חיפוש באתר
 

חדשות


 
מועדון לקוחות למחזיקי
כרטיס חבר ההתאחדות
 
 


 



 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 
 

 


 
 
 


מילפוי וניל תות שדה
 
אין פרי שמזכיר לנו אהבה ורומנטיקה יותר מתותים. כנראה בגלל צבעם האדום העז, צורתם שמזכירה לב וטעמם המתוק. לכבוד הוולנטיינז דיי מגישים לנו זוג השפים הנס וגלית ברטלה מתכון מתוק עם המון תותים ווניל, במיוחד ליום האהבה.

מצרכים

 200 גרם תות שדה שטופים, נקיים, חתוכיםל 1/4- מושרים במעט אבקת סוכר וגרדת תפוז.
400 גרם בצק עלים
 
200 גרם תות שדה שטופים, נקיים, חתוכיםל 1/4- מושרים במעט אבקת סוכר וגרדת תפוז.
400 גרם בצק עלים
לקרם פטיסיאר:
700  גרםחלב
 60 גרםשמנת
 200 גרםסוכר
 65 גרם קורנפלור
8  חלמונים
1  מקלוניל

אופן ההכנה

אופןההכנה:
1)       מרדדים את הבצק לעלה מלבני בעובי 2 ממ, יחסית דק, מניחים על ניר אפיה, מחוררים ומקפיאים 30 דקות.
2)       מכסים את הבצק בניר אפיה ומגש ואופים 15 דקות ב 180-מעלות
3)       מוציאים מהתנור, מפזרים סוכר מלמעלה וממשיכים
4)       לאפות מכוסה כ 10- דקות נוספות עד צבע זהוב עמוק.
5)       מצננים, חותכים ל 3 מלבנים שווים.
 
קרם פטיסיאר:
1)       מערבבים קורנפלור עם מעט חלב קר, כ150- גרם מסך כל כמות החלב (2/3 כוס).
2)       מוסיפים חלמונים, מערבבים היטב.
3)       מרתיחים את יתרת החלב והשמנת עם הסוכר ותוכן מקל הוניל.
4)       משווים את הטמפרטורה לתערובת הקורנפלור.
5)       יוצקיםהכלחזרהלסירומרתיחיםשובתוךכדיערבוב.
6)       מרפדים את דופן התבנית עם פלחי תותים.
7)       מוסיפים את התות שדה המושרה לתוךהקרם פטיסיה ויוצקים
8)       חצי על הבצק התחתון.
9)       מכסים עם שכבת בצק.
10)   יוצקים את החצי השני של קרם הוניל מכסים בבצק נוסף ומקררים.
11)    מקשטים עם שבר בצק ומפזרים אבקת סוכר.


 
 
השפים הנס וגלית ברטלה יעבירו יחדיו סדנאות אפייה בסימן אהבה במסגרת סדנאות "שף תטעם", במהלך חודש פברואר מדי יום שישי בשעה 11:00 בקניון שרונים. הסדנאות פתוחות לקהל הרחב
   
 
 
הצעות עבודה אחרונות
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרוש קונדיטור
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרוש אופה
  מידע נוסף
   
דרוש טבח
  מידע נוסף
   
דרוש שף
  מידע נוסף
   
דרוש שף קונדיטור
  מידע נוסף
   
דרושים קונדיטורים
  מידע נוסף
   
דרושים עובדי מטבח
  מידע נוסף
   
דרוש סושי מן
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרושים סו שפים, טבחים
  מידע נוסף
   
דרוש סו שף
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
קונדיטורים ועובדי מטבח
  מידע נוסף
   
דרוש אופה
  מידע נוסף
   
דרוש שף / שפית
  מידע נוסף
   
דרוש טבח
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים וקונדיטורים
  מידע נוסף
   
סו שף
  מידע נוסף
   
קונדיטור /ת
  מידע נוסף
   
קונדיטור /ת
  מידע נוסף
   
אחראי\ת מטבח קר
  מידע נוסף
   
סו שף
  מידע נוסף
   
קונדיטור/ית
  מידע נוסף
   
להצטרפות לרשימת התפוצה הכנס את כתובת הדואר האלקטרוני שלך:
 




 
Bookmark and Share
 


 
מועדון לקוחות למחזיקי
כרטיס חבר ההתאחדות
 
 



 


 


 

 


 


 



 


 


 


 



 



 


 


 


 



 


 


 
 
כל הזכויות שמורות © ICPA  התאחדות השפים והקונדיטורים המקצועיים בישראל    I    טלפון: 08-6227876    icpa.israel@gmail.com    I

לייבסיטי - בניית אתרים