חיפוש באתר
 

חדשות


 
מועדון לקוחות למחזיקי
כרטיס חבר ההתאחדות
 
 


 



 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 
 

 


 
 
 
טארט פירות עונתי עם קרם למון גראס רענן

 
 
 

לקלתית בצק פריך

100 ג' מרגרינה
200 ג' אבקת סוכר
300 ג' קמח
ביצה (M)
גרידה מחצי תפוז
קורט מלח

1.      מערבבים מרגרינה ואבקת סוכר ומוסיפים את גרידת התפוז והמלח
2.      מוסיפים את את הביצה ומערבבים.
3.      מוסיפים את הקמח.
4.      משטחים, סוגרים בניילון נצמד ומצננים.
5.      פותחים את הבצק ומיישרים בתבנית טארט מתפרקת..
6.      מצננים.

100 ג' קמח
20 ג' קורנפלור
210 ג' סוכר
180 ג' מרגרינה
70 ג' קרם שקדים
30 ג' שקד מר טחון
חצי ענף למון גראס

1.      שורפים 50 ג' מרגרינה עם למון גראס. מסננים ומצננים.
2.      מקציפים את שני סוגי המרגרינה, סוכר, אבקת שקד מר, קורנפלור וקרם שקדים לתערובת תפוחה, מוסיפים את הביצה ומסיימים הקצפה
3.      מערבבים פנימה את הקמח ומצננים.

פירות טריים
זיגוג מדולל

1.      מורחים את הקלתית בקרם ואופים כ-40 דקות ב-160 מעלות.
2.      מצננים.
3.      מסדרים מעל פירות טריים לבחירה, ומזגגים בזיגוג פושר מדולל. 


באדיבות: קונדיטור דן דייויס
              "אבקת סוכר – סטודיו לעיצוב עוגות"       



   
 
 
הצעות עבודה אחרונות
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרוש קונדיטור
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרוש אופה
  מידע נוסף
   
דרוש טבח
  מידע נוסף
   
דרוש שף
  מידע נוסף
   
דרוש שף קונדיטור
  מידע נוסף
   
דרושים קונדיטורים
  מידע נוסף
   
דרושים עובדי מטבח
  מידע נוסף
   
דרוש סושי מן
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרושים סו שפים, טבחים
  מידע נוסף
   
דרוש סו שף
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
קונדיטורים ועובדי מטבח
  מידע נוסף
   
דרוש אופה
  מידע נוסף
   
דרוש שף / שפית
  מידע נוסף
   
דרוש טבח
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים וקונדיטורים
  מידע נוסף
   
סו שף
  מידע נוסף
   
קונדיטור /ת
  מידע נוסף
   
קונדיטור /ת
  מידע נוסף
   
אחראי\ת מטבח קר
  מידע נוסף
   
סו שף
  מידע נוסף
   
קונדיטור/ית
  מידע נוסף
   
להצטרפות לרשימת התפוצה הכנס את כתובת הדואר האלקטרוני שלך:
 




 
Bookmark and Share
 


 
מועדון לקוחות למחזיקי
כרטיס חבר ההתאחדות
 
 



 


 


 

 


 


 



 


 


 


 



 



 


 


 


 



 


 


 
 
כל הזכויות שמורות © ICPA  התאחדות השפים והקונדיטורים המקצועיים בישראל    I    טלפון: 08-6227876    icpa.israel@gmail.com    I

לייבסיטי - בניית אתרים