חיפוש באתר
 

חדשות


 
מועדון לקוחות למחזיקי
כרטיס חבר ההתאחדות
 
 


 



 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 
 

 


 
 
 
נוטו שוקולד

 
 
 

חומרים לתבנית 24 ס"מ

לעוגת לקח שוקולד
5 ביצים גדולות בטמפ' החדר.
150 גרם (4\3 כוס) סוכר.
קורט מלח.              
140 גרם (1 כוס) קמח .
1 כף גדושה אבקת אפייה.
3 כפות שמן קנולה.


לקרם
6 ביצים.
5 גרם סוכר.
15 גרם גלטין.
מים 16 סמ"ק..
150 גרם שוקולד מריר (60%).
500 גרם שמנת מתוקה(38%).



לסירופ
כוס מים.
2\1 כוס סוכר


לגנאש
150 גרם שוקולד מריר.
200 גרם שמנת מתוקה.



אופן ההכנה
מחממים תנור ל-160 מעלות.
מכינים את העוגה:
מקציפים ביצים, סוכר וקורט מלח- כ 10 דקות עד לקבל קצף בהיר ותפוח מאוד.
מנפים קמח ואבקת אפייה לקערה נפרדת ומערבבים עם אבקת קקאו.
מקפלים את תערובת הקמח לתוך הקצף בעזרת מרית, מוסיפים שמן ומערבבים בעדינות. מעבירים את התערובת לתבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה.  אופים למשך 35 דקות .


לקרם
להקציף  ביצים.
להוסיף את הסוכר בדרגת הקצפה מלאה.
להקציף את השמנת המתוקה 70% עד 80%.
הכנת גלוטן + מים חמים. את גלוטן והמים במיקרוגל 


לשוקולד מריר
להמיס את השוקולד המריר בקערה על האש או במיקרוגל.
מוסיפים את השמנת המוקצפת לביצים המוקצפות בהדרגה, ואחר כך מוסיפים את הגלוטן, בסוף את השוקולד בערבוב ידני.


מכינים את העוגה
מניחים על תחתית התבנית שכבה של עוגת לקח ומרטיבים בסירופ סוכר לפי הצורך,מוספים את הקרם המוכן , מניחים מעל שכבה נוספת של לקח ומרטיבים לפי הצורך, מוסיפים את הקרם הנשאר ומכניסים למקפיא.


מכינים את הציפוי
מביאים שמנת לרתיחה, יוצקים את השוקולד, מערבבים ומצננים 10 דקות.




באדיבות: קונדיטור מטנאס חאתם
 
"Miranda sweets"
כביש ראשי (ליד סופר פארם), כפר יאסיף.
טלפון: 04-9563567
נייד: 050-2790585
ימי פעילות: כל ימות השבוע, מלבד ראשון.
שעות פעילות: 10:00-21:00
              

   
 
 
הצעות עבודה אחרונות
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרוש קונדיטור
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרוש אופה
  מידע נוסף
   
דרוש טבח
  מידע נוסף
   
דרוש שף
  מידע נוסף
   
דרוש שף קונדיטור
  מידע נוסף
   
דרושים קונדיטורים
  מידע נוסף
   
דרושים עובדי מטבח
  מידע נוסף
   
דרוש סושי מן
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרושים סו שפים, טבחים
  מידע נוסף
   
דרוש סו שף
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
קונדיטורים ועובדי מטבח
  מידע נוסף
   
דרוש אופה
  מידע נוסף
   
דרוש שף / שפית
  מידע נוסף
   
דרוש טבח
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים וקונדיטורים
  מידע נוסף
   
סו שף
  מידע נוסף
   
קונדיטור /ת
  מידע נוסף
   
קונדיטור /ת
  מידע נוסף
   
אחראי\ת מטבח קר
  מידע נוסף
   
סו שף
  מידע נוסף
   
קונדיטור/ית
  מידע נוסף
   
להצטרפות לרשימת התפוצה הכנס את כתובת הדואר האלקטרוני שלך:
 




 
Bookmark and Share
 


 
מועדון לקוחות למחזיקי
כרטיס חבר ההתאחדות
 
 



 


 


 

 


 


 



 


 


 


 



 



 


 


 


 



 


 


 
 
כל הזכויות שמורות © ICPA  התאחדות השפים והקונדיטורים המקצועיים בישראל    I    טלפון: 08-6227876    icpa.israel@gmail.com    I

לייבסיטי - בניית אתרים