חיפוש באתר
 

חדשות


 
מועדון לקוחות למחזיקי
כרטיס חבר ההתאחדות
 
 


 



 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 
 

 


 
 
 
מוס שוקולד תפוז וגרנד מרינייר

 
 
 

באדיבות הקונדיטור מיקי שמו
מרשת "שמו הקונדיטוריה"


הפקת מתכונים מיוחדת לסילבסטר 2011
 

מרכיבים

לספונג' שוקולד:
4 ביצים מס' 1
1/3 כוס סוכר
2/3 כוס קמח
קורט מלח
2 כפות שמן
1/4 כפית אבקת אפייה
1 כף קקאו

למוס שוקולד:
250 גר' שוקולד מריר
3 מיכלי שמנת מתוקה
2 כפות גרנד מרינייר
1/2 תפוז סחוט

לדקורציה:
תלתלי שוקולד לבן
תלתלי שוקולד חלב

אופן ההכנה

ספונג' שוקולד:
מקציפים - ביצים, סוכר, מלח עד לקבלת קצף יציב.
מוסיפים בתנועת קיפול קמח , ואבקת אפייה ובסוף את השמן.
מכינים שני בסיסים ואופים ב-170 מעלות עד שהקיסם יבש.
 
מוס השוקולד:
מכינים גנאש על ידי ערבוב שוקולד מריר ומיכל וחצי של שמנת מתוקה מעל לאש קטנה ומצננים בטמפ' החדר.
מקציפים מיכל וחצי שמנת מתוקה עם הגרנד מרינייר ומוסיפים את התפוז הסחוט לקציפה רכה.
מקפלים את הגנאש שהתקרר פנימה.

הרכבת המנה:
מרכיבים את המוס לפי הסדר הבא: ראשית בסיס ספונג', מעליו קרם שוקולד וגרנד מרינייר. לאחר מכן מניחים בזהירות שכבה נוספת של בסיס ספונג' ומעליה קרם שוקולד וגרנד מרינייר. לציפוי ודקורציה ננשתמש בתלתלי שוקולד לבן או שוקולד חלב.
 
   
צילום: דן פרץ
 
 
הצעות עבודה אחרונות
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרוש קונדיטור
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרוש אופה
  מידע נוסף
   
דרוש טבח
  מידע נוסף
   
דרוש שף
  מידע נוסף
   
דרוש שף קונדיטור
  מידע נוסף
   
דרושים קונדיטורים
  מידע נוסף
   
דרושים עובדי מטבח
  מידע נוסף
   
דרוש סושי מן
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרושים סו שפים, טבחים
  מידע נוסף
   
דרוש סו שף
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
קונדיטורים ועובדי מטבח
  מידע נוסף
   
דרוש אופה
  מידע נוסף
   
דרוש שף / שפית
  מידע נוסף
   
דרוש טבח
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים וקונדיטורים
  מידע נוסף
   
סו שף
  מידע נוסף
   
קונדיטור /ת
  מידע נוסף
   
קונדיטור /ת
  מידע נוסף
   
אחראי\ת מטבח קר
  מידע נוסף
   
סו שף
  מידע נוסף
   
קונדיטור/ית
  מידע נוסף
   
להצטרפות לרשימת התפוצה הכנס את כתובת הדואר האלקטרוני שלך:
 




 
Bookmark and Share
 


 
מועדון לקוחות למחזיקי
כרטיס חבר ההתאחדות
 
 



 


 


 

 


 


 



 


 


 


 



 



 


 


 


 



 


 


 
 
כל הזכויות שמורות © ICPA  התאחדות השפים והקונדיטורים המקצועיים בישראל    I    טלפון: 08-6227876    icpa.israel@gmail.com    I

לייבסיטי - בניית אתרים