חיפוש באתר
 

חדשות


 
מועדון לקוחות למחזיקי
כרטיס חבר ההתאחדות
 
 


 



 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 
 

 


 
 
 


באדיבות שף זיו טיאר
מרצה במכללת השף


מצרכים

 
עלי פילו
בצל סגול קצוץ
2 שיני שום קצוצות
כפית ג'ינג'ר קצוץ
חצי פלפל ירוק חריף קצוץ
2 פלפלים ירוקים חתוכים למקלות בעובי מ"מ
2 פלפלים צהובים חתוכים למקלות בעובי מ"מ
2 גזרים חתוכים למקלות בעובי מ"מ
חצי כרוב קצוץ
חופן כוסברה קצוצה
חופן נבטים
חופן בצל ירוק קצוץ
כף רוטב סויה
כפית שמן שומשום
כף שמן תירס/קנולה
מלח,פלפל
ביצה

אופן ההכנה
מחממים שמן בווק, מוסיפים את הבצל,ומקפיצים עד שהוא נהייה שקוף, מוסיפים את הפלפלים, הגזר והכרוב ומקפיצים 2-3 דקות, מוסיפים הג'ינג'ר והשום ומקפיצים עוד דקה, מוסיפים סויה ומקפיצים עוד 30 שניות. מוסיפים נבטים ושמן שומשום ומקפיצים עוד 30 שניות. מוסיפים בצל ירוק ומערבבים. מניחים במסננת, מקררים לחלוטין את התערובת ומוסיפים את הכוסברה.
מניחים עלה של בצק מעל משטח העבודה, ומברישים אותו במעט שמן,
מניחים מעט מהמלית בקצה העלה הקרוב אלינו, מקפלים את הבצק על המלית, מקפלים את הקצוות ומגלגלים לגלילה הדוקה.
מחממים תנור לטמפ' של 180 מעלות, אופים את האגרול עד שמזהיבים.

   
 
 
הצעות עבודה אחרונות
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרוש קונדיטור
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרוש אופה
  מידע נוסף
   
דרוש טבח
  מידע נוסף
   
דרוש שף
  מידע נוסף
   
דרוש שף קונדיטור
  מידע נוסף
   
דרושים קונדיטורים
  מידע נוסף
   
דרושים עובדי מטבח
  מידע נוסף
   
דרוש סושי מן
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרושים סו שפים, טבחים
  מידע נוסף
   
דרוש סו שף
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
קונדיטורים ועובדי מטבח
  מידע נוסף
   
דרוש אופה
  מידע נוסף
   
דרוש שף / שפית
  מידע נוסף
   
דרוש טבח
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים וקונדיטורים
  מידע נוסף
   
סו שף
  מידע נוסף
   
קונדיטור /ת
  מידע נוסף
   
קונדיטור /ת
  מידע נוסף
   
אחראי\ת מטבח קר
  מידע נוסף
   
סו שף
  מידע נוסף
   
קונדיטור/ית
  מידע נוסף
   
להצטרפות לרשימת התפוצה הכנס את כתובת הדואר האלקטרוני שלך:
 




 
Bookmark and Share
 


 
מועדון לקוחות למחזיקי
כרטיס חבר ההתאחדות
 
 



 


 


 

 


 


 



 


 


 


 



 



 


 


 


 



 


 


 
 
כל הזכויות שמורות © ICPA  התאחדות השפים והקונדיטורים המקצועיים בישראל    I    טלפון: 08-6227876    icpa.israel@gmail.com    I

לייבסיטי - בניית אתרים