חיפוש באתר
 

חדשות


 
מועדון לקוחות למחזיקי
כרטיס חבר ההתאחדות
 
 


 



 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 
 

 


 
 
 
גלילת פרגיות במילוי תפוח עץ ופירות יבשים

 
 
 

באדיבות שף דימיטרי סיבין
מסעדת space


מרכיבים ל-4 סועדים

8 יחידות של סטייק פרגיות
2 תפוחי עץ גרנד סמיט

מרכיבים למילוי

50 גרם צימוקים
50 גרם תאנים
50 גרם משמש
150 גרם מחמאה
1 שן שום לתיבול תפו"א
6 יחידות תפו"א אדומים גדולים

מרכיבים לרוטב

1 בקבוק יין אדום יבש
250-300 גרם סוכר
1 ענף טימין
200 גרם אטריות אורז יבשות
אנטיפסטי- ירקות מתובלים וצלויים בתנור (בטטה, עגבניות שרי, שומר, אספרגוס)

אופן ההכנה

להכנת גלילת פרגיות במילוי תפוח עץ גרנד סמיט ופירות יבשים על מצע תפוח אדמה בנוסח עמודי הגשר בליווי אנטיפסטי ואטריות אורז פריכות ברוטב יין אדום יש לקלף את תפוחי האדמה ולחתוך אותם למקלות ישירות ועבות, שוטפים, מתבלים ומכניסים לתנור ל180 מעלות למשך 30 דקות. משרים את הפירות היבשים במים ל-10 דקות וחותכים לקוביות קטנות. ממיסים מחמאה במחבת ומקפיצים את תפוחי העץ עם הפירות היבשים במשך 3-4 דקות. את סטייק הפרגית ממלאים במילוי, סוגרים עם קיסם שיניים ומכניסים לתנור ל180 מעלות למשך 25 דקות. מטגנים קלות אטריות אורז עד שהופכים לפריכים. מצמצמים יין וסוכר עם ענף טימין טרי עד לקבלת מרקם סמיך ומרכיבים את המנה.

 
   
 
 
הצעות עבודה אחרונות
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרוש קונדיטור
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרוש אופה
  מידע נוסף
   
דרוש טבח
  מידע נוסף
   
דרוש שף
  מידע נוסף
   
דרוש שף קונדיטור
  מידע נוסף
   
דרושים קונדיטורים
  מידע נוסף
   
דרושים עובדי מטבח
  מידע נוסף
   
דרוש סושי מן
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרושים סו שפים, טבחים
  מידע נוסף
   
דרוש סו שף
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
קונדיטורים ועובדי מטבח
  מידע נוסף
   
דרוש אופה
  מידע נוסף
   
דרוש שף / שפית
  מידע נוסף
   
דרוש טבח
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים וקונדיטורים
  מידע נוסף
   
סו שף
  מידע נוסף
   
קונדיטור /ת
  מידע נוסף
   
קונדיטור /ת
  מידע נוסף
   
אחראי\ת מטבח קר
  מידע נוסף
   
סו שף
  מידע נוסף
   
קונדיטור/ית
  מידע נוסף
   
להצטרפות לרשימת התפוצה הכנס את כתובת הדואר האלקטרוני שלך:
 




 
Bookmark and Share
 


 
מועדון לקוחות למחזיקי
כרטיס חבר ההתאחדות
 
 



 


 


 

 


 


 



 


 


 


 



 



 


 


 


 



 


 


 
 
כל הזכויות שמורות © ICPA  התאחדות השפים והקונדיטורים המקצועיים בישראל    I    טלפון: 08-6227876    icpa.israel@gmail.com    I

לייבסיטי - בניית אתרים