חיפוש באתר
 

חדשות


 
מועדון לקוחות למחזיקי
כרטיס חבר ההתאחדות
 
 


 



 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 
 

 


 
 
 
מעדן שכבות של פירות טריים בליקר תאנים וקצפת

 
 
 

באדיבות מותג פיג'לינג
ליקר תאנים על בסיס וודקה


מצרכים ל-4 מנות

1 קופסא של תותים טריים
1 קופסא של תאנים טריות
100 גר' חמוציות מיובשות
60 מ"ל פיג'לינג Black Hat
3 כפיות סוכר
1/2 כוס צימוקים

לקצפת

1 מיכל שמנת מתוקה להקצפה
2 כפות סוכר

אופן ההכנה

מערבלים במיקסר 5 תותים בינוניים שטופים, 3 כפיות סוכר ו-60 מ"ל פיג'לינג - לטחון לרוטב חלק.
מקציפים בקערה - מיכל שמנת, 2 כפות סוכר - להקציף במערבל עד קבלת קצפת אחידה ויציבה.
פורסים את הפירות הטריים לפרוסות ומסדרים בכוס מרטיני שכבות של חמוציות, תותים, תאנים וצימוקים, יוצקים מעל מהרוטב (ניתן לחזק עם עוד פיג'לינג בלאק הט), ומניחים למעלה "ענן" קצפת. לגימור מושלם של המנה, מזליפים על הקצפת עוד מהרוטב תות.

 
   
צילום: אביעד הרמון
 
 
הצעות עבודה אחרונות
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרוש קונדיטור
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרוש אופה
  מידע נוסף
   
דרוש טבח
  מידע נוסף
   
דרוש שף
  מידע נוסף
   
דרוש שף קונדיטור
  מידע נוסף
   
דרושים קונדיטורים
  מידע נוסף
   
דרושים עובדי מטבח
  מידע נוסף
   
דרוש סושי מן
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרושים סו שפים, טבחים
  מידע נוסף
   
דרוש סו שף
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
קונדיטורים ועובדי מטבח
  מידע נוסף
   
דרוש אופה
  מידע נוסף
   
דרוש שף / שפית
  מידע נוסף
   
דרוש טבח
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים וקונדיטורים
  מידע נוסף
   
סו שף
  מידע נוסף
   
קונדיטור /ת
  מידע נוסף
   
קונדיטור /ת
  מידע נוסף
   
אחראי\ת מטבח קר
  מידע נוסף
   
סו שף
  מידע נוסף
   
קונדיטור/ית
  מידע נוסף
   
להצטרפות לרשימת התפוצה הכנס את כתובת הדואר האלקטרוני שלך:
 




 
Bookmark and Share
 


 
מועדון לקוחות למחזיקי
כרטיס חבר ההתאחדות
 
 



 


 


 

 


 


 



 


 


 


 



 



 


 


 


 



 


 


 
 
כל הזכויות שמורות © ICPA  התאחדות השפים והקונדיטורים המקצועיים בישראל    I    טלפון: 08-6227876    icpa.israel@gmail.com    I

לייבסיטי - בניית אתרים