חיפוש באתר
 

חדשות


 
מועדון לקוחות למחזיקי
כרטיס חבר ההתאחדות
 
 


 



 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 
 

 


 
 
 
לביבות תפו"א ובטטה

 
 
 

באדיבות: עדי וגולדי
יריד האוכל דיזינגוף סנטר


מצרכים לתריסר לביבות

2 יח' בטטה / תפו"א בגודל בינוני
1 בצל בינוני
4 כפות קמח
מלח ופלפל שחור
1/2 בקבוק שמן לטיגון (עדיף קנולה)

אופן ההכנה

מגרדים בפומפייה גסה את הבטטה והבצל, מניחים במסננת להגרת הנוזלים כחמש עד עשר דקות.
מחממים את השמן במחבת עמוקה, מערבבים לתערובת אחידה ונותנים לה לנוח כחמש דקות.
מוסיפים קמח, ביצה, מלח ופלפל לפי הטעם.
מטגנים עד להזהבה קלה משני הצדדים, מוציאים היישר אל הנייר הסופג, מחכים שיתקרר קצת ובתיאבון.

המלצה להגשה:
לצד שמנת או יוגורט.
 
   
 
 
הצעות עבודה אחרונות
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרוש קונדיטור
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרוש אופה
  מידע נוסף
   
דרוש טבח
  מידע נוסף
   
דרוש שף
  מידע נוסף
   
דרוש שף קונדיטור
  מידע נוסף
   
דרושים קונדיטורים
  מידע נוסף
   
דרושים עובדי מטבח
  מידע נוסף
   
דרוש סושי מן
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרושים סו שפים, טבחים
  מידע נוסף
   
דרוש סו שף
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
קונדיטורים ועובדי מטבח
  מידע נוסף
   
דרוש אופה
  מידע נוסף
   
דרוש שף / שפית
  מידע נוסף
   
דרוש טבח
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים וקונדיטורים
  מידע נוסף
   
סו שף
  מידע נוסף
   
קונדיטור /ת
  מידע נוסף
   
קונדיטור /ת
  מידע נוסף
   
אחראי\ת מטבח קר
  מידע נוסף
   
סו שף
  מידע נוסף
   
קונדיטור/ית
  מידע נוסף
   
להצטרפות לרשימת התפוצה הכנס את כתובת הדואר האלקטרוני שלך:
 




 
Bookmark and Share
 


 
מועדון לקוחות למחזיקי
כרטיס חבר ההתאחדות
 
 



 


 


 

 


 


 



 


 


 


 



 



 


 


 


 



 


 


 
 
כל הזכויות שמורות © ICPA  התאחדות השפים והקונדיטורים המקצועיים בישראל    I    טלפון: 08-6227876    icpa.israel@gmail.com    I

לייבסיטי - בניית אתרים