חיפוש באתר
 

חדשות


 
מועדון לקוחות למחזיקי
כרטיס חבר ההתאחדות
 
 


 



 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 
 

 


 
 
 
מוס שוקולד עם קרמל בננות עם קראנץ' שקדים

 
 
 

באדיבות שף אבי ביטון
לרשת "טיב טעם"


מנה זוגית ב-15 דק'


מרכיבים למוס שוקולד

250 שוקולד מריר איכותי 70%
200 מ"ל שמנת מתוקה
2 ביצים
2 כפות סוכר

מרכיבים לקרמל בננות

2 בננות
50 גר' חמאה
2 כפות סוכר גדושות
שקדים קלויים

אופן הכנה מוס שוקולד

להמיס את השמנת והשוקולד בבן מארי, מוסיפים את החלמונים למוס, לערבב היטב, להקציף את החלבונים עם הסוכר לקצף בהיר, לקפל ולקרר שעתיים או למשך הלילה.

אופן הכנת בננות מקורמלות

להמיס את החמאה והסוכר, לחתוך את הבננות לרצועות בעובי ס"מ, להוסיף לסיר ולקרמל במשך 3-4 דק' על אש קטנה, לצלחת את המוס והשוקולד ולפזר מעל שקדים קלויים קצוצים.


   
צילום: עומרי תקוע
 
 
הצעות עבודה אחרונות
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרוש קונדיטור
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרוש אופה
  מידע נוסף
   
דרוש טבח
  מידע נוסף
   
דרוש שף
  מידע נוסף
   
דרוש שף קונדיטור
  מידע נוסף
   
דרושים קונדיטורים
  מידע נוסף
   
דרושים עובדי מטבח
  מידע נוסף
   
דרוש סושי מן
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרושים סו שפים, טבחים
  מידע נוסף
   
דרוש סו שף
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
קונדיטורים ועובדי מטבח
  מידע נוסף
   
דרוש אופה
  מידע נוסף
   
דרוש שף / שפית
  מידע נוסף
   
דרוש טבח
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים וקונדיטורים
  מידע נוסף
   
סו שף
  מידע נוסף
   
קונדיטור /ת
  מידע נוסף
   
קונדיטור /ת
  מידע נוסף
   
אחראי\ת מטבח קר
  מידע נוסף
   
סו שף
  מידע נוסף
   
קונדיטור/ית
  מידע נוסף
   
להצטרפות לרשימת התפוצה הכנס את כתובת הדואר האלקטרוני שלך:
 




 
Bookmark and Share
 


 
מועדון לקוחות למחזיקי
כרטיס חבר ההתאחדות
 
 



 


 


 

 


 


 



 


 


 


 



 



 


 


 


 



 


 


 
 
כל הזכויות שמורות © ICPA  התאחדות השפים והקונדיטורים המקצועיים בישראל    I    טלפון: 08-6227876    icpa.israel@gmail.com    I

לייבסיטי - בניית אתרים