חיפוש באתר
 

חדשות


 
מועדון לקוחות למחזיקי
כרטיס חבר ההתאחדות
 
 


 



 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 
 

 


 
 
 
כרעי עוף במלית תפוחים וערמונים

 
 
 

באדיבות שף דודו גרינברג
"מכללת השף"


מצרכים

4 כרעי עוף מרוקנים מעצמות
3 תפוחי גרנד סמית קלופים וחתוכים לקוביות קטנות
חבילה של ערמונים בוואקום
עלים מ-6 ענפי טימין
3 שיני שום קצוצות
1 כף דבש
קורט קינמון
30 מי"ל שמן זית
1 כף סוכר חום
פלפל שחור גרוס
קורט מלח
1 יח' ביצה
למריחה על העוף: קורט מלח, 30 מי"ל שמן זית, כף דבש, פלפל שחור גרוס, עלים מ-3 ענפי טימין.

אופן ההכנה

במחבת נחמם מעט את השמן ונוסיף את התפוחים. נקפיץ למשך כחמש דקות עד להתרככות חלקית של התפוחים, נוסיף את הקינמון והסוכר  ונקפיץ עוד חצי דקה, נסיר מהאש, נעביר לקערה ונקרר.
לקערה נוסיף את כל שאר החומרים מלבד העוף והחומרים למריחה ונערבב טוב.
נמלא את הכרעיים ונניח בתבנית עם נייר אפייה.
נערבב את כל החומרים למריחה ונבריש את העוף.
נכסה עם נייר כסף ונכניס לתנור שחומם מראש ל-200 מעלות למשך שעה ורבע.
חמש דקות לפני הסוף נוריד את נייר הכסף להשחמה.
ניתן להגיש עם עגבניות שרי צלויות ואורז מתובל בחצילים מטוגנים וכוסברה.

 
   
צילום: לימור גנות
 
 
הצעות עבודה אחרונות
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרוש קונדיטור
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרוש אופה
  מידע נוסף
   
דרוש טבח
  מידע נוסף
   
דרוש שף
  מידע נוסף
   
דרוש שף קונדיטור
  מידע נוסף
   
דרושים קונדיטורים
  מידע נוסף
   
דרושים עובדי מטבח
  מידע נוסף
   
דרוש סושי מן
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרושים סו שפים, טבחים
  מידע נוסף
   
דרוש סו שף
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
קונדיטורים ועובדי מטבח
  מידע נוסף
   
דרוש אופה
  מידע נוסף
   
דרוש שף / שפית
  מידע נוסף
   
דרוש טבח
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים וקונדיטורים
  מידע נוסף
   
סו שף
  מידע נוסף
   
קונדיטור /ת
  מידע נוסף
   
קונדיטור /ת
  מידע נוסף
   
אחראי\ת מטבח קר
  מידע נוסף
   
סו שף
  מידע נוסף
   
קונדיטור/ית
  מידע נוסף
   
להצטרפות לרשימת התפוצה הכנס את כתובת הדואר האלקטרוני שלך:
 




 
Bookmark and Share
 


 
מועדון לקוחות למחזיקי
כרטיס חבר ההתאחדות
 
 



 


 


 

 


 


 



 


 


 


 



 



 


 


 


 



 


 


 
 
כל הזכויות שמורות © ICPA  התאחדות השפים והקונדיטורים המקצועיים בישראל    I    טלפון: 08-6227876    icpa.israel@gmail.com    I

לייבסיטי - בניית אתרים