חיפוש באתר
 

חדשות


 
מועדון לקוחות למחזיקי
כרטיס חבר ההתאחדות
 
 


 



 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 
 

 


 
 
 


מילפוי וניל תות שדה
באדיבות זוג השפים הנס וגלית ברטלה במיוחד ליום האהבה

מצרכים
200 גרם תות שדה שטופים, נקיים, חתוכים ל 1/4- מושרים במעט אבקת סוכר וגרדת תפוז.
400 גרם בצק עלים
 
לקרם פטיסיאר:
700 גרם חלב
60 גרם שמנת
200 גרם סוכר
65 גרם קורנפלור
8 חלמונים
1 מקל וניל

אופן ההכנה
 
1) מרדדים את הבצק לעלה מלבני בעובי 2 מ”מ, יחסית דק, מניחים על ניר אפיה, מחוררים ומקפיאים 30 דקות.
2) מכסים את הבצק בניר אפיה ומגש ואופים 15 דקות ב 180-מעלות
3) מוציאים מהתנור, מפזרים סוכר מלמעלה וממשיכים
4) לאפות מכוסה כ 10- דקות נוספות עד צבע זהוב עמוק.
5) מצננים, חותכים ל 3 מלבנים שווים.
 
קרם פטיסיאר:
1) מערבבים קורנפלור עם מעט חלב קר, כ 150- גרם מסך כל כמות החלב (2/3 כוס).
2) מוסיפים חלמונים, מערבבים היטב.
3) מרתיחים את יתרת החלב והשמנת עם הסוכר ותוכן מקל הוניל.
4) משווים את הטמפרטורה לתערובת הקורנפלור.
5) יוצקים הכל חזרה לסיר ומרתיחים שוב תוך כדי ערבוב.
6) מרפדים את דופן התבנית עם פלחי תותים.
7) מוסיפים את התות שדה המושרה לתוך הקרם פטיסיה ויוצקים
8) חצי על הבצק התחתון.
9) מכסים עם שכבת בצק.
10) יוצקים את החצי השני של קרם הוניל מכסים בבצק נוסף,ומקררים.
11) מקשטים עם שבר בצק, מפזרים אבקת סוכר.


   
 
צילום: דן פרץ
 
הצעות עבודה אחרונות
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרוש קונדיטור
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרוש אופה
  מידע נוסף
   
דרוש טבח
  מידע נוסף
   
דרוש שף
  מידע נוסף
   
דרוש שף קונדיטור
  מידע נוסף
   
דרושים קונדיטורים
  מידע נוסף
   
דרושים עובדי מטבח
  מידע נוסף
   
דרוש סושי מן
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרושים סו שפים, טבחים
  מידע נוסף
   
דרוש סו שף
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
קונדיטורים ועובדי מטבח
  מידע נוסף
   
דרוש אופה
  מידע נוסף
   
דרוש שף / שפית
  מידע נוסף
   
דרוש טבח
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים וקונדיטורים
  מידע נוסף
   
סו שף
  מידע נוסף
   
קונדיטור /ת
  מידע נוסף
   
קונדיטור /ת
  מידע נוסף
   
אחראי\ת מטבח קר
  מידע נוסף
   
סו שף
  מידע נוסף
   
קונדיטור/ית
  מידע נוסף
   
להצטרפות לרשימת התפוצה הכנס את כתובת הדואר האלקטרוני שלך:
 




 
Bookmark and Share
 


 
מועדון לקוחות למחזיקי
כרטיס חבר ההתאחדות
 
 



 


 


 

 


 


 



 


 


 


 



 



 


 


 


 



 


 


 
 
כל הזכויות שמורות © ICPA  התאחדות השפים והקונדיטורים המקצועיים בישראל    I    טלפון: 08-6227876    icpa.israel@gmail.com    I

לייבסיטי - בניית אתרים