חיפוש באתר
 

חדשות


 
מועדון לקוחות למחזיקי
כרטיס חבר ההתאחדות
 
 


 



 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 
 

 


 
 
 
לביבה צרפתית טעימה

 
 
 

באדיבות יצרנית הזרעים הצרפתית
"ג'רמיקופה"

לצד הסביבון, הנר הדקיק והסופגניה, תופסת לה הלביבה מקום של כבוד על שולחן חג החנוכה.
איכותה של הלביבה וטעמה תלויים לא רק בכישרונות הבישול של אמא אלא גם בזן תפוחי האדמה שעל בסיסו היא נעשית.
יצרנית הזרעים הצרפתית "ג'רמיקופה", המתמחה בפיתוח זני תפוחי אדמה, מציעה לחג החנוכה זנים מוכרים וגם חדשים המתאימים ללביבת החג ומבטיחים את שדרוגה.
זן מיוחד הוא זן "רוזנה". תפוחי האדמה מזן זה הם תפוחי האדמה האדומים המבוקשים בשוק. זן "רוזנה" הוא רב יבול, פקעותיו גדולות וצבע קליפתו מרהיב בשתי עונות הגידול. זן זה מתאים במיוחד לטיגון צ'יפס ולהכנת לביבות.

 
מרכיבים
6 תפוחי אדמה מזן "רוזנה" - מגוררים בפומפייה
1 בצל בינוני, חצוי ופרוס דק (למי שאוהב בצל)
2 ביצים
1/2 כוס קמח
מלח ופלפל

אופן ההכנה
יש להשרות במסננת את תפוחי האדמה המגוררים והבצל החתוך כדי לסחוט את הנוזלים.
לערבב את כל החומרים בקערה. מלבבים לביבות ומטגנים במחבת, בשמן חם.
* הצעות נוספות: ניתן להוסיף לתערובת 3 כעפות פטרוזיליה חתוכה דק.

לסיום, חשוב לציין כי כל זני המכלוא הייחודיים של חברת "ג'רמיקופה" הינם זני מכלוא איכות מתקדמים המיוצרים באזורים מבודדים, בבקרת גידול מלאה בשדות בחבל בריטני, צרפת. כל הזנים גדלים ונמכרים בארץ.
אז הנה לכם הדרך הקלה והבטוחה להפוך את המאכל המסורתי למזין וטעים- וגם בריא.

 
   
 
 
הצעות עבודה אחרונות
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרוש קונדיטור
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרוש אופה
  מידע נוסף
   
דרוש טבח
  מידע נוסף
   
דרוש שף
  מידע נוסף
   
דרוש שף קונדיטור
  מידע נוסף
   
דרושים קונדיטורים
  מידע נוסף
   
דרושים עובדי מטבח
  מידע נוסף
   
דרוש סושי מן
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרושים סו שפים, טבחים
  מידע נוסף
   
דרוש סו שף
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
קונדיטורים ועובדי מטבח
  מידע נוסף
   
דרוש אופה
  מידע נוסף
   
דרוש שף / שפית
  מידע נוסף
   
דרוש טבח
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים וקונדיטורים
  מידע נוסף
   
סו שף
  מידע נוסף
   
קונדיטור /ת
  מידע נוסף
   
קונדיטור /ת
  מידע נוסף
   
אחראי\ת מטבח קר
  מידע נוסף
   
סו שף
  מידע נוסף
   
קונדיטור/ית
  מידע נוסף
   
להצטרפות לרשימת התפוצה הכנס את כתובת הדואר האלקטרוני שלך:
 




 
Bookmark and Share
 


 
מועדון לקוחות למחזיקי
כרטיס חבר ההתאחדות
 
 



 


 


 

 


 


 



 


 


 


 



 



 


 


 


 



 


 


 
 
כל הזכויות שמורות © ICPA  התאחדות השפים והקונדיטורים המקצועיים בישראל    I    טלפון: 08-6227876    icpa.israel@gmail.com    I

לייבסיטי - בניית אתרים