חיפוש באתר
 

חדשות


 
מועדון לקוחות למחזיקי
כרטיס חבר ההתאחדות
 
 


 



 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 
 

 


 
 
 
טירמיסו

 
 
 

באדיבות שף קים נווה
"קפה רינגלבלום"


''קפה רינגלבלום''- מסעדה קטנה ויפה, הממוקמת בלב שכונה ד' בבאר שבע, המעסיקה ''נוער בסיכון'' תושבי השכונה.
זוהי מסעדה חלבית (כשרה למהדרין) המציעה פיצות, ניוקי תוצרת ביתית, מגוון פסטות, דגים ומוצרי מאפה טריים יום יום. המסעדה המנוהלת על ידי עמותת "תור המדבר" ו''קרן דואליס'' (קרן ליזמות עסקית-חברתית) במטרה לספק מענה תעסוקתי וכישורי חיים לכ-15 בני נוער בסיכון בבאר שבע.
היא מעניקה הזדמנות לנערים מרקעים שונים להשתלב בשוק העבודה ולרכוש מקצוע, תוך שימת דגש על חינוך, מקצועיות וקבלת אחריות אישית.


מצרכים

0.5 קילו גבינת מסקרפונה עשירה
4 חלמונים
4 מנות אספרסו/ 4 כפיות אבקת נס קפה
250 מ''ל שמנת מתוקה
חבילת בישקוטים
4 כפות סוכר
20-30 ג' אבקת קקאו
תבנית מלבנית 20X15
אופן ההכנה

יש להניח שכבה ראשונה של בישקוטים בתבנית
במידה ואין ברשותכם מנות אספרסו בבית, נס קפה יהווה תחליף ראוי. יש להמיס את 4 כפיות הנס קפה בחצי כוס של מים רותחים.
ליצוק חצי מכמות הקפה על שכבת הבישקוטים הראשונה.
לטרוף את השמנת המתוקה עם כף סוכר, עד לקבלת קצף יציב (עדיפות למיקסר) ולשמור אותו במקרר
בקערה חדשה יש לטרוף את ארבעת החלמונים עם שארית הסוכר, עד קבלת מרקם חלק לבן ויציב. 5-6 דקות ערבוב.
להוסיף לחלמונים את גבינת המסקרפונה ולערבב בתנועות קיפול עדינות, למנוע נפילה של המסה, עד לקבלת מקרם אחיד וחלק.
יש להוסיף את השמנת המתוקה המוקצפת מן המקרר ולהמשיך בתנועות הקיפול
יש להניח על השכבה הראשונה של הבשקוטים והקפה חצי מכמות הקרם שנוצר. מעל הקרם להניח שכבה נוספת של בישקוטים ועליהם ליצוק את יתרת הקפה, ולסיים עם שכבה נוספת של הקרם.
להכניס את הטירמיסו למקרר לפרק זמן של שעה
הגשה- יש לחתוך למנות אישיות ולפזר בעדינות את אבקת הקקאו מעל כל חתיכה ובתאבון!!

   
צילום: עדי ליבמן
 
 
הצעות עבודה אחרונות
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרוש קונדיטור
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרוש אופה
  מידע נוסף
   
דרוש טבח
  מידע נוסף
   
דרוש שף
  מידע נוסף
   
דרוש שף קונדיטור
  מידע נוסף
   
דרושים קונדיטורים
  מידע נוסף
   
דרושים עובדי מטבח
  מידע נוסף
   
דרוש סושי מן
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרושים סו שפים, טבחים
  מידע נוסף
   
דרוש סו שף
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
קונדיטורים ועובדי מטבח
  מידע נוסף
   
דרוש אופה
  מידע נוסף
   
דרוש שף / שפית
  מידע נוסף
   
דרוש טבח
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים וקונדיטורים
  מידע נוסף
   
סו שף
  מידע נוסף
   
קונדיטור /ת
  מידע נוסף
   
קונדיטור /ת
  מידע נוסף
   
אחראי\ת מטבח קר
  מידע נוסף
   
סו שף
  מידע נוסף
   
קונדיטור/ית
  מידע נוסף
   
להצטרפות לרשימת התפוצה הכנס את כתובת הדואר האלקטרוני שלך:
 




 
Bookmark and Share
 


 
מועדון לקוחות למחזיקי
כרטיס חבר ההתאחדות
 
 



 


 


 

 


 


 



 


 


 


 



 



 


 


 


 



 


 


 
 
כל הזכויות שמורות © ICPA  התאחדות השפים והקונדיטורים המקצועיים בישראל    I    טלפון: 08-6227876    icpa.israel@gmail.com    I

לייבסיטי - בניית אתרים