חיפוש באתר
 

חדשות


 
מועדון לקוחות למחזיקי
כרטיס חבר ההתאחדות
 
 


 



 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 
 

 


 
 
 
מרק קוסקוס מלא ופטריות פורטבלו

 
 
 

באדיבות שף תם קבלו
מסעדת Deca


מצרכים

1/2 כוס קוסקוס מלא מסדרת "קוסקוס זה משפחה חמה"
1 בצל לבן גדול, חתוך לקוביות גסות
3 שיני שום קצוצות
3 גבעולי סלרי "בריאים"
5-6 פטריות פורטבלו טריות
1/2 כוס יין לבן
1 מארז שמנת מתוקה 42% שומן
גבינת פרומעז
מעט טימין טרי
שמן זית
ליטר מים
מלח ופלפל לבן
אפשרות לקישוט בהגשה: חלב מוקצף ופטריות מטוגנות

אופן ההכנה

מטגנים את הבצל במעט שמן זית עד לקבלת שקיפות
מוסיפים את השום והסלרי וממשיכים לטגן כדקה נוספת
מוסיפים את הפטריות ומנמיכים את האש למינימום. ממשיכים לטגן את הפטריות עד שהן מוציאות את כל הנוזלים שלהן.
מוסיפים את היין הלבן, מגבירים את האש למקסימום ונותנים ליין להצטמצם עד שהוא נעלם לחלוטין. אם יישאר יין בסיר הוא יעשה את המרק חמוץ.
מוסיפים כליטר אחד של מים לסיר (עד לכיסוי הפטריות) וממשיכים לבשל כ-15 דקות ברתיחה עדינה.
טוחנים את התערובת שבסיר בעזרת מטחנת יד ומחזירים לאש.
מוסיפים את השמנת ומביאים שוב לרתיחה.
מתבלים במלח ופלפל לבן לפי הטעם, אפשר גם להוסיף אגוז מוסקט מגורד.
מכינים את הקוסקוס המלא עפ"י הוראות היצרן שעל גבי השקית.

אופן ההגשה

מניחים בכל צלחת מעט גבינת פרומעז, מעליה קוסקוס מלא מוכן, יוצקים מעל את המרק ומקשטים עם טימין.
ניתן לקשט במעט חלב מוקצף ופטריות מטוגנות.

 
   
 
 
הצעות עבודה אחרונות
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרוש קונדיטור
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרוש אופה
  מידע נוסף
   
דרוש טבח
  מידע נוסף
   
דרוש שף
  מידע נוסף
   
דרוש שף קונדיטור
  מידע נוסף
   
דרושים קונדיטורים
  מידע נוסף
   
דרושים עובדי מטבח
  מידע נוסף
   
דרוש סושי מן
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרושים סו שפים, טבחים
  מידע נוסף
   
דרוש סו שף
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
קונדיטורים ועובדי מטבח
  מידע נוסף
   
דרוש אופה
  מידע נוסף
   
דרוש שף / שפית
  מידע נוסף
   
דרוש טבח
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים וקונדיטורים
  מידע נוסף
   
סו שף
  מידע נוסף
   
קונדיטור /ת
  מידע נוסף
   
קונדיטור /ת
  מידע נוסף
   
אחראי\ת מטבח קר
  מידע נוסף
   
סו שף
  מידע נוסף
   
קונדיטור/ית
  מידע נוסף
   
להצטרפות לרשימת התפוצה הכנס את כתובת הדואר האלקטרוני שלך:
 




 
Bookmark and Share
 


 
מועדון לקוחות למחזיקי
כרטיס חבר ההתאחדות
 
 



 


 


 

 


 


 



 


 


 


 



 



 


 


 


 



 


 


 
 
כל הזכויות שמורות © ICPA  התאחדות השפים והקונדיטורים המקצועיים בישראל    I    טלפון: 08-6227876    icpa.israel@gmail.com    I

לייבסיטי - בניית אתרים