חיפוש באתר
 

חדשות


 
מועדון לקוחות למחזיקי
כרטיס חבר ההתאחדות
 
 


 



 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 
 

 


 
 
 
מוס שוקולד-תפוז

 
 
 

באדיבות שף קונדיטורית גליי אגייב
קונדיטורית "גליה" בירושלים



חומרים לרינג 24

בסיס - מרנג אגוזים

מסמנים בטוש על נייר אפייה ובעזרת רינג עיגולים( בקוטר 24 ובקוטר 20)
 הופכים את נייר האפייה.
 
מקציפים בקערת המיקסר 2 חלבונים +200 גרם סוכר לקצף יציב וקשור, כשמוכן מנפים מעל כף קקאו +1/2 כוס אגוזי לוז טחונים , מחזירים לסיבוב מהיר במיקסר ומפסיקים מיד!
 
מזלפים את המרנג לפי השרטוט בצורת ספירלות
מייבשים בתנור שחומם ל-100 מעלות לכשעתיים
 
מוס שוקולד

200 גרם שוקולד מריר
גרידת תפוז
כף ליקר תפוזים
250 מ"ל שמנת (חלבית או פרווה )
3 ביצים מופרדות
3 כפות סוכר
5 גרם ג'לטין מומס
פילטים של תפוז


אופן ההכנה

ממיסים את השוקולד, טורפים את החלמונים בהדרגה לתוך השוקולד , מוסיפים גרידה וליקר ואח"כ את הג'לטין המומס
 מקציפים את השמנת עד לקבלת קצף רך ויציב.
מקציפים את החלבונים עם הסוכר לקצף יציב ורך
מקפלים את השמנת אל השוקולד ולבסוף את החלבונים

בניית המנה

מניחים את הבסיס הגדול ברינג 24 + שקף בדופן
יוצקים מחצית מהמוס , מניחים את הבסיס הקטן יותר, מעליו מסדרים פילטים של תפוז
 
יוצקים את יתרת המוס מעל,מיישרים ומקפיאים
לאחר הקפאה מצפים בגנאש שוקולד (מחממים 100 גרם שוקולד מריר+ 100 מל' שמנת +כף גלוקוזה )

   
 
 
הצעות עבודה אחרונות
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרוש קונדיטור
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרוש אופה
  מידע נוסף
   
דרוש טבח
  מידע נוסף
   
דרוש שף
  מידע נוסף
   
דרוש שף קונדיטור
  מידע נוסף
   
דרושים קונדיטורים
  מידע נוסף
   
דרושים עובדי מטבח
  מידע נוסף
   
דרוש סושי מן
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרושים סו שפים, טבחים
  מידע נוסף
   
דרוש סו שף
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
קונדיטורים ועובדי מטבח
  מידע נוסף
   
דרוש אופה
  מידע נוסף
   
דרוש שף / שפית
  מידע נוסף
   
דרוש טבח
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים וקונדיטורים
  מידע נוסף
   
סו שף
  מידע נוסף
   
קונדיטור /ת
  מידע נוסף
   
קונדיטור /ת
  מידע נוסף
   
אחראי\ת מטבח קר
  מידע נוסף
   
סו שף
  מידע נוסף
   
קונדיטור/ית
  מידע נוסף
   
להצטרפות לרשימת התפוצה הכנס את כתובת הדואר האלקטרוני שלך:
 




 
Bookmark and Share
 


 
מועדון לקוחות למחזיקי
כרטיס חבר ההתאחדות
 
 



 


 


 

 


 


 



 


 


 


 



 



 


 


 


 



 


 


 
 
כל הזכויות שמורות © ICPA  התאחדות השפים והקונדיטורים המקצועיים בישראל    I    טלפון: 08-6227876    icpa.israel@gmail.com    I

לייבסיטי - בניית אתרים