חיפוש באתר
 

חדשות


 
מועדון לקוחות למחזיקי
כרטיס חבר ההתאחדות
 
 


 



 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 
 

 


 
 
 
טבולה קוסקוס מלא, עשבי תיבול וטרטר מוסר

 
 
 

באדיבות אייל לביא
שף מסעדת "רוקח 73"



מתכון ל-4 מנות

חומרים לטבולה:

1 כוס קוסקוס מלא מסדרת "קוסקוס זה משפחה חמה"
2 כפות פטרוזיליה קצוצה
2 כפות כוסברה קצוצה
2 כפות בזיליקום טרי קצוץ
2 כפות טרגון טרי קצוץ
2 כפות נענע קצוצה
1 שן שום כתושה
מיץ מלימון טרי שלם
3-4 כפות שמן זית איכותי
מלח ופלפל שחור גרוס


אופן הכנת הטבולה:

להכין את הקוסקוס המלא לפי הוראות היצרן ולקרר היטב.
לערבב בקערה גדולה את כל מרכיבי הטבולה בעזרת היד, תוך כדי מעיכה עדינה והחדרת הטעמים לקוסקוס.


חומרים לטרטר:

250 גרם פילה מוסר נקי, ללא עור וללא עצמות
2 כפות בצל סגול קצוץ
קורט זרעי שומר טחונים
קורט פפריקה מעושנת
מלח ים אטלנטי
פלפל חריף טרי קצוץ (לפי הטעם)
3-4 כפות שמן זית איכותי


אופן הכנת הטרטר:

לקצוץ את פילה המוסר לקוביות קטנות ולהעביר לקערה גדולה.
להוסיף את שאר המרכיבים ולערבב היטב.


חומרים לויניגרט לימון כבוש:

3 לימונים כבושים ללא החרצנים
1/3 כוס מים קרים
1/4 כפית כורכום
1 שן שום
3 כפות שמן זית איכותי
קורט מלח


אופן הכנת הויניגרט:

לטחון בבלנדר את הלימונים עם המים, הכורכום והשום - עד לקבלת רוטב חלק.
להוסיף מלח לפי הטעם ושמן זית.


הגשה:

בעזרת תבנית צילינדר לחלק את הטבולה לצלחות ההגשה - למלא מחצית מגובה התבנית, ולחוס בעזרת כף.
להוסיף מעל הטבולה את טרטר מוסר הים, ולהוציא את התבנית בזהירות.
לקשט עם וניגרט הלימון הכבוש ועם סומק ולהגיש.


   
צילום: איליה מלניקוב
 
 
הצעות עבודה אחרונות
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרוש קונדיטור
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרוש אופה
  מידע נוסף
   
דרוש טבח
  מידע נוסף
   
דרוש שף
  מידע נוסף
   
דרוש שף קונדיטור
  מידע נוסף
   
דרושים קונדיטורים
  מידע נוסף
   
דרושים עובדי מטבח
  מידע נוסף
   
דרוש סושי מן
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרושים סו שפים, טבחים
  מידע נוסף
   
דרוש סו שף
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
קונדיטורים ועובדי מטבח
  מידע נוסף
   
דרוש אופה
  מידע נוסף
   
דרוש שף / שפית
  מידע נוסף
   
דרוש טבח
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים וקונדיטורים
  מידע נוסף
   
סו שף
  מידע נוסף
   
קונדיטור /ת
  מידע נוסף
   
קונדיטור /ת
  מידע נוסף
   
אחראי\ת מטבח קר
  מידע נוסף
   
סו שף
  מידע נוסף
   
קונדיטור/ית
  מידע נוסף
   
להצטרפות לרשימת התפוצה הכנס את כתובת הדואר האלקטרוני שלך:
 




 
Bookmark and Share
 


 
מועדון לקוחות למחזיקי
כרטיס חבר ההתאחדות
 
 



 


 


 

 


 


 



 


 


 


 



 



 


 


 


 



 


 


 
 
כל הזכויות שמורות © ICPA  התאחדות השפים והקונדיטורים המקצועיים בישראל    I    טלפון: 08-6227876    icpa.israel@gmail.com    I

לייבסיטי - בניית אתרים