חיפוש באתר
 

חדשות


 
מועדון לקוחות למחזיקי
כרטיס חבר ההתאחדות
 
 


 



 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 
 

 


 
 
 
בלינצ'ס גבינה

 
 
 

באדיבות קונדיטורית מירי ארזי
רשת "מתוקה"


מרכיבים ל-15 יח'

הכנת הבלינצ'ס

ביצים מס' 1
2יח'
טורפים בקערה את כל החומרים, למעט הקמח עד עיסה הומוגנית
סוכר
1 כף
תמצית וניל אמיתית
1 כפית
חלב
1 כוס
חמאה
30 גרם
מלח
1/4 כפית
קמח מנופה
1 כוס
מוסיפים את הקמח ובתנועות קיפול מערבבים עד מסה קרמית וחלקה.

מחממים מחבת עם מעט מעט שמן קנולה יוצקים למרכז המחבת מעט מהבלילה ולסובב את המחבת כך שהבלילה תתפזר לצדדים בצורה אחידה (להיזהר ישרפו זה מוכן מהר!) הופכים בזהירות לצד השני ומטגנים מעט.
 

הכנת מלית הגבינה

גבינת דבורק / כנען יבשה
200 גרם
לערבב את כל החומרים בקערה עד בלילה אחידה וחלקה
גבינה לבנה 9%
250 גרם
סוכר
1 כוס
וניל אמיתי
חצי מקל מגורד
גרידת לימון
מ 2 לימונים
צימוקים כהים
50 גרם
מוסיפים לבלילה האחידה ומערבבים


את המילוי אפשר לזלף או למרוח בעזרת כף על כל בלינצס ולגלגל כמו סיגר.
לחמם מחבת עם מעט חמאה ולצרוב את הבלינצס מכל צד מעט, אפשר לפזר סוכר וניל על הבלינצס המוכן או קינמון.
 
 
   
צילום: עדי זיו אב
 
 
הצעות עבודה אחרונות
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרוש קונדיטור
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרוש אופה
  מידע נוסף
   
דרוש טבח
  מידע נוסף
   
דרוש שף
  מידע נוסף
   
דרוש שף קונדיטור
  מידע נוסף
   
דרושים קונדיטורים
  מידע נוסף
   
דרושים עובדי מטבח
  מידע נוסף
   
דרוש סושי מן
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרושים סו שפים, טבחים
  מידע נוסף
   
דרוש סו שף
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
קונדיטורים ועובדי מטבח
  מידע נוסף
   
דרוש אופה
  מידע נוסף
   
דרוש שף / שפית
  מידע נוסף
   
דרוש טבח
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים וקונדיטורים
  מידע נוסף
   
סו שף
  מידע נוסף
   
קונדיטור /ת
  מידע נוסף
   
קונדיטור /ת
  מידע נוסף
   
אחראי\ת מטבח קר
  מידע נוסף
   
סו שף
  מידע נוסף
   
קונדיטור/ית
  מידע נוסף
   
להצטרפות לרשימת התפוצה הכנס את כתובת הדואר האלקטרוני שלך:
 




 
Bookmark and Share
 


 
מועדון לקוחות למחזיקי
כרטיס חבר ההתאחדות
 
 



 


 


 

 


 


 



 


 


 


 



 



 


 


 


 



 


 


 
 
כל הזכויות שמורות © ICPA  התאחדות השפים והקונדיטורים המקצועיים בישראל    I    טלפון: 08-6227876    icpa.israel@gmail.com    I

לייבסיטי - בניית אתרים