חיפוש באתר
 

חדשות


 
מועדון לקוחות למחזיקי
כרטיס חבר ההתאחדות
 
 


 



 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 
 

 


 
 
 
טורנדו סינטה ברוטב חרדל וסילאן ורולדת ירקות שורש

 
 
 

חומרים: (4 מנות)
850 ג' סינטה
פלפל גרוס
שמן זית
חומרים לרוטב:
1/2 ליטר נוזל חום או 2 כפות ציר בקר מוכן של קנור ו1/2 ליטר מים רותחים
2כפות חרדל
2כפות סילאן
3 שיניי שום כתושות

חומרים לרולדה:
1 בטטה בינונית
3גזרים
2 תפו"א
1סלרי ראש גדול
4שיני שום פרוסות
מלח
פלפל
שמן זית

אופן ההכנה:
מערבבים את כל מחומרי הרוטב ביחד ומרתיחים. מחלישים את הלהבה ומסמיכים.
במקביל חותכים את הסינטה למנות של 210 ג' ומטבלים בפלפל שחור.
מרתיחים מים בסיר בינוני ובמקביל פורסים בעזרת קולפן את הירקות לפרוסות דקות.
עושים לירקות חצי בישול במים הרותחים ומוציאים מיד לכלי עם מיי קרח.
מעברים למגש ומסדרים אחד על השני : בטטה, סלרי, גזר, תפו"א.
מגלגלים לרולדה ומניחים בתבנית אפייה עם נייר פרגמנט מטבלים בשמן זית, מלח, פלפל ושום פרוס.
אופים בחום של 180 מעלות כ 20-25 דקות
כאשר הרולדה כמעט מוכנה מחממים שמן זית במחבת פסים , צולים את הסינטה לרמת העשייה הרצויה מסדרים על צלחת הגשה ויוצקים את הרוטב מוסיפים כמה חתיכות רולדה ומגישים.
ניתן לקשט בענף רוזמרין או טימין.
 
 
   
 
 
הצעות עבודה אחרונות
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרוש קונדיטור
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרוש אופה
  מידע נוסף
   
דרוש טבח
  מידע נוסף
   
דרוש שף
  מידע נוסף
   
דרוש שף קונדיטור
  מידע נוסף
   
דרושים קונדיטורים
  מידע נוסף
   
דרושים עובדי מטבח
  מידע נוסף
   
דרוש סושי מן
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרושים סו שפים, טבחים
  מידע נוסף
   
דרוש סו שף
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
קונדיטורים ועובדי מטבח
  מידע נוסף
   
דרוש אופה
  מידע נוסף
   
דרוש שף / שפית
  מידע נוסף
   
דרוש טבח
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים וקונדיטורים
  מידע נוסף
   
סו שף
  מידע נוסף
   
קונדיטור /ת
  מידע נוסף
   
קונדיטור /ת
  מידע נוסף
   
אחראי\ת מטבח קר
  מידע נוסף
   
סו שף
  מידע נוסף
   
קונדיטור/ית
  מידע נוסף
   
להצטרפות לרשימת התפוצה הכנס את כתובת הדואר האלקטרוני שלך:
 




 
Bookmark and Share
 


 
מועדון לקוחות למחזיקי
כרטיס חבר ההתאחדות
 
 



 


 


 

 


 


 



 


 


 


 



 



 


 


 


 



 


 


 
 
כל הזכויות שמורות © ICPA  התאחדות השפים והקונדיטורים המקצועיים בישראל    I    טלפון: 08-6227876    icpa.israel@gmail.com    I

לייבסיטי - בניית אתרים