חיפוש באתר
 

חדשות


 
מועדון לקוחות למחזיקי
כרטיס חבר ההתאחדות
 
 


 



 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 
 

 


 
 
 
טראפל מלון

 
 
 

מתכון קייצי

שוקולד נחשב לחומר גלם שמתקשר אסוציאטיבית לחורף, גשם ופוך, אבל עם הקונטקסט, המינון והשילוב הנכון הוא יכול להיות קינוח מנצח.


חומרים לטראפלס


400 גר' שוקולד לבן
150 גר' שמנת מתוקה
30 גר' מחית מלון כתום
30 גר' חמאה
כף דבש
1 מנה ליקר מלונים


חומרים לציפוי
300 גר' שוקולד מריר (הניגודיות של שחור וצבעוני מדהימה, אבל אפשר כל סוג שוקולד).
ציפוי לפי הטעם (ניתן להשתמש בסוכריות צבעוניות לאווירה קיצית במיוחד).

אופן ההכנה
 
מחממים את השמנת המתוקה עד לרתיחה, מוסיפים קורט מלח ואת החמאה.
מורידים את התערובת מהאש וממתינים מעט.
מוסיפים את הדבש ומערבבים עד להמסה מלאה.
מוסיפים את השוקולד ומערבבים בעדינות עד להמסה מלאה.
מוסיפים את מחית המלון תוך כדי ערבוב ולבסוף את ליקר המלונים.
יוצקים את התערובת לקערה אטומה ומקררים במקרר ל-4 שעות.

אופן הכנת הטראפלס

לאחר שהתערובת התקררה והתקשתה, יוצרים עיגולים על-ידי חיתוך עם כף פריזאית.
מטמפררים את השוקולד המריר.
משפדים את הטראפלס עם קיסם.
טובלים את הטראפלס בשוקולד המטומפרר ומנערים היטב לניעור של שאריות שוקולד (שאריות שוקולד יוצרות סימני נזילה ומעיכה).
מכניסים את הטראפלס לציפוי של הסוכריות / אגוזים לפי הטעם.
מעמידים את הטראפלס "על הראש" עד להתמצקות מלאה.
מגישים עם משקה אלכוהולי קר ומתענגים...
 
באדיבות: שוקולטייה לירון סבן
 
              מעביר סדנאות חוויתיות ומרצה במכללת השף.


   
 
 
הצעות עבודה אחרונות
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרוש קונדיטור
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרוש אופה
  מידע נוסף
   
דרוש טבח
  מידע נוסף
   
דרוש שף
  מידע נוסף
   
דרוש שף קונדיטור
  מידע נוסף
   
דרושים קונדיטורים
  מידע נוסף
   
דרושים עובדי מטבח
  מידע נוסף
   
דרוש סושי מן
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרושים סו שפים, טבחים
  מידע נוסף
   
דרוש סו שף
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
קונדיטורים ועובדי מטבח
  מידע נוסף
   
דרוש אופה
  מידע נוסף
   
דרוש שף / שפית
  מידע נוסף
   
דרוש טבח
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים וקונדיטורים
  מידע נוסף
   
סו שף
  מידע נוסף
   
קונדיטור /ת
  מידע נוסף
   
קונדיטור /ת
  מידע נוסף
   
אחראי\ת מטבח קר
  מידע נוסף
   
סו שף
  מידע נוסף
   
קונדיטור/ית
  מידע נוסף
   
להצטרפות לרשימת התפוצה הכנס את כתובת הדואר האלקטרוני שלך:
 




 
Bookmark and Share
 


 
מועדון לקוחות למחזיקי
כרטיס חבר ההתאחדות
 
 



 


 


 

 


 


 



 


 


 


 



 



 


 


 


 



 


 


 
 
כל הזכויות שמורות © ICPA  התאחדות השפים והקונדיטורים המקצועיים בישראל    I    טלפון: 08-6227876    icpa.israel@gmail.com    I

לייבסיטי - בניית אתרים