חיפוש באתר
 

חדשות


 
מועדון לקוחות למחזיקי
כרטיס חבר ההתאחדות
 
 


 



 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 
 

 


 
 
 
SIAL 2010

 
 
 

SIAL 2010

אירוע המזון הבלעדי בצרפת, ואחת התערוכות המובילות בעולם בתחומיה.
 

להורדת ברושור התערוכה לחץ כאן

תערוכת SIAL, חלון הראווה הייחודי של שוק המזון העולמי וכלי עזר לקניינים המחפשים ספקים ושותפים צרפתיים ובינלאומיים, פותחת את שעריה בין ה- 17 עד 21 באוקטובר 2010 בפארק התערוכות וילפינט שבפאריז צפון.
 
תערוכת SIAL היא המפגש המקצועי החשוב ביותר בעולם בתחום המזון לשנת 2010, משום שייקחו בה חלק מכלול השחקנים בשוק זה, החל במגזרי ההפצה, ההסעדה והקייטרינג, דרך מקצועני הייבוא /ייצוא ועד לגורמי תעשייה מהתחום.
 
תערוכת SIAL – המדד הגלובלי לחידושים בעולם המזון
בשנת 2010, כמו תמיד ויותר מתמיד, תעסוק תערוכת SIAL בחדשנות על כל היבטיה ...
 
במתחם L’Observatoire Tendances et Innovations (תצפית על מגמות וחידושים) יוצגו מגוון של מוצרי מזון חדשניים, תוך התמקדות במגמות צריכה עכשוויות.
 
במתחם Le Food Design (עיצוב מזון) – גם במתחם זה יופנו הזרקורים אל העתיד, תוך התבססות על קונספטים בעיצובם של סטודנטים ממכון ESAD לעיצוב מהעיר ריימס.
 
מתחם La Cuisine du SIAL (מטבח SIAL) – אזור שיוקדש לביטוי ויצירתיות ייחודיים בתחום הגסטרונומיה, אשר גם השנה יאפשר למבקרים לטעום ולחוות את היצירות הקולינריות החדישות ביותר.
 
מתחם Le Village Nutrition-Santé (כפר התזונה והבריאות) – יארח כנסים שיעסקו בפרספקטיבות של תזונה ובריאות ברחבי העולם.
 
פורום Le Wine Innovation Forum (פורום חידושי היין) – יאפשר ליקבים הגדולים ולמותגים הבינלאומיים המובילים להציג את החידושים וההמצאות בתחום שיווק היין בעולם.
 
תג Le SIAL d’Or (תג הזהב של SIAL) – הענקת פרסים לחידושים שהפכו להצלחה מסחרית על מדפי החנויות ב- 30 מדינות.
 
 
דגשים עיקריים
 
מתחם In Store et le magasin de demain  (מתחם חנות המחר ותצוגה בחנויות) – שירותים ופתרונות בתוך החנות, מרחב שיוקדש לטכניקות של הצגת והבלטת המוצר בנקודת המכירה, יראה השנה את הכלים והיישומים של העתיד אצל המציגים במגזר זה.
 
מסלול Wine by SIAL  (יין על פי SIAL) – שיפור הגישה ליין הודות למסלול של מידע וטעימות המאורגן סביב ארבעה מנופי רכישה עיקריים המוצעים למקצועני תחום היין.
 
מתחם Le village Nutrition-Santé (כפר התזונה והבריאות) – יציג השנה תוכנית מעודכנת. מסלולי "Alimentation et Santé " (תזונה ובריאות), שיופעלו על ידי Atlantic Santé יובילו את המבקרים ישירות אל דוכני המציגים המציעים מוצרי בריאות על פי הגדרות ספציפיות.
 
תערוכת SIAL ופיתוח בר קיימא – אזור מיוחד יוקדש בתערוכת SIAL לנושא פיתוח בר קיימא.
 
מתחם Spécial Gourmets (מתחם מזון גורמה): התערוכה תציע השנה תצוגה מיוחדת שתוקדש למוצרי גורמה ספציפיים לאניני הטעם: מבחר של מוצרים נדירים ומקוריים מהתערוכה, המתאימים לקו מוביל זה.
 
מתחם La Cuisine du SIAL (מטבח SIAL) מתרחב. בנוסף על אזור התצוגה, יוכלו אנשי המקצוע בתחום ההסעדה למצוא בו השנה מרחב המיועד ליצירת שיתופי פעולה, סלון VIP, את חנות הספרים Librairie Gourmande  המתמחה בספרים בתחום המזון ולהיפגש עם מומחים מתחום ההסעדה.
 
תערוכת SIAL מפנקת את המבקרים והמציגים. תערוכת SIAL 2010 מציעה שירותים משופרים לנוחות המשתתפים, דוגמת מערך הסעות מורחב (שאטלים), מסעדות חדשות ועוד.
 
 
תערוכת SIAL במספרים
 
5,500 מציגים, מהם 78% בינלאומיים;
המדינה ממנה מגיע מספר המציגים והמבקרים הגבוה ביותר: צרפת;
148,000 מבקרים צפויים להגיע לתערוכה, מהם 58% ממדינות זרות;
42% מהמבקרים הם צרפתים, 37.6% מגיעים מהאיחוד האירופאי ו- 20.4% מיתר ארצות העולם;
66,500 מבקרים משתייכים לתחום ההפצה: ארגוני רכש, חנויות מוזלות, רשתות לשיווק מזון / סופרמרקטים , מסחר קמעונאי, סיטונאים, עסקי יבוא-יצוא.
20,700 מבקרים הם אנשי מקצוע מתחום ההסעדה המסחרית והקייטרינג: קניינים, סיטונאים, מפיצים ושפים.
100% ממותגי ההפצה הבינלאומיים.
 
עסקי המזון – עוצמה משולשת
 
פארק התערוכות וילפינט בפאריז צפון בין התאריכים 17 עד 21 באוקטובר 2010. יחד עם תערוכת SIAL תתקיימנה, באותו מקום ובאותם התאריכים, גם תערוכת IN-FOOD ותערוכת IPA – התערוכה הבינלאומית לעיבוד מזון. שילוב זה של שלוש תערוכות המשלימות זו את זו מאפשר למבקרים ליהנות ממבט מקיף וממצה על מכלול שרשרת האספקה בתחום תעשיית המזון, החל מתהליך הייצור ועד למוצרים המוגמרים, דרך מוצרי מזון משלימים (PAI - Produits Alimentaires Intermédiaires). בתערוכת IPA יוכלו המבקרים לגלות מערך שלם של חומרים וציוד לעיבוד חומרי גלם למזון כמו גם מגוון גדול של טכנולוגיות, מכונות וחומרי אריזה. בתערוכת IPA השנה ייקחו חלק שש מאות חברות, אשר כ- 48% מהן מגיעות מחוץ לצרפת. התערוכה השלישית במערך זה, IN-FOOD, היא אירוע בו יוצגו 100% מוצרי מזון משלימים (PAI), רכיבים ופתרונות עיבוד. זהו מקום המפגש האולטימטיבי לאנשי תעשיית המזון המתמחים במו"פ, בפיתוח מוצרים וברכש.
 
נפגשים בתערוכת SIAL בין ה-17 עד ה-21 באוקטובר, 2010.
 
 
 
אנשי קשר לאמצעי התקשורת:
 
פרומוסלון ישראל (ע"ר)
טל. 5442816– 03
 
 
הצעות עבודה אחרונות
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרוש קונדיטור
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרוש אופה
  מידע נוסף
   
דרוש טבח
  מידע נוסף
   
דרוש שף
  מידע נוסף
   
דרוש שף קונדיטור
  מידע נוסף
   
דרושים קונדיטורים
  מידע נוסף
   
דרושים עובדי מטבח
  מידע נוסף
   
דרוש סושי מן
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרושים סו שפים, טבחים
  מידע נוסף
   
דרוש סו שף
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
קונדיטורים ועובדי מטבח
  מידע נוסף
   
דרוש אופה
  מידע נוסף
   
דרוש שף / שפית
  מידע נוסף
   
דרוש טבח
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים וקונדיטורים
  מידע נוסף
   
סו שף
  מידע נוסף
   
קונדיטור /ת
  מידע נוסף
   
קונדיטור /ת
  מידע נוסף
   
אחראי\ת מטבח קר
  מידע נוסף
   
סו שף
  מידע נוסף
   
קונדיטור/ית
  מידע נוסף
   
להצטרפות לרשימת התפוצה הכנס את כתובת הדואר האלקטרוני שלך:
 




 
Bookmark and Share
 


 
מועדון לקוחות למחזיקי
כרטיס חבר ההתאחדות
 
 



 


 


 

 


 


 



 


 


 


 



 



 


 


 


 



 


 


 
 
כל הזכויות שמורות © ICPA  התאחדות השפים והקונדיטורים המקצועיים בישראל    I    טלפון: 08-6227876    icpa.israel@gmail.com    I

לייבסיטי - בניית אתרים