חיפוש באתר
 

חדשות


 
מועדון לקוחות למחזיקי
כרטיס חבר ההתאחדות
 
 


 



 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 
 

 


 
 
 


באדיבות קונדיטורית נועה ווסקו
מאפים ללא גלוטן

מצרכים

1 ק"ג קמח ללא גלוטן (קונדיטור של גלעם)  + 1 כף גדושה שמרים יבשים אינסטנט
3/4 כוס שמן
כפית מלח (אם מוסיפים גבינות או תוספת מלוחה - להפחית מלח)
4 ביצים מס' 2 , או 3 גדולות
800 מ"ל מים פושרים (ניתן למהול בחלב או בחלב סויה בכמויות הרצויות)

אופן ההכנה

לחמם תנור לחום בינוני 180 מעלות (לכמה תבניות 200 מעלות)
   להכניס למיקסר לפי הסדר: ביצים שלמות, מלח, שמן – לערבב מס' דקות
להוסיף חצי כמות מהמים ולערבב. להוסיף את הקמח עם השמרים ולערבב קצת, תוך הוספת יתרת המים. להמשיך את הערבוב עד ספיגת כל הקמח בבצק, עד שמתקבל בצק רך ודביק.
לא לערבב יותר מדי.
בהוספת גבינות רכות- כדאי להוסיף אותן בהתחלה וחומרים יבשים (וגבינות קשות) כדאי להוסיף
יחד עם הקמח.
הבצק צריך להיות דביק ורך , לא יבש מדי ולא נוזלי מדי.
לשטח בתבניות  מעל נייר אפיה עד 3/4 גובה התבנית
או לזלף ללחמניות אישיות .  להשאיר  רווח בין אחת לשנייה לתפיחה.
ניתן למרוח מעל חלמון ביצה מהול בקצת מים ולפזר שומשום, קצח או מה שאוהבים.
אני מזלפת קצת שמן למניעת התייבשות.
טעים במיוחד לפזר גבינה צהובה פיקנטית מעל.
להניח להתפחה במקום חמים כחצי שעה, עד שתופח לגובה התבנית.
לאפות בתחתית התנור עם טורבו עד שזה מקבל צבע. המרקם צריך להיות נוקשה מבחוץ
אך קצת רך בפנים. אפשר לבדוק עם קיסם. לקרר בתנור.
לתת ללחם להתקרר קצת ולפרוס לפרוסות בעודו טרי. לשמור בכלי מכוסה במקרר או במקפיא. ניתן לחמם במיקרוגל , בטוסטר או בטוסטר אובן.

http://nuka-baking.co.il/
   
 
 
 
הצעות עבודה אחרונות
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרוש קונדיטור
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרוש אופה
  מידע נוסף
   
דרוש טבח
  מידע נוסף
   
דרוש שף
  מידע נוסף
   
דרוש שף קונדיטור
  מידע נוסף
   
דרושים קונדיטורים
  מידע נוסף
   
דרושים עובדי מטבח
  מידע נוסף
   
דרוש סושי מן
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרושים סו שפים, טבחים
  מידע נוסף
   
דרוש סו שף
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
קונדיטורים ועובדי מטבח
  מידע נוסף
   
דרוש אופה
  מידע נוסף
   
דרוש שף / שפית
  מידע נוסף
   
דרוש טבח
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים וקונדיטורים
  מידע נוסף
   
סו שף
  מידע נוסף
   
קונדיטור /ת
  מידע נוסף
   
קונדיטור /ת
  מידע נוסף
   
אחראי\ת מטבח קר
  מידע נוסף
   
סו שף
  מידע נוסף
   
קונדיטור/ית
  מידע נוסף
   
להצטרפות לרשימת התפוצה הכנס את כתובת הדואר האלקטרוני שלך:
 




 
Bookmark and Share
 


 
מועדון לקוחות למחזיקי
כרטיס חבר ההתאחדות
 
 



 


 


 

 


 


 



 


 


 


 



 



 


 


 


 



 


 


 
 
כל הזכויות שמורות © ICPA  התאחדות השפים והקונדיטורים המקצועיים בישראל    I    טלפון: 08-6227876    icpa.israel@gmail.com    I

לייבסיטי - בניית אתרים