חיפוש באתר
 

חדשות


 
מועדון לקוחות למחזיקי
כרטיס חבר ההתאחדות
 
 


 



 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 
 

 


 
 
 
המרק הכתום

 
 
 

באדיבות: שף אילן רוברג
שף מסעדת "רוברג" בלבנים


מצרכים ל-10 סועדים

חצי בצל  חתוך דק
200 גרם דלעת קלופה וחתוכה לקוביות כ- 2 ס"מ
200 גרם בטטה קלופה וחתוכה לקוביות כ- 2 ס"מ
200 גרם גזר חתוך לקוביות כ- 2 ס"מ
8 כוסות נוזל ירקות
1/3 כוס תרכיז תפוזים קפוא
1/3 כוס שמן זית


אופן ההכנה

מחממים בסיר את השמן , מוסיפים את הבצל ומאדים,
מוסיפים את שאר הירקות ומטגנים מעט עד לקבלת מראה מבריק, מערבבים היטב
מוסיפים את הנוזלים ומרתיחים
מכסים ומבשלים עד שהירקות רכים
מעבדים את המרק באמצעות מיקסר מוט
מוסיפים תיבול לפי הצורך: מלח, פלפל לבן, ג'ינג'ר

* ניתן להגיש גם קר עם מעט שמנת או יוגורק
* התיבול לפי טעם אישי ולפי סוג התבלין

ב ת א ב ו ן !

 
 
   
 
מסעדת רוברג

מושב לבנים
טלפון: 04-6715656
 
הצעות עבודה אחרונות
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרוש קונדיטור
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרוש אופה
  מידע נוסף
   
דרוש טבח
  מידע נוסף
   
דרוש שף
  מידע נוסף
   
דרוש שף קונדיטור
  מידע נוסף
   
דרושים קונדיטורים
  מידע נוסף
   
דרושים עובדי מטבח
  מידע נוסף
   
דרוש סושי מן
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרושים סו שפים, טבחים
  מידע נוסף
   
דרוש סו שף
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
קונדיטורים ועובדי מטבח
  מידע נוסף
   
דרוש אופה
  מידע נוסף
   
דרוש שף / שפית
  מידע נוסף
   
דרוש טבח
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים וקונדיטורים
  מידע נוסף
   
סו שף
  מידע נוסף
   
קונדיטור /ת
  מידע נוסף
   
קונדיטור /ת
  מידע נוסף
   
אחראי\ת מטבח קר
  מידע נוסף
   
סו שף
  מידע נוסף
   
קונדיטור/ית
  מידע נוסף
   
להצטרפות לרשימת התפוצה הכנס את כתובת הדואר האלקטרוני שלך:
 




 
Bookmark and Share
 


 
מועדון לקוחות למחזיקי
כרטיס חבר ההתאחדות
 
 



 


 


 

 


 


 



 


 


 


 



 



 


 


 


 



 


 


 
 
כל הזכויות שמורות © ICPA  התאחדות השפים והקונדיטורים המקצועיים בישראל    I    טלפון: 08-6227876    icpa.israel@gmail.com    I

לייבסיטי - בניית אתרים