חיפוש באתר
 

חדשות


 
מועדון לקוחות למחזיקי
כרטיס חבר ההתאחדות
 
 


 



 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 
 

 


 
 
 
גלילי קדאיף במילוי קרם

 
 
 

באדיבות שף קונדיטור אורי גלר
לתרסיסי השמן של "פאם"



מצרכים

1/2 חבילה (כ-250 גרם) שערות קדאיף
2 שקיות אבקת סוכר
1 כפית קינמון
תרסיס שמן פאם בטעם חמאה

לקרם פיסטוק

1 אינסטנט פודינג וניל
2 כפות מחית פיסטוק
2 כפות פיסטוקים קצוצים
 

כלים מיוחדים

גלילי נירוסטה בקוטר 1.5 ס"מ ובאורך 10 ס"מ.


אופן ההכנה

 מחממים תנור לחום גבוה (180 מעלות).
 פורשים קבוצת שערות קדאיף על משטח העבודה ומתיזים כמות נדיבה של תרסיס שמן פאם בטעם חמאה.
 מערבבים בכלי אבקת סוכר וקינמון ומפזרים מעל שערות הקדאיף.
 מתיזים תרסיס שמן פאם בטעם חמאה לשימון גלילי הנירוסטה ומלפפים את  שערות הקדאיף מסביב לגליל.
 מניחים את הגלילים בתבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים בתנות במשך 12- 13 דקות או עד שמשחים מעט. מוציאים מהתנור ומייד שולפים את גלילי  הנירוסטה מגלילי הקדאיף ומניחים בצד להתקרר.
מכינים קרם אינסטנט פודינג וניל לפי ההוראות שעל גבי האריזה. מוסיפים מחית פיסטוקים ופיסטוקים קצוצים ומקפלים לקבלת קרם אחיד. מעבירים את הקרם לשקית זילוף וממלאים את גלילי הקדאיף.

טיפ להגשה

ניתן להגיש עם רוטב שוקולד.


   
 
 
הצעות עבודה אחרונות
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרוש קונדיטור
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרוש אופה
  מידע נוסף
   
דרוש טבח
  מידע נוסף
   
דרוש שף
  מידע נוסף
   
דרוש שף קונדיטור
  מידע נוסף
   
דרושים קונדיטורים
  מידע נוסף
   
דרושים עובדי מטבח
  מידע נוסף
   
דרוש סושי מן
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרושים סו שפים, טבחים
  מידע נוסף
   
דרוש סו שף
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
קונדיטורים ועובדי מטבח
  מידע נוסף
   
דרוש אופה
  מידע נוסף
   
דרוש שף / שפית
  מידע נוסף
   
דרוש טבח
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים וקונדיטורים
  מידע נוסף
   
סו שף
  מידע נוסף
   
קונדיטור /ת
  מידע נוסף
   
קונדיטור /ת
  מידע נוסף
   
אחראי\ת מטבח קר
  מידע נוסף
   
סו שף
  מידע נוסף
   
קונדיטור/ית
  מידע נוסף
   
להצטרפות לרשימת התפוצה הכנס את כתובת הדואר האלקטרוני שלך:
 




 
Bookmark and Share
 


 
מועדון לקוחות למחזיקי
כרטיס חבר ההתאחדות
 
 



 


 


 

 


 


 



 


 


 


 



 



 


 


 


 



 


 


 
 
כל הזכויות שמורות © ICPA  התאחדות השפים והקונדיטורים המקצועיים בישראל    I    טלפון: 08-6227876    icpa.israel@gmail.com    I

לייבסיטי - בניית אתרים