חיפוש באתר
 

חדשות


 
מועדון לקוחות למחזיקי
כרטיס חבר ההתאחדות
 
 


 



 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 
 

 


 
 
 
כדורי דג בסגנון תאילנדי

 
 
 

באדיבות שף בן נרושביץ
"מכללת השף"


מצרכים

500 גר' דג טחון ללא עצמות
500 גר' עוף טחון ללא עצמות
1 שן שום כתושה
1 חבילה כוסברה קצוצה
1 כף ג'ינג'ר טחון
1 כפית פלפל חריף קצוץ
1 בצל חתוך לרבעים
3 עגבניות חתוכות לרבעים
2 שיני שום שלמות
2 פחיות חלב קוקוס
2.5 ליטר ציר עוף (אפשר גם מאבקה)
2 ביצים
מלח, פלפל

אופן ההכנה

מערבבים בקערה עוף טחון, דג טחון, שום כתוש, כוסברה וביצים. מוסיפים לתערובת את הג'ינג'ר והפלפל החריף (אפשר להוריד קצת - לפי הטעם).
בסיר מביאים לרתיחה ציר עוף, חלב קוקוס, בצל, עגבניות ושום שלם ומבשלים חמש דק' נוספות.
מתערובת הדגים והעוף יוצרים כדורים אחידים ומניחים ברוטב שבסיר.
מבשלים כ-20 דק', מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם ומגישים.

 
   
צילום: לימור גנות
 
 
הצעות עבודה אחרונות
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרוש קונדיטור
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרוש אופה
  מידע נוסף
   
דרוש טבח
  מידע נוסף
   
דרוש שף
  מידע נוסף
   
דרוש שף קונדיטור
  מידע נוסף
   
דרושים קונדיטורים
  מידע נוסף
   
דרושים עובדי מטבח
  מידע נוסף
   
דרוש סושי מן
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרושים סו שפים, טבחים
  מידע נוסף
   
דרוש סו שף
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
קונדיטורים ועובדי מטבח
  מידע נוסף
   
דרוש אופה
  מידע נוסף
   
דרוש שף / שפית
  מידע נוסף
   
דרוש טבח
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים וקונדיטורים
  מידע נוסף
   
סו שף
  מידע נוסף
   
קונדיטור /ת
  מידע נוסף
   
קונדיטור /ת
  מידע נוסף
   
אחראי\ת מטבח קר
  מידע נוסף
   
סו שף
  מידע נוסף
   
קונדיטור/ית
  מידע נוסף
   
להצטרפות לרשימת התפוצה הכנס את כתובת הדואר האלקטרוני שלך:
 




 
Bookmark and Share
 


 
מועדון לקוחות למחזיקי
כרטיס חבר ההתאחדות
 
 



 


 


 

 


 


 



 


 


 


 



 



 


 


 


 



 


 


 
 
כל הזכויות שמורות © ICPA  התאחדות השפים והקונדיטורים המקצועיים בישראל    I    טלפון: 08-6227876    icpa.israel@gmail.com    I

לייבסיטי - בניית אתרים