חיפוש באתר
 

חדשות


 
מועדון לקוחות למחזיקי
כרטיס חבר ההתאחדות
 
 


 



 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 
 

 


 
 
 
הבלינצ'ס ההונגרי

 
 
 

באדיבות שף קונדיטור דורון רגב
רשת "קיורטוש"


לבלינצ'ס

מרכיבים ל-15 יחידות

0.5 ליטר חלב
250 מ"ל מים פושרים
5-6 ביצים (תלוי בגודל)
50 גר' סוכר
5 גר' מלח
375 גר' קמח
100 גר' חמאה מומסת


אופן ההכנה

שמים את כל המרכיבים בקערה ומערבבים בעזרת מטרפה ידנית.
ממיסים מעט חמאה במחבת גדולה ושופכים בעזרת מצקת מהתערובת.
מומלץ שעובי הבלינצ'ס יהיה דק, כך ירגישו יותר את המילוי ויהיה פשוט יותר לגלגל את הבלינצ'ס עם המלית.


למלית שוקולד

מרכיבים

500 מ"ל שמנת מתוקה
500 גר' שוקולד מריר

אופן ההכנה
 
שופכים לסיר את השמנת המתוקה וממתינים לרתיחה.
מוסיפים את השוקולד ומערבבים עד לקבלת תערובת חלקה.
מומלץ להוסיף מעט ברנדי.
מקררים את התערובת במקרר עד להסמכה. חלק קטן מן המלית להשאיר בחוץ כרוטב להגשה.

בעת ההגשה, לזלף מן מלית השוקולד שנותרה מעל הבלינצ'ס ולמי שאוהב, להוסיף אגוזים גרוסים.


למלית גבינה

מרכיבים
500 גר' גבינת טוב טעם / גבינת ריקוטה
150 גר' סוכר
1 ביצה גדולה
25 גר' חמאה מומסת
50 גר' קמח
50 גר' צימוקים
מעט גרידת לימון
חצי מקל וניל (את הפנים)

אופן ההכנה

במיקסר מערבבים את הגבינה והסוכר עד לקבלת מרקם חלק.
מוסיפים את הקמח.
מוסיפים את הביצה.
מוסיפים את החמאה המומסת והצימוקים.

עכשיו, כל שנותר הוא לזלף את המלית בצד הבלינצ'ס (לא במרכז), לקפל את הקצוות התחתונים כלפי פנים, לגלגל ולהניח כשהפתח כלפי מטה.

ב ת א ב ו ן !

   
צילום: בועז לביא
 
 
הצעות עבודה אחרונות
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרוש קונדיטור
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרוש אופה
  מידע נוסף
   
דרוש טבח
  מידע נוסף
   
דרוש שף
  מידע נוסף
   
דרוש שף קונדיטור
  מידע נוסף
   
דרושים קונדיטורים
  מידע נוסף
   
דרושים עובדי מטבח
  מידע נוסף
   
דרוש סושי מן
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרושים סו שפים, טבחים
  מידע נוסף
   
דרוש סו שף
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
קונדיטורים ועובדי מטבח
  מידע נוסף
   
דרוש אופה
  מידע נוסף
   
דרוש שף / שפית
  מידע נוסף
   
דרוש טבח
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים וקונדיטורים
  מידע נוסף
   
סו שף
  מידע נוסף
   
קונדיטור /ת
  מידע נוסף
   
קונדיטור /ת
  מידע נוסף
   
אחראי\ת מטבח קר
  מידע נוסף
   
סו שף
  מידע נוסף
   
קונדיטור/ית
  מידע נוסף
   
להצטרפות לרשימת התפוצה הכנס את כתובת הדואר האלקטרוני שלך:
 




 
Bookmark and Share
 


 
מועדון לקוחות למחזיקי
כרטיס חבר ההתאחדות
 
 



 


 


 

 


 


 



 


 


 


 



 



 


 


 


 



 


 


 
 
כל הזכויות שמורות © ICPA  התאחדות השפים והקונדיטורים המקצועיים בישראל    I    טלפון: 08-6227876    icpa.israel@gmail.com    I

לייבסיטי - בניית אתרים