חיפוש באתר
 

חדשות


 
מועדון לקוחות למחזיקי
כרטיס חבר ההתאחדות
 
 


 



 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 
 

 


 
 
 
מרק דלעת עם צ'ילי וסילאן

 
 
 

באדיבות שף יזהר דניאל
מקפה פולה



מרכיבים

1 בצל גדול חתוך לקוביות
2 גזרים גדולים חתוכים לקוביות
1 בטטה גדולה חתוכה לקוביות
2 תפו"א גדולים חתוכים לקוביות
1 שורש סלרי חתוך לקוביות
1 שורש פטרוזיליה חתוך לקוביות
1/2 קילו דלעת חתוכה לקוביות
3 כפות שמן זית
קמצוץ צ'ילי יבש גרוס
מלח לפי הטעם
עירית קצוצה לקישוט

אופן ההכנה

מחממים את השמן בסיר עם תחתית עבה, מוסיפים את הבצל והצ'ילי עד לקבלת גוון שקוף.
מוסיפים את שאר הירקות ומאדים כ-10 דקות.
מכסים במים חמים, מוסיפים את המלח ומביאים לרתיחה.
מבשלים עד לריכוך הירקות, טוחנים במעבד מזון עד לקבלת מרקם חלק.
יוצקים לתלחות ומזליפים סילאן לקישוט ולתיבול.
 


   
 צילום: דרור כץ
 
הצעות עבודה אחרונות
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרוש קונדיטור
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרוש אופה
  מידע נוסף
   
דרוש טבח
  מידע נוסף
   
דרוש שף
  מידע נוסף
   
דרוש שף קונדיטור
  מידע נוסף
   
דרושים קונדיטורים
  מידע נוסף
   
דרושים עובדי מטבח
  מידע נוסף
   
דרוש סושי מן
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרושים סו שפים, טבחים
  מידע נוסף
   
דרוש סו שף
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
קונדיטורים ועובדי מטבח
  מידע נוסף
   
דרוש אופה
  מידע נוסף
   
דרוש שף / שפית
  מידע נוסף
   
דרוש טבח
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים וקונדיטורים
  מידע נוסף
   
סו שף
  מידע נוסף
   
קונדיטור /ת
  מידע נוסף
   
קונדיטור /ת
  מידע נוסף
   
אחראי\ת מטבח קר
  מידע נוסף
   
סו שף
  מידע נוסף
   
קונדיטור/ית
  מידע נוסף
   
להצטרפות לרשימת התפוצה הכנס את כתובת הדואר האלקטרוני שלך:
 




 
Bookmark and Share
 


 
מועדון לקוחות למחזיקי
כרטיס חבר ההתאחדות
 
 



 


 


 

 


 


 



 


 


 


 



 



 


 


 


 



 


 


 
 
כל הזכויות שמורות © ICPA  התאחדות השפים והקונדיטורים המקצועיים בישראל    I    טלפון: 08-6227876    icpa.israel@gmail.com    I

לייבסיטי - בניית אתרים