חיפוש באתר
 

חדשות


 
מועדון לקוחות למחזיקי
כרטיס חבר ההתאחדות
 
 


 



 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 
 

 


 
 
 
מאמרים מקצועיים

 
 
 

 מכללת השף בירושלים עוברת דירה ומתרחבת

למאמר המלא
 
 טבחים: דרושים בלבד

למאמר המלא
 
 שיא עולמי במושב עין יהב: הפלפל הגדול בעולם

למאמר המלא
 
 לא מלקקים דבש

למאמר המלא
 
 חורף טוב: 10 טיפים כיצד לאכול בריא בגיל השלישי

למאמר המלא
 
 האם ניתן למנוע מיגרנה באמצעות תזונה?

למאמר המלא
 
 כל מה שרצית לדעת על סגולותיו של פרי התמר

למאמר המלא
כל מה שרצית לדעת על סגולותיו של פרי התמר
 
 CAFÉ ZERO : קטגוריה חדשה בתחום הקפה הקר

למאמר המלא
CAFÉ ZERO : קטגוריה חדשה בתחום הקפה הקר
 
 ז'אן פול גוטייה מעניק זוהר לקוקה קולה

למאמר המלא
 
 חברה ספרדית פיתחה רכיבים חדשים ליצור גבינה טרייה מפוסטרת

למאמר המלא
חברה ספרדית פיתחה רכיבים חדשים ליצור גבינה טרייה מפוסטרת
 
 האיחוד האירופי אוסר הוספת סוכר למיצי פירות

למאמר המלא
האיחוד האירופי אוסר הוספת סוכר למיצי פירות
 
 פארק אלון תבור יקים מרכז תעשיות קולינאריות

למאמר המלא
פארק אלון תבור יקים מרכז תעשיות קולינאריות
 
 קלוג קנתה רכשה את פרינגלס מפרוקטור אנד גמבל

למאמר המלא
קלוג קנתה רכשה את פרינגלס מפרוקטור אנד גמבל
 
 NATUREX תוקעת יתד בהודו ברכישת יצרן צבעי מאכל

למאמר המלא
NATUREX תוקעת יתד בהודו ברכישת יצרן צבעי מאכל
 
 לעבור את יום הכיפורים בשלום
כיצד לעבור את יום הכיפורים בשלום? טלי שטרוצר, תזונאית קלינית-טבעית, מביאה בפניכם מספר טיפים חשובים שבעזרתם תוכלו לעבור את יום הכיפורים על הצד הטוב ביותר.
למאמר המלא
לעבור את יום הכיפורים בשלום
 
 לקראת החזרה לבית הספר
''מחלבות גד'' בשיתוף התזונאית הקלינית ליאורה חוברה מעניקים מתכונים לכריכים מיוחדים שיפתיעו את הילדים עם הדגשים וטיפים בריאותיים חשובים.
למאמר המלא
לקראת החזרה לבית הספר
 
 סכיני ארקוס
מאז ומתמיד הסכין הוא הכלי המרכזי והעיקרי לתפעול מטבח. מאת איציק שגב.
למאמר המלא
סכיני ארקוס
 
 חוק רישוי עסקים
לפני חתימה על התחייבויות כספיות כדאי לבצע בדיקה לנכס הנבחר, לנסות ככל האפשר לזהות ולאתר בעיות שעלולות להשפיע במישרין או בעקיפין על קבלת רישיון העסק.
למאמר המלא
חוק רישוי עסקים
 
 תכנון תפריט יומי לארוחת צהריים
בטרם כתיבת תפריט יומי עלינו לשאול עצמנו שתי שאלות: האם תפקידינו לספק צורך קיומי בלבד? האם תפקידינו לחנך לאוכל בריא יותר, דל שומן, דל כולסטרול, דל מלח, עשיר בסיבים תזונתיים, מאוזן מבחינת מרכיביו?
למאמר המלא
תכנון תפריט יומי לארוחת צהריים
 
 בטיחות מזון
תבשיל ששהה עד שנדף ריחו. וכן כל מאכל שריחו רע או מר ביותר הרי אלו לגוף כמו סם המוות. רפואה מונעת על פי הרמב"ם (ספר המדע פרק ד').
למאמר המלא
בטיחות מזון
 
 קונספטים קולינאריים בתחום האירועים הפרטיים
חתונה? פעם הדברים היו די ברורים ופשוטים: סיפולוקס כמתנה, ובורקס+רבע עוף בתפריט לאירוע... הדברים כיום השתנו. לפניכם קונספטים קולינאריים בתחום האירועים, או כיצד מרגשים את הלקוחות?
למאמר המלא
קונספטים קולינאריים בתחום האירועים הפרטיים
 
 קונספטים קולינאריים בתחום האירועים העסקיים
יש הבדל מהותי בתכנון קולינרי של אירוע פרטי (למשל, חתונה) לבין תכנון אירוע עסקי. המטרות, הציפיות והאפקט - שונים בתכלית. לפניכם כללים יסודיים - כשהמטרה: לרגש את הלקוחות. כתבה שנייה בסדרה
למאמר המלא
קונספטים קולינאריים בתחום האירועים העסקיים
 
 רעיונות לשילובי מזון בריאים
מסתבר ששילובים מסוימים מעצימים ומייעלים את הספיגה של הערכים התזונתיים המצויים במזון. להלן רשימת רעיונות לשילובים מוצלחים של מזונות היוצרים מזונות על לבריאות ומניעת מחלות
למאמר המלא
רעיונות  לשילובי מזון בריאים
 
 יישון ועישון
יישון ועישון - שתי שיטות עתיקות להשבחת בשרים. מה משיגים באמצעות יישון בשר? מדוע מעשנים אותו? איך עושים זאת? ואיפה ניתן לעשות זאת?
למאמר המלא
יישון ועישון
 
 תוספי תזונה
פעמים רבות מציעים לנו בבתי המרקחת ובחנויות הפארם השונות לקנות תוספי תזונה. מהם למעשה אותם תוספים? מדוע הם כה חיוניים לבריאותנו? ומה עלינו לדעת לפני שאנחנו צורכים תוספים אלה?
למאמר המלא
תוספי תזונה
 
 ומתוק האור בעיניים
מדובר ממש במגיפה של המאה ה-21. סוכרת היתה מחלה נפוצה ומסוכנת. מסתבר שתזונה נכונה יכולה 'להרדים' את מחלת הסוכרת. על כך בכתבה שלפניכם.
למאמר המלא
ומתוק האור בעיניים
 
 מה נשתנה בתקן 9001 ISO?
תקני 9001 ISO, עוברים שינויים יזומים על ידי הוועדה הטכנית של ארגון התקינה הבין לאומי. את השינויים בגרסת 2008 על הארגונים ליישם תוך שנתיים. מה ולמה בתקן החדש.
למאמר המלא
מה נשתנה בתקן 9001 ISO?
 
 
הצעות עבודה אחרונות
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרוש קונדיטור
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרוש אופה
  מידע נוסף
   
דרוש טבח
  מידע נוסף
   
דרוש שף
  מידע נוסף
   
דרוש שף קונדיטור
  מידע נוסף
   
דרושים קונדיטורים
  מידע נוסף
   
דרושים עובדי מטבח
  מידע נוסף
   
דרוש סושי מן
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרושים סו שפים, טבחים
  מידע נוסף
   
דרוש סו שף
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
קונדיטורים ועובדי מטבח
  מידע נוסף
   
דרוש אופה
  מידע נוסף
   
דרוש שף / שפית
  מידע נוסף
   
דרוש טבח
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים וקונדיטורים
  מידע נוסף
   
סו שף
  מידע נוסף
   
קונדיטור /ת
  מידע נוסף
   
קונדיטור /ת
  מידע נוסף
   
אחראי\ת מטבח קר
  מידע נוסף
   
סו שף
  מידע נוסף
   
קונדיטור/ית
  מידע נוסף
   
להצטרפות לרשימת התפוצה הכנס את כתובת הדואר האלקטרוני שלך:
 




 
Bookmark and Share
 


 
מועדון לקוחות למחזיקי
כרטיס חבר ההתאחדות
 
 



 


 


 

 


 


 



 


 


 


 



 



 


 


 


 



 


 


 
 
כל הזכויות שמורות © ICPA  התאחדות השפים והקונדיטורים המקצועיים בישראל    I    טלפון: 08-6227876    icpa.israel@gmail.com    I

לייבסיטי - בניית אתרים