חיפוש באתר
 

חדשות


 
מועדון לקוחות למחזיקי
כרטיס חבר ההתאחדות
 
 


 



 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 
 

 


 
 
 
מוס שוקולד לבן ואייריש קרים

 
 
 

באדיבות הקונדיטור מיקי שמו
מרשת "שמו הקונדיטוריה"


הפקת מתכונים מיוחדת לסילבסטר 2011

מרכיבים

לבסיס הספונג' עם שקדים:
1/2 כוס שקדים טחונים
1/2 כוס אבקת סוכר מנופה
1/2 כוס סוכר
1/3 כוס מים
3 חלבונים

קרם שוקולד לבן עם ליקר אייריש קרים:
2 מיכלים של שמנת מתוקה
1/2 כוס אייריש קרים
300 גר' שוקולד לבן
6 גר' ג'לטין
1 כף סוכר
1/2 כפית קפה נמס

לדקורציה:

קוקוס קלוי
שוקולד חלב

אופן ההכנה

בסיס הספונג':
מכינים מרנג איטלקי מהסוכר, המים והחלבונים
מקפלים את השקדים ואת אבקת הסוכר
מכינים שני בסיסים ואופים בטמפ' של 160 מעלות במשך כחצי שעה


קרם שוקולד לבן עם ליקר אייריש קרים:
מכינים גנאש ממיכל שמנת מתוקה בתוספת הכוס אייריש קרים, שוקולד לבן והג'לטין.
לאחר שהגנאש התקרר בטמפ' החדר מקציפים מיכל נוסף של שמנת עם סוכר וקפה.
את התערובת המתקבלת מקפלים לתוך הגנאש.

הרכבת המוס:
מרכיבים את המנה לפי הסדר הבא: ראשית את בסיס הספונג', מעליו שכבה של קרם שוקולד לבן ואייריש קרים, מעל שכבה נוספת של בסיס ומעל את קרם השוקולד הלבן עם האייריש קרים. לדקורציה ניתן להשתמש בקוקוס קלוי ושוקולד חלב לעיטור. 
 
   
צילום: דן פרץ
 
 
הצעות עבודה אחרונות
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרוש קונדיטור
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרוש אופה
  מידע נוסף
   
דרוש טבח
  מידע נוסף
   
דרוש שף
  מידע נוסף
   
דרוש שף קונדיטור
  מידע נוסף
   
דרושים קונדיטורים
  מידע נוסף
   
דרושים עובדי מטבח
  מידע נוסף
   
דרוש סושי מן
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרושים סו שפים, טבחים
  מידע נוסף
   
דרוש סו שף
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
קונדיטורים ועובדי מטבח
  מידע נוסף
   
דרוש אופה
  מידע נוסף
   
דרוש שף / שפית
  מידע נוסף
   
דרוש טבח
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים וקונדיטורים
  מידע נוסף
   
סו שף
  מידע נוסף
   
קונדיטור /ת
  מידע נוסף
   
קונדיטור /ת
  מידע נוסף
   
אחראי\ת מטבח קר
  מידע נוסף
   
סו שף
  מידע נוסף
   
קונדיטור/ית
  מידע נוסף
   
להצטרפות לרשימת התפוצה הכנס את כתובת הדואר האלקטרוני שלך:
 




 
Bookmark and Share
 


 
מועדון לקוחות למחזיקי
כרטיס חבר ההתאחדות
 
 



 


 


 

 


 


 



 


 


 


 



 



 


 


 


 



 


 


 
 
כל הזכויות שמורות © ICPA  התאחדות השפים והקונדיטורים המקצועיים בישראל    I    טלפון: 08-6227876    icpa.israel@gmail.com    I

לייבסיטי - בניית אתרים