חיפוש באתר
 

חדשות


 
מועדון לקוחות למחזיקי
כרטיס חבר ההתאחדות
 
 


 



 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 
 

 


 
 
 


באדיבות שף זיו טיאר
מרצה במכללת השף

מצרכים

המצרכים הדרושים לקינואה:
1 כוס קינואה
1.2 כוסות מים
ירקות חתוכים לקוביות שונות את הירקות הקשים חותכים קטן והרכים יותר חותכים יותר גדול. .בהדרגה.
{גזר ,פטריות ,בצל ,שום ,סלרי ,פלפלים ,וכל ירק אחר שרוצים}
אופן ההכנה:
מטגנים על אש נמוכה את הירקות והקינואה יחדיו עד להתרככות קלה {בערך 5 דקות}
מוסיפים את המים ומשאירים על האש הכי נמוכה שאפשר ביין חצי שעה ל 40 דקות
פותחים את הסיר ומניחים לקינואה להצטנן מעט.
לאחר מכן מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם {מומלץ לערבב במזלג}
ניתן להוסיף בשלב הזה פירות מקולפים וחתוכים לקוביות קטנות{אפרסמון ,תפוח ,מנגו, חמוציות ,אפרסק...}
 
מצרכים לפרגית:
ק"ג סטייק פרגית
למרינאדה: 2 כפות סילאן, 2 כפות רוטב סויה, 2 כפות חומץ אורז, כפית ג'ינג'ר קצוץ, כפית שום קצוץ, רבע כוס שמן זית
לרוטב:
5 כפות סילאן
כפית פלפל ירוק חריף קצוץ
5 כפות רוטב סויה
3 שיני שום קצוצות
כפית ג'ינג'ר קצוץ
בצל סגול סיסלה
חצי חבילת כוסברה אמינסה
חצי כוס יין אדום
200 מ"ל ציר בקר
מיץ מחצי לימון
3 כפות חומץ אורז
גרידת לימון
מלח, פלפל
אופן ההכנה

מערבבים בקערה את חומרי המרינאדה ומשרים את הפרגיות שעה לפחות.
מנגבים את הפרגיות היטב מהמרינאדה. מחממים שמן במחבת רחבה, כשהמחבת לוהטת משחימים את הפרגיות (חשוב לא לגדוש את הסיר בנתחים רבים כדי שהטיגון יהיה מושלם לכן יש לטגן בכמה סבבים), מניחים בצלחת רחבה(מקפידים שהנתחים לא יונחו זה על זה, כדי שהם לא ימשיכו להתבשל).
באותה המחבת מטגנים את הבצל הסגול עד להזהבה, מוסיפים שום, ג'ינג'ר ופלפל חריף ומטגנים עוד דקה, מוסיפים יין אדום ומצמצמים עד שנשארות 5 כפות נוזל. מוסיפים גרידת לימון, חומץ, סויה וסילאן ומערבבים. מוסיפים ציר בקר ומצמצמים את הנוזל בחצי, מוסיפים מיץ לימון ומבשלים עוד דקה.
מוסיפים את הפרגיות ,מכבים להבה, מוסיפים כוסברה ומגישים.
 


   
 
 
הצעות עבודה אחרונות
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרוש קונדיטור
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרוש אופה
  מידע נוסף
   
דרוש טבח
  מידע נוסף
   
דרוש שף
  מידע נוסף
   
דרוש שף קונדיטור
  מידע נוסף
   
דרושים קונדיטורים
  מידע נוסף
   
דרושים עובדי מטבח
  מידע נוסף
   
דרוש סושי מן
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרושים סו שפים, טבחים
  מידע נוסף
   
דרוש סו שף
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
קונדיטורים ועובדי מטבח
  מידע נוסף
   
דרוש אופה
  מידע נוסף
   
דרוש שף / שפית
  מידע נוסף
   
דרוש טבח
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים וקונדיטורים
  מידע נוסף
   
סו שף
  מידע נוסף
   
קונדיטור /ת
  מידע נוסף
   
קונדיטור /ת
  מידע נוסף
   
אחראי\ת מטבח קר
  מידע נוסף
   
סו שף
  מידע נוסף
   
קונדיטור/ית
  מידע נוסף
   
להצטרפות לרשימת התפוצה הכנס את כתובת הדואר האלקטרוני שלך:
 




 
Bookmark and Share
 


 
מועדון לקוחות למחזיקי
כרטיס חבר ההתאחדות
 
 



 


 


 

 


 


 



 


 


 


 



 



 


 


 


 



 


 


 
 
כל הזכויות שמורות © ICPA  התאחדות השפים והקונדיטורים המקצועיים בישראל    I    טלפון: 08-6227876    icpa.israel@gmail.com    I

לייבסיטי - בניית אתרים