חיפוש באתר
 

חדשות


 
מועדון לקוחות למחזיקי
כרטיס חבר ההתאחדות
 
 


 



 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 
 

 


 
 
 
נסיכת הנילוס בסגנון המזרח

 
 
 

באדיבות שף ישראל ביוק-פלומבו
מלון מרינה ת"א



חומרים ל-6 מנות

חומרים לדג

3 כפות רוטב סויה
½ כפית ג'ינג'ר קצוץ
1 בצל בינוני מגורד
מיץ מלימון אחד
½ כוס קמח מתובל במעט מלח, פלפל לבן, כמון וקארי
6 נתחי דג יפים
שמן קנולה לטיגון


חומרים לרוטב

2
בצלים קצוצים
3 עגבניות פרוסות דק
1 פלפל אדום חתוך לרצועות
1 פלפל צהוב חתוך לרצועות
2 שיני שום טריות פרוסות דק
זר כוסברה טרייה קצוצה
זר נענע קצוץ
2 פלפלים חריפים פרוסים לטבעות
3 לימונים כבושים פרוסים דק
מלח ופלפל לפי הטעם
2 כפיות כמון מזרחי
2 כפיות פפריקה (אפשר חריפה לאוהבי הז'אנר)
2 כפות רסק עגבניות

אופן ההכנה

הדגים: מערבבים יחד את חומרי המשרה ומשרים את הדגים בתוכו לפחות שעה. מטגנים במחבת חמה במעט שמן קנולה את נתחי הדג המקומחים טיגון קל עד חצי בישול.
הרוטב: מטגנים את הבצל הקצוץ עד להזהבה, מוסיפים את השום, מטגנים מעט ולאחר מכן מוסיפים את העגבניות והפלפלים. ממשיכים לטגן עד לריכוך הפלפלים, מוסיפים את רסק העגבניות. אם הרוטב סמיך מדי, אפשר, תוך כדי בחישה, להוסיף חצי כוס עד כוס מים קרים. מביאים לרתיחה ומוסיפים את התבלינים היבשים, הפלפלים החריפים, הכוסברה, הנענע והלימונים הכבושים. מתקנים את התיבול ולאחר רתיחה מורידים מהאש.
הכנת המנה: מסדרים את הדגים בתבנית, יוצקים מעל את הרוטב עד לגובה הדג ומכניסים לתנור שחומם ל-180 מעלות לחצי שעה.
הגשה: מומלץ להגיש עם זר עלים ירוקים, דוגמת פטרוזיליה, נענע, ריחן פרסי, טרגון ורשד.
 
   
 
 
הצעות עבודה אחרונות
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרוש קונדיטור
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרוש אופה
  מידע נוסף
   
דרוש טבח
  מידע נוסף
   
דרוש שף
  מידע נוסף
   
דרוש שף קונדיטור
  מידע נוסף
   
דרושים קונדיטורים
  מידע נוסף
   
דרושים עובדי מטבח
  מידע נוסף
   
דרוש סושי מן
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרושים סו שפים, טבחים
  מידע נוסף
   
דרוש סו שף
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
קונדיטורים ועובדי מטבח
  מידע נוסף
   
דרוש אופה
  מידע נוסף
   
דרוש שף / שפית
  מידע נוסף
   
דרוש טבח
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים וקונדיטורים
  מידע נוסף
   
סו שף
  מידע נוסף
   
קונדיטור /ת
  מידע נוסף
   
קונדיטור /ת
  מידע נוסף
   
אחראי\ת מטבח קר
  מידע נוסף
   
סו שף
  מידע נוסף
   
קונדיטור/ית
  מידע נוסף
   
להצטרפות לרשימת התפוצה הכנס את כתובת הדואר האלקטרוני שלך:
 




 
Bookmark and Share
 


 
מועדון לקוחות למחזיקי
כרטיס חבר ההתאחדות
 
 



 


 


 

 


 


 



 


 


 


 



 



 


 


 


 



 


 


 
 
כל הזכויות שמורות © ICPA  התאחדות השפים והקונדיטורים המקצועיים בישראל    I    טלפון: 08-6227876    icpa.israel@gmail.com    I

לייבסיטי - בניית אתרים