זהו הזדמננות עסקית

באיטליה יש השותים ריסטרטו – שוט קפה מרוכז ומהיר וממשיכים בדרכם. אתם יכולים להביא את החוויה הזו למקום שלכם, למשל לקונדיטוריה. עמדה בה לוגמים קפה כמו באיטליה, בעמידה ועל הדרך. הלקוח יכול גם לטעום מנות אישיות של מאפים גדולים. שימו דגש על איכות.

תתקדמו תמיד

בעוד שהגשת קפה לסוגיו וברמה טובה ניתנת ללמידה במהירות, עולם הקפה עשיר וכל שתלמדו אודותיו, יעצים אתכם וישרת אתכם. רכשו מיומניות של בריסטה. לימדו לשלב את הקפה במנות שלכם. קפה מעצים טעמי בשרים ומעניק ניחוח משגע לקינוחים. הוא בסיס למשקאות חמים, אלכוהוליים, כמו גם למשקאות קרים. ככל שתעמיקו, כך תהנו. אל תהססו ללמוד.

לסיכום: תחום הקפה הוא הזדמנות להרחיב את העסק שלכם ולהעצים אותו. הוא מביא ערך מוסף וגם עומד בזכות עצמו.

 

הצעות עבודה אחרונות
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרוש קונדיטור
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרוש אופה
  מידע נוסף
   
דרוש טבח
  מידע נוסף
   
דרוש שף
  מידע נוסף
   
דרוש שף קונדיטור
  מידע נוסף
   
דרושים קונדיטורים
  מידע נוסף
   
דרושים עובדי מטבח
  מידע נוסף
   
דרוש סושי מן
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרושים סו שפים, טבחים
  מידע נוסף
   
דרוש סו שף
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
קונדיטורים ועובדי מטבח
  מידע נוסף
   
דרוש אופה
  מידע נוסף
   
דרוש שף / שפית
  מידע נוסף
   
דרוש טבח
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים וקונדיטורים
  מידע נוסף
   
סו שף
  מידע נוסף
   
קונדיטור /ת
  מידע נוסף
   
קונדיטור /ת
  מידע נוסף
   
אחראי\ת מטבח קר
  מידע נוסף
   
סו שף
  מידע נוסף
   
קונדיטור/ית
  מידע נוסף
   
להצטרפות לרשימת התפוצה הכנס את כתובת הדואר האלקטרוני שלך:
 




 
Bookmark and Share
 


 
מועדון לקוחות למחזיקי
כרטיס חבר ההתאחדות
 
 



 


 


 

 


 


 



 


 


 


 



 



 


 


 


 



 


 


 
 
כל הזכויות שמורות © ICPA  התאחדות השפים והקונדיטורים המקצועיים בישראל    I    טלפון: 08-6227876    icpa.israel@gmail.com    I

לייבסיטי - בניית אתרים