חיפוש באתר
 

חדשות


 
מועדון לקוחות למחזיקי
כרטיס חבר ההתאחדות
 
 


 



 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 
 

 


 
 
 
 
שם: שחר
שם משפחה: אסתמקר
תאריך לידה: 02/06/1979
מקום מגורים: באר שבע
  • בין השנים 2004-2006 עבדתי במלון "הולידיי אין" בים המלח ויצאתי להשתלמות סוג 1 וסוג 2. בתחילת שנת 2007 פתחתי את מלון "נפטון רימונים" המחודש באילת יחד עם השף גיא רודובסקי. בתקופת עבודתי במלון זה ומוניתי לשף טורנה.
 
אפריל 2013



בשנת 2009 נכנסתי לתפקידי במלון "הריף" באילת כשף המלון.
משנת 2010 ועד היום אני עובד בעיר באר שבע. במהלך העבודה בעיר התמחיתי בתחום הבישול האסייאתי. בין המסעדות שעבדתי בהם היו מסעדת "קמפאי", "מור נודלס בר" ו"סאן שיי".
בשנת 2011 הקמתי מטבח ביחד עם קולגה שלי את מסעדת "רוקפור" בעיר דימונה שהקונספט שלה הוא סושי בר ואוכל איטלקי.
בסוף שנת 2011 התחלתי את תפקידי בחברת "נורקייט" בתור שף מנהל.
משנת 2012 ואילך משמש כשף מנהל בחברת שולץ.
רקע אישי:

התחלתי את דרכי במפגש מאוד מרגש במטבח הצה"לי בבסיס דלק  בשנת 1998 בתור שוטף סירים ותמיד התרגשתי בכל יום מהתהליכים שקורים במהלך העבודה במטבח. הייתי רושם בכל יום מתכונים במהלך ימי העבודה שלי ומאגד אותם למחברת שנקראה אז "סוסי הפרא" (גדוד 13 גולני). לאחר 3 חודשי שטיפת כלים התחלתי להיכנס לאזור "החם"- המטבח, ולאחר כשנה הפכתי להיות אחראי משמרת במטבח בזכות רס"ר המטבח יגאל אלבז.
בזמן שירותי הצבאי  עבדתי במלון "הוד" בים המלח תחת השף דוד כספי והתחלתי לצבור כישורי מטבח מקצועי ולגעת בחומרי גלם מדהימים. אז למעשה, התחלתי להבין מה זה מטבח מקצועי.
יום לאחר שחרורי מהצבא כבר התחלתי לעבוד במלון "גני מוריה" בים המלח, דאז תחת שרביטו המנצחת של השף וילי, האדם שחנך אותי בצורה הטובה ביותר והראה לי דרך.
לאחר כשנה עזבתי את המלון לטובת מלון "הולידיי אין" בים המלח תחת שרביטו של השף אלכס זובקה ודרכו נגעתי במחלקות רבות במטבח כגון:המטבח החלבי, מטבח הסלטים, לובי, המטבח החם, קצביה ואירועים חיצוניים. במשך 3 שנים צברתי הרבה ידע והייתי אחראי בכל המחלקות שנגעתי בהם. בשנה הרביעית במלון זה, הגיע השף גיא רודובסקי ולו אני חייב את כל הוקרת התודה משום שהוא זה שהאמין בי ועיצב וייצב את התדמית הקולינרית שלי. הוא זה שדחף אותי ללמוד ודחף אותי לתפקידים בכירים יותר. לאחר כשנה השף בחר לפתוח את מלון "נפטון רימונים" המחודש באילת ואני כמובן הצטרפתי אליו בתפקיד של שף טורנה . צברתי ידע בניהול עובדים, הזמנות למחלקות השונות, הוצאת סרוויסים ברמה גבוהה ובתפעול המטבח השוטף. סיימתי את תפקידי במלון "נפטון רימונים" ובחרתי לצאת לדרך חדשה במלון "הריף" באילת בתור שף המלון. מלון ה"הריף" הוא מלון קטן ואינטימי שמונה כ-60 חדרים מלון אבל עם כמות אירועים שלא נופלת ממלונות גדולים. עזבתי את אילת ביוני 2009 לעיר באר שבע ופניתי לתחום המסעדות. בבאר שבע פגשתי את מסעדת "קמפאי" ו"סושי בר סאן שיי" ובדימונה את מסעדת "רוקפור" של השף משה אזולאי שלמדתי ממנו המון בתחום ואני חייב גם לו מילת תודה. כיום אני אחד השפים של חברת "נורקייט שירותי קייטרינג" בבאר שבע ואני מאוד נהנה מהלמידה, היצירה והתובנות השונות. אני מודה לאלוהים על הדרך שבה הוא מוביל אותי ותמיד מראה לי את הדרך
  • תחום התמחות:
ההגדרה שלי לתחום התמחותי היא כללית, אני אוהב לגעת בכל מה שקשור לאוכל. במשך השנים זכיתי לגעת בהרבה מטבחים וסגנונות בישול אבל הבישול ההודי והאיטלקי הכי מושכים אותי ואני מקווה לשדך ביניהם בעתיד, במסעדת החלומות שלי.

מה אני אוהב:אני מאוד אוהב ליצור אומנות באוכל מחומרי גלם בסיסיים ולתת להם את הכבוד שהם ראויים לו, לפי ראות עיניי. יש בי אהבה גדולה למטבח ההודי, אותה זכיתי לגלות דרך אמא שלי, דרך הבישולים והריחות המדהימים שהיא יצרה במטבח הקטן שהאכיל אחד עשר ילדים (כולל אותי). במטבח של אמא, כל ארוחה הייתה חוויה עם ריחות, טעמים, צורות וצבעים בלתי נשכחים.
אני אוהב את האדרנלין שיש במטבח, את הרעשים של המחבתות הרוחשות, את הסינרגיה שיש בין הטבחים, את השמחה והסיפוק שזה נותן לי והכי חשוב את שביעות רצונם ושובע בטנם של הסועדים.

המטרה :להמשיך ללמוד ולהעשיר את הידע, אף פעם לא לנוח על זרי דפנה ולא לשכוח מהיכן התחלתי. בסופו של דבר אשמח עם תהיה לי מסעדה בפינה שקטה ונחמדה עם נוף עוצר נשימה שבה אני אוכל להשביע את רעבונם של אנשים עם אוכל מרגש.

לחץ כאן למתכון של השף שחר אסתמקר |נודלס עוף ירקות אגרול וסילאן

 
שף החודש - חודשים קודמים 
  מאי 2011  דצמבר 2010 יולי 2010 
  אפריל 2011  נובמבר 2010  יוני 2010 
אוגוסט 2011   מרץ 2011  אוקטובר 2010 מאי 2010 
יולי 2011 פברואר 2011 ספטמבר 2010 אפריל 2010
יוני 2011 ינואר 2011 אוגוסט 2010 מרץ 2010
 
הצעות עבודה אחרונות
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרוש קונדיטור
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרוש אופה
  מידע נוסף
   
דרוש טבח
  מידע נוסף
   
דרוש שף
  מידע נוסף
   
דרוש שף קונדיטור
  מידע נוסף
   
דרושים קונדיטורים
  מידע נוסף
   
דרושים עובדי מטבח
  מידע נוסף
   
דרוש סושי מן
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרושים סו שפים, טבחים
  מידע נוסף
   
דרוש סו שף
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
קונדיטורים ועובדי מטבח
  מידע נוסף
   
דרוש אופה
  מידע נוסף
   
דרוש שף / שפית
  מידע נוסף
   
דרוש טבח
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים וקונדיטורים
  מידע נוסף
   
סו שף
  מידע נוסף
   
קונדיטור /ת
  מידע נוסף
   
קונדיטור /ת
  מידע נוסף
   
אחראי\ת מטבח קר
  מידע נוסף
   
סו שף
  מידע נוסף
   
קונדיטור/ית
  מידע נוסף
   
להצטרפות לרשימת התפוצה הכנס את כתובת הדואר האלקטרוני שלך:
 




 
Bookmark and Share
 


 
מועדון לקוחות למחזיקי
כרטיס חבר ההתאחדות
 
 



 


 


 

 


 


 



 


 


 


 



 



 


 


 


 



 


 


 
 
כל הזכויות שמורות © ICPA  התאחדות השפים והקונדיטורים המקצועיים בישראל    I    טלפון: 08-6227876    icpa.israel@gmail.com    I

לייבסיטי - בניית אתרים