חיפוש באתר
 

חדשות


 
מועדון לקוחות למחזיקי
כרטיס חבר ההתאחדות
 
 


 



 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 
 

 


 
 
 
פירמידת מוס כבדים על מצע ריבת בצל

 
 
 

מתכון ל-4 סועדים

מרכיבים למוס כבד:

3 פרוסות לחם קסטן

250 גר' כבד עוף

200 גר' כבד אווז

4 בצלים

2 כפות ברנדי

2 כפות ורמוט לבן

1/2 כפית סוכר

3 שמן כמהין

50 גר' חמאה (כאופציה)

150 מ"ל שמנת מתוקה (כאופציה)

פלפל לבן

מלח

מלח גס

מרכיבים לריבת הבצל:

2 בצלים לבנים

2 בצלי שאלוט

2 בצל יבש

150 גר' סוכר

1 עגבנייה מגורדת

4 כפות חומץ בלסמי

1/4 כוס יין אדום חצי יבש

2 ענפי טימין


אופן הכנת מוס כבד:

ממיסים את החמאה במחבת ומזהיבים קלות את הבצל.

מכניסים פנימה את הכבדים, מטבלים  ומקפיצים עד למרקם מדיום.

מקררים וטוחנים בעזרת מעבד מזון עד לקבל מחית חלקה.

מקציפים את השמנת. מקפלים את השמנת יחד עם המחית.

מאחסנים בקירור.


אופן הכנת הריבה:

ממיסים את הסוכר במחבת עד לקבלת קרמל.

מוסיפים את הבצל פרוס דק לסוכר.

מוסיפים את כל שאר המרכיבים.

מנמיכים להבה ומבשלים עד לקשירה של כל המרכיבים. (כ- 35 דק')

 

אופן הכנת הקוסטיני:

קורצים בפרוסות הלחם צורה רצוייה.

משמנים קלות בשמן כמהין, בוזקים מעט מלח גס.

* ניתן למשוך שום על פני הקוסטיני.

אופים בתנור בטמפ' 180 מעלות, עד להזהבה. (כ-10-15 דק').

 

אופן בניית הפירמידה:

מניחים פרוסת קוסטיני, מורחים עליה ריבת בצל, מזליפים מוס כבד וחוזר חלילה.

  • ניתן לקשט בשיערות צ'יפס בטטה.


באדיבות שף שליו קמחי,

מרצה בכיר ב"מכללת השף", יועץ קולינרי ובעל חברת קייטרינג "זעפרן".

 


   
 
 
הצעות עבודה אחרונות
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרוש קונדיטור
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרוש אופה
  מידע נוסף
   
דרוש טבח
  מידע נוסף
   
דרוש שף
  מידע נוסף
   
דרוש שף קונדיטור
  מידע נוסף
   
דרושים קונדיטורים
  מידע נוסף
   
דרושים עובדי מטבח
  מידע נוסף
   
דרוש סושי מן
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרושים סו שפים, טבחים
  מידע נוסף
   
דרוש סו שף
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
קונדיטורים ועובדי מטבח
  מידע נוסף
   
דרוש אופה
  מידע נוסף
   
דרוש שף / שפית
  מידע נוסף
   
דרוש טבח
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים וקונדיטורים
  מידע נוסף
   
סו שף
  מידע נוסף
   
קונדיטור /ת
  מידע נוסף
   
קונדיטור /ת
  מידע נוסף
   
אחראי\ת מטבח קר
  מידע נוסף
   
סו שף
  מידע נוסף
   
קונדיטור/ית
  מידע נוסף
   
להצטרפות לרשימת התפוצה הכנס את כתובת הדואר האלקטרוני שלך:
 




 
Bookmark and Share
 


 
מועדון לקוחות למחזיקי
כרטיס חבר ההתאחדות
 
 



 


 


 

 


 


 



 


 


 


 



 



 


 


 


 



 


 


 
 
כל הזכויות שמורות © ICPA  התאחדות השפים והקונדיטורים המקצועיים בישראל    I    טלפון: 08-6227876    icpa.israel@gmail.com    I

לייבסיטי - בניית אתרים