חיפוש באתר
 

חדשות


 
מועדון לקוחות למחזיקי
כרטיס חבר ההתאחדות
 
 


 



 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 
 

 


 
 
 
טאפס חציל בטחינה

 
 
 

מרכיבים:

1 באגט פרוס ל 8-9 עיגולים בעובי 1.5-2 ס"מ
1 חציל קלוי בגריל / בתנור
1/2 כוס טחינה גולמית
1 כפית כמון
מלח, פלפל
2-3 כפות שמן זית
בצל ירוק, פטרוזיליה לקישוט

אופן ההכנה:
קולים את החציל בגריל או על מחבת פסים, חותכים לרוסות, מוסיפים מלח,ופלפל.
משמנים קלות את עיגולי הבאגט וקולים על מחבת פסים עד שהם מתייבשים מעט.
מניחים את פרוסות החציל על עיגולי הבאגט.

מכינים את הטחינה: יחס של חצי מים חצי טחינה. מחלקים לשתי מנות שוות. את הראשונה מטגנים עם שמן, שתי כפות לכל עיגול באגט מטגנים קלות ומניחים על החציל.
למנה השנייה מוסיפים את הלימון והכמון ומצפים את פרוסות הבאגט.
מקשטים עם הבצל הירוק והפטרוזיליה.

 
באדיבות: סלבה גרודזינסקי
 
              
   
 
 
הצעות עבודה אחרונות
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרוש קונדיטור
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרוש אופה
  מידע נוסף
   
דרוש טבח
  מידע נוסף
   
דרוש שף
  מידע נוסף
   
דרוש שף קונדיטור
  מידע נוסף
   
דרושים קונדיטורים
  מידע נוסף
   
דרושים עובדי מטבח
  מידע נוסף
   
דרוש סושי מן
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרושים סו שפים, טבחים
  מידע נוסף
   
דרוש סו שף
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
קונדיטורים ועובדי מטבח
  מידע נוסף
   
דרוש אופה
  מידע נוסף
   
דרוש שף / שפית
  מידע נוסף
   
דרוש טבח
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים וקונדיטורים
  מידע נוסף
   
סו שף
  מידע נוסף
   
קונדיטור /ת
  מידע נוסף
   
קונדיטור /ת
  מידע נוסף
   
אחראי\ת מטבח קר
  מידע נוסף
   
סו שף
  מידע נוסף
   
קונדיטור/ית
  מידע נוסף
   
להצטרפות לרשימת התפוצה הכנס את כתובת הדואר האלקטרוני שלך:
 




 
Bookmark and Share
 


 
מועדון לקוחות למחזיקי
כרטיס חבר ההתאחדות
 
 



 


 


 

 


 


 



 


 


 


 



 



 


 


 


 



 


 


 
 
כל הזכויות שמורות © ICPA  התאחדות השפים והקונדיטורים המקצועיים בישראל    I    טלפון: 08-6227876    icpa.israel@gmail.com    I

לייבסיטי - בניית אתרים