חיפוש באתר
 

חדשות


 
מועדון לקוחות למחזיקי
כרטיס חבר ההתאחדות
 
 


 



 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 
 

 


 
 
 
חריימה טריפוליטאי

 
 
 


באדיבות שפית נירו קורן

מצרכים

6 פרוסות של דג בשרני (מומלץ דניס או בורי)
1/2 כוס שמן
1 קופסא קטנה רסק עגבניות
1 כוס מים
1 כפית כמון
1 כפית כרוויה (קימל טחון)
 
פלפל צ'ומה:
1 ראש שום
2 כפות גדושות פלפל אדום חריף
1/2 כפית מלח
 
אופן ההכנה

למתכון זה נכין מראש פלפל צ'ומה
במעבד מזון מעבדים את כל החומרים יחד עד לקבלת סמיכה אחידה
 
מחממים את כל השמן בסיר בעל תחתית רחבה וכבדה, מכניסים לתוכו את פלפל צ'ומה
מטגנים דקה או שתיים תוך כדי ערבוב מתמיד.
מוסיפים את המים, רסק העגבניות, כמון, הכרוויה וקצת מלח
מרתיחים על אש גבוה במשך כחמש דקות מוסיפים לסיר את הדגים מערבבים בעדינות כדי שהם יכוסו ברוטב מכל הכיוונים
מבשלים בערך 20 דקות אם נראה שהנוזלים לא מספיקים אז מוסיפים עוד קצת מים חמים
ומבשלים עוד 5 דקות ומכבים את האש
יש המעדיפים שלא לבשל את הלימון אלא להוסיפו חי וטרי ישירות לצלחת האישית לפני ההגשה
יש לתת לתבשיל לנוח כחמש דקות מרגע כיבוי האש בסיר מכוסה
להגיש עם חלה טרייה

   
 
 
הצעות עבודה אחרונות
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרוש קונדיטור
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרוש אופה
  מידע נוסף
   
דרוש טבח
  מידע נוסף
   
דרוש שף
  מידע נוסף
   
דרוש שף קונדיטור
  מידע נוסף
   
דרושים קונדיטורים
  מידע נוסף
   
דרושים עובדי מטבח
  מידע נוסף
   
דרוש סושי מן
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרושים סו שפים, טבחים
  מידע נוסף
   
דרוש סו שף
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
קונדיטורים ועובדי מטבח
  מידע נוסף
   
דרוש אופה
  מידע נוסף
   
דרוש שף / שפית
  מידע נוסף
   
דרוש טבח
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים וקונדיטורים
  מידע נוסף
   
סו שף
  מידע נוסף
   
קונדיטור /ת
  מידע נוסף
   
קונדיטור /ת
  מידע נוסף
   
אחראי\ת מטבח קר
  מידע נוסף
   
סו שף
  מידע נוסף
   
קונדיטור/ית
  מידע נוסף
   
להצטרפות לרשימת התפוצה הכנס את כתובת הדואר האלקטרוני שלך:
 




 
Bookmark and Share
 


 
מועדון לקוחות למחזיקי
כרטיס חבר ההתאחדות
 
 



 


 


 

 


 


 



 


 


 


 



 



 


 


 


 



 


 


 
 
כל הזכויות שמורות © ICPA  התאחדות השפים והקונדיטורים המקצועיים בישראל    I    טלפון: 08-6227876    icpa.israel@gmail.com    I

לייבסיטי - בניית אתרים