חיפוש באתר
 

חדשות


 
מועדון לקוחות למחזיקי
כרטיס חבר ההתאחדות
 
 


 



 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 
 

 


 
 
 
בבקה שמרים גבינה

 
 
 

באדיבות קונדיטורית מירי ארזי
רשת "מתוקה" 


כמות ל 2 תבניות בבקה – קוטר 20, עם חור במרכז, גובה 5 ס"מ.
בצק הבבקה הוא בצק שמרים קראנצ', שזהו בצק כרוך עם קיפולי חמאה, להלן מתכון פשוט יותר לעשייה ביתית של בצק שמרים בריוש מתוק:

הבצק

שמרים טריים
1 קובייה
ממיסים את השמרים בחלב במיקרו לכמה שניות עד איחוד
חלב
100 מ"ל
סוכר
3/4 כוס
מערבבים במיקסר את החלב, שמרים, קמח, ביצים וסוכר כ 5 דקות על מהירות נמוכה
ביצים מס' 1
4 יח'
קמח לחם
1 קילו
חמאה קרה חתוכה לקוביות קטנות
400 גרם
מוסיפים את החמאה לאט לאט אל המיקסר עד שכולה נבלעת בבצק
מלח
1 כפית
מוסיפים ומעבירים למהירות בינונית ללישה של 3 דקות עד יצירת בצק רך וגמיש.
 
 
 

מעבירים את הבצק לקערה ומניילנים, אפשר להתפיח לילה במקרר או שעה וחצי בטמפ' חדר עד הכפלת הנפח.

בינתיים יש להכין את המלית :
גבינת כנען יבשה
400 גרם
טורפים את כל הרכיבים היטב עד מרקם חלק, ומקררים מעט.
גבינה לבנה 9%
500 גרם
סוכר
3/4 כוס
חלמונים
3 יח'
אינסטנט פודינג וניל
1/3 חבילה
קורנפלור
2 כפות

מרדדים במשטח מקומח את הבצק למלבן, למרוח את מלית הגבינה על 3/4 בצק. מגלגלים את הבצק ל"נחש" הדוק, וחותכים לשושנים בעובי 5 ס"מ.
מסדרים בתבנית משומנת בחמאה את השושנים פתוחות לכיוון החוץ צמוד, ומתפיחים כ 45 דקות עד הכפלת הנפח.
מורחים ביצה טרופה עם מעט חלב ואופים בתנור חם ב- 175 מעלות כחצי שעה, או עד שהעוגה תפוחה ושחומה. מורחים מי סוכר (יחס שווה של סוכר ומים ) על העוגה בעודה חמה ומצננים על רשת.
 
 
   
צילום: עדי זיו אב
 
 
הצעות עבודה אחרונות
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרוש קונדיטור
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרוש אופה
  מידע נוסף
   
דרוש טבח
  מידע נוסף
   
דרוש שף
  מידע נוסף
   
דרוש שף קונדיטור
  מידע נוסף
   
דרושים קונדיטורים
  מידע נוסף
   
דרושים עובדי מטבח
  מידע נוסף
   
דרוש סושי מן
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרושים סו שפים, טבחים
  מידע נוסף
   
דרוש סו שף
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
קונדיטורים ועובדי מטבח
  מידע נוסף
   
דרוש אופה
  מידע נוסף
   
דרוש שף / שפית
  מידע נוסף
   
דרוש טבח
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים וקונדיטורים
  מידע נוסף
   
סו שף
  מידע נוסף
   
קונדיטור /ת
  מידע נוסף
   
קונדיטור /ת
  מידע נוסף
   
אחראי\ת מטבח קר
  מידע נוסף
   
סו שף
  מידע נוסף
   
קונדיטור/ית
  מידע נוסף
   
להצטרפות לרשימת התפוצה הכנס את כתובת הדואר האלקטרוני שלך:
 




 
Bookmark and Share
 


 
מועדון לקוחות למחזיקי
כרטיס חבר ההתאחדות
 
 



 


 


 

 


 


 



 


 


 


 



 



 


 


 


 



 


 


 
 
כל הזכויות שמורות © ICPA  התאחדות השפים והקונדיטורים המקצועיים בישראל    I    טלפון: 08-6227876    icpa.israel@gmail.com    I

לייבסיטי - בניית אתרים